Trots en lång och utdragen försäljning så höll Emelie andan uppe. Imponerande! Jag hade velat ha lite snabbare återkoppling efter visning, även om eventuella intressenter är svåra att få tag på. Sammanlagt är jag mycket nöjd med Emelie!
Emelie Windstam
Emelie Windstam är mäklare på Fastighetsbyrån Täby
.Emelie Windstam har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Emelie Windstam har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.7. Emelie Windstam har haft 22 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
30 omdömen om Emelie Windstam
Trevligt bemötande, snabb och effektiv.
Ifrån första början var Emelie oerhört inlyssnande och lyhörd inför mina önskemål, behov och förstod precis innebörden samt den gedigna utmaningen med att sälja min bostad. Hon genomförde uppdraget med bravur – genom optimistisk anda, otrolig utstrålning och en genuin vilja att säkra belåtenhet, både för mig som säljare och för de mycket nöjda köparna! Även under min stundande pessimism p.g.a. det sega intresset lyckades Emelie genom hennes professionalitet och erfarenhet, få mina farhågor att lägga sig. Hela processen var 'smooth sail' och rent ut sagt drömliv med Emelie!
Thanks to Emelie's hard work. Everything is done efficiently. Besides, I would like to appreciate for her advice and help regarding house cleaning. Overall, its a good experience for selling my first apartment in Sweden.
Ärlig, rak och tydlig. Inger förtroende och väl inläst på objektet. Som köpare är jag mycket nöjd genom hela processen.
Trevligt och professionellt bemötande. Tillgänglig för rådgivning och höll oss uppdaterade under processens gång.
Väldigt proffsig och tjänstvillig
Från första värderings mötet fram tills försäljningen så har jag blivit professionellt, omtänksamt och ärligt bemött av Emelie. Hade höga förväntningar av att hon skulle ge en realistisk bild av min lägenhet och förutsättningarna vi hade för försäljningen. Tydlig och bra kommunikation från henne vid varje steg i processen och hon lyckades hjälpa mig att uppnå och överstiga mina förväntningar för denna försäljning.
Emelie gav förtroende och engagemang i sitt mycket sätt att arbeta. Emelie verkar genuint tycka om sitt arbete, hon är mycket lyhörd utan att på något sätt vara påträngande.
Proffsig, trevlig och tillmötesgående. Jag förstår att säljaren valt henne, det skulle jag också göra! Kan varmt rekommendera Emelie