Fastighetsbyrån Sunne

Fastighetsbyrån Sunne

• BadgeEightYears
4.5
Ring 0565-133 35 Dela

I hjärtat av Fryksdalen ligger den sagolika orten Sunne. Här är det nära till allt och boendemässigt finns alla alternativ: bostadsrätter, torp, villor eller till och med herrgårdar! Vi på Fastighetsbyrån förmedlar fastigheter i hela Sunne kommun och vi jobbar alltid med personligt engagemang och utifrån dina förutsättningar...

822 omdömen om Fastighetsbyrån Sunne

Sedan starten hos Reco 2013

Odd Erik J
Sunne

Veldig dyktig og profesjonell megler, får deg til å føle deg veldig trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Han tar ansvar, er ryddig og følger opp hele veien. Vil virkelig anbefale Dawid som megler til ditt salg.

Jarl Erik T
Centrala Sunne

Positivt och snabbt agerande vad gäller visning och besiktning av huset som ledde till snabb affär

Eva Ö
Centrala Sunne

Kunnig och hjälpsam och lätt att få kontakt med

Lena Kristina J
Sålde sitt hus med hjälp av Dawid Norell en del av Fastighetsbyrån Sunne

Vi fick bra hjälp och det gick smidigt och lätt.

Gloria Deborah V
Köpte sitt hus med hjälp av Dawid Norell en del av Fastighetsbyrån Sunne

Mäklaren är flexibel och lösningsorienterad. Inte super tydlig, men karismatisk och charmig.

Daniel K
Gräsmark

We got to know Dawid as a very competent and friendly broker. We had already looked at two of his houses in May of this year. We have now bought a house and hope that he will continue to give us advice and support throughout the process, then he is perfect.

Lennart A
Gräsmark

Bra information innan försäljning, han är alert och noggrann jobbar hårt för säljarens bästa och köparen. Vill att alla parter i affären ska bli nöjda. Kan varmt rekommendera Dawid Norell.

Niclas K
Lysvik

Professionell och kunnig på sin sak. Vi hade inga förväntningar, men Dawid skötte det hela med bravur. Mycket gott samarbete och hade en god kontakt och bra info hela vägen. En lättsam och trevlig och lyhörd mäklare som gjorde ett toppenjobb.

Niclas K

Anton H
Centrala Sunne

Mitt intryck av Dawid är att han är kunnig och väldigt hjälpsam

May-Britt R
Munkfors

Dawid er en trygg klippe i ukjent farevann når man som usikker nordmann skal kjøpe eiendom i Sverige . Hjelper både selger og kjøper å strekke seg for å komme i mål og oppleves som svært hyggelig og imøtekommende på alle måter. Hands up 👍🏼

Bo O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Dawid Norell en del av Fastighetsbyrån Sunne
Centrala Sunne

Mycket trevligt bemötande, glad och positiv. Jobbar ihärdigt för att lösa allt till det bästa.

Kate Lillemor Maria J
Centrala Sunne

Professionell. Bra information och stöd. Snabb visning och försäljning. Anträffbar vid många tidpunkter på dygnet. 😀

Jonna S
Munkfors

Dawid är en fantastisk mäklare och bemöter på ett trevligt och professionellt sätt. Han är världens snällaste och väldigt lätt att prata med, svarar på frågor och är väldigt hjälpsam. Han levde upp till alla förväntningar, snabb på att svara och återkoppla, positiv inställning och hjälpsam i allt. Vid försäljningen upplevde vi allting smidigt och bra och är tacksamma att ha Dawid som mäklare

Ulrica E
Centrala Sunne

Mycket professionell, lugn och korrekt, håller både köparens och säljarens bästa högt prioriterat.

Lars-Olof S

Bra ,lättsam och hjälpsam. Trevligt bemötande

Kari-Ann L
Gräsmark

Mäklaren upplevdes som trevlig, intresserad och professionell. Våra förväntningar var att han skulle informera oss om processen vid försäljningen av fastigheten och att han skulle visa intresse för köpare och oss som säljare. Vilket han uppfyllde. Sammantaget har vi haft en mycket god erfarenhet av mäklaren vid försäljning av vår fastighet.

Christian M
Köpte sitt hus med hjälp av Dawid Norell en del av Fastighetsbyrån Sunne

Väldigt bra och smidig mäklare som har hjälpt oss igenom hela köp processen på ett alldeles utmrkt sätt.

Annika N
Sunne

Dawid Norell har som mäklare varit mycket mån om oss som kunder. Han har varit noga med att alltid hålla oss som säljare informerad, haft kontakt med oss varje vecka, genom telefonsamtal. Har jag/vi sökt honom har han snabbt återkopplat, detsamma har gällt vid visningar. Vi har känt oss mycket trygga med Dawid och har stort förtroende för honom som mäklare.

Curt N
Sunne

Jag har inget att anmärka på. Han har bemött mig på ett bra sätt, vilket betyget ovan visar.

Lucille N
Gräsmark

Han har känsla föt att reagera snabbt så att båda köpare och säljare är nöjda. Trevligt person att prata med.

Madeleine Katri S
Munkfors

Trevlig och professionell men återkopplingen är långsam eller saknas helt.

Piotr J
Munkfors

Hej. Allt bra. – Jag är nöjd med den goda kontakten med Maria. Jag tittade på huset och fick all information jag ville ha. Det var också bra e-postkontakt. Jag betygsätter Maria väldigt högt. Hälsningar - Piotr.

Berit P
Sunne

Fick en träff med Martin och han ritade upp en tidsaxel hur det kommer att gå till. Det var mycket bra. Har kunnat ta kontakt med honom när som helst. Har alltid ringt upp, om han varit oanträffbar när jag ringt. Skickat sms och informerat om budgivningen, även hur många som varit ” inne” och tittat varje vecka. Bra kontakt. Berit Persson

Kjell G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Backlundh en del av Fastighetsbyrån Sunne

Lätt pratade.påläst.och glad.kunnig

Thomas M
Sunne

Trevligt bemötande och vill man komma i kontakt med henne så är det sällan några problem. Har både köpt och sålt med hennes hjälp! Alla på kontoret ger ett väldigt trevligt bemötande när man besöker kontoret.

Philippe V
Västra Ämtervik

Maria Johansson is a very good professionel. She takes her time to help out wherever she can. When showing a house to the client she has a lot of information to share about the property. As a person she is very kind .

Sven-Olof U
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Johansson en del av Fastighetsbyrån Sunne

Erfaren och duktig mäklare. Mycket nöjd

Annie B
Munkfors

Gjorde sitt jobb men upplevdes oengagerad och icke närvarande.

Mats D
Munkfors

Fick bra känsla när vi pratade och vi kom snabbt överens om alla saker som har med köpet att göra, så jag är mycket nöjd med service och kunnighet

Bertil N
Västra Ämtervik

Har från början varit informativ,berättat om husförsäljningen går till. Är bra att ha att göra med . Trevlig.

Jörgen S

Professionell och bra Förklarade bra

Ali K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Johansson en del av Fastighetsbyrån Sunne
Centrala Sunne

Maria är snäll och duktig. När man pratar med henne hon lyssnar.

Sarah R
Munkfors

Mycket engagerad, kunnig och trevlig mäklare - stort tack!

Antje Hoogterp V
Munkfors

Dawid Norell is een fantastisch mens ,hij heeft de leeftijd van ongeveer mijn oudste kleinzoon en begrijpt me net zo goed , ook omdat mijn echtgenoot na 62 jr huwelijk is overleden. Hij heeft heel veel gedaan om ons huisje aan de Sunnevagen 61 te verkopen, ik kon het alleen niet meer.aan. Het is hem gelukt en daar ben ik hem dankbaar voor, van mij dus een 10.

Geir M
Skrev om Dawid Norell en del av Fastighetsbyrån Sunne

En så otroligt lättsam, trevlig och tillmötesgående, men också Professionell Mäklare som vi fick Stort förtroende för vid vår kontakt. Stort Tack Dawid. Rita & Geir

Anette O
Munkfors

Trevlig och ordnade en snabb affär väldigt smidigt och en stor problemlösare,bra samarbete.

Magnus G
Sunne

Mycket trevligt bemötande och med bra koll på fastigheten vi köpte. De få saker hon inte kunde svara på direkt var hon snabb att ta reda på. Rekommenderas varmt!

Curt N
Centrala Sunne

Så här långt i affären har jag inget att kritisera honom för. (Alltså bara Liljanstrand 9, Sunne). Sedan får vi se hur det hela fortlöper med försäljningen av vårat hus.

Karl-Anders W
Västra Ämtervik

Trevlig, svarade alltid i telefon, och förhandlade på ett bra sätt. Rekommenderas varmt!

Bo O
Centrala Sunne

Dawid är kompetent, trevlig och professionell i sin kontakt med kunder.

Stellan H
Västra Ämtervik

David är trevlig och kunnig.. Även om han är ganska ny på sitt jobb så är han väldigt proffsig.

Martina K
Västra Ämtervik

Trevlig och lätt att komma i kontakt med.

Mari A
Lysvik

Jag tycker hon är trevlig och tydlig i kommunikationen. Jag har bara bra saker att säga om Maria.

Annika N
Centrala Sunne

När vi tog kontakt med Dawid angående önskemål om visning av Liljanstrand 9 fick vi snabbt återkoppling om datum och tid för visning. Vid visningen informerades vi om fakta som var intressant för oss som husköpare att veta. Dawid ägnade tid åt oss, svarade på våra frågor och fick oss att känna oss nöjda. Dawid har bemött oss som mäklare mycket professionellt och lyhört inför våra önskemål. Han är noga med att hålla kontakt, och informera oss om de olika faserna i husköpet. Vi är mycket nöjda!

Steve O
Sunne

Pigg och glad trevligt bemötande, både jag och mäklaren trodde nog att det skulle vara lite mera drag efter en sådan här fastighet, men man styr ju inte över marknaden, helhetsupplevelsen av försäljningen är mycket bra.

Kerstin L
Östra Ämtervik

Handlingskraftig och rak i kommunikationen. Erfaren.

Gert Å
Sunne

Glad, pigg, tillmötesgående och hjälpsam. Kanske ibland lite lång väntan på svar och på överenskommen åtgärd men det kan bero arbetsbelastning. Överlag en mycket positiv upplevelse.

Roland F
Gräsmark

Bemötandet var mycket trevligt. Tycker David levde upp till våra förväntningar. Upplevelserna var helt okej. Mvh/Roland

Håkan F
Gräsmark

Tycker han skötte sig helt ok, har ingen erfarenhet av mäklare så svårt att jämföra. Visst finns det saker som kunde ha skötts bättre men han får en 3 av mig