Lars Falk

Lars Falk

Lars Falk är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Lars Falk har varit registrerad mäklare sedan 1999-10. Lars Falk har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 164 omdömen med ett betyg på 4.8. Lars Falk har haft 23 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

164 omdömen om Lars Falk

Sedan starten hos Reco 2014
Mathilda B

Ordning och reda och framför allt trevlig. Gick att ringa om det mesta mellan himmel och jord vilket var skönt för mig. Rekommenderar starkt. Jag köpte med Lars.

Emma C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lars Falk en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Väldigt bra kommunikation, trevlig och korrekt. Det kändes tryggt att ha Lars som mäklare när vi köpte lägenhet.

Lars-Erik B
Katarina

Erfaren och professionell och ingav stort förtroende inför försäljning som gick rekordsnabbt

Paulina B
Hornstull

Vi har både köpt av & sålt med Lars, vi är väldigt nöjda med resultaten & relationen där Lars alltid är tillgänglig, professionell & kunnig. Känns tryggt med Lars vid vår sida 🙂

Maria V
Sofia

Lugn, kommunikativ . Har både köpt och sålt med Lars och Fastighetsbyrån . Använde Fastighetsbyrån och Booli för annonsering nu i försäljning, vilket Lars jobbade med och visade min lägenhet när intressenter hörde av sig . Ett upplägg som fungerade bra för mig.

Margaretha N
Katarina

Mycket hjälpsam o professionell. Personlig. Mycket nöjd.

Elin L
Katarina

Mycket kunnig, trevlig och kommunikativ! Rekommenderas varmt!

Fredrik A
Högalid

En mycket förtroendeingivande och bra mäklare!!

Gert S
Mariaberget

Lars har uppfyllt mina förväntningar på en mäklare. Han har sett till det bästa av försäljningen till min fördel. Snabba återkopplingar om vad som händer gällande försäljning. Jag tackar Lars för hans professionella jobb och ett mycket trevligt bemötande till mig.

Nela C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lars Falk en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Mariaberget

Hej, Professionell, vänlig, lättsam.