Mäklaren var mycket professionell och trevlig från första kontakt. Våra förväntningar var att få en smidig . Vår upplevelse av mäklaren var mycket positiv.
Eva Lundström
Eva Lundström är mäklare på Fastighetsbyrån Täby
.Eva Lundström har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Eva Lundström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.8. Eva Lundström har haft 12 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
20 omdömen om Eva Lundström
Vi känner oss så nöjda och glada att vi fick just Eva som mäklare. En mer proffsig, varm och inkännande mäklare får man leta efter. Väl omhändertagna från första visning till sign.
Men tack snälla! Bara trevligt att ha er som köpare!
Tydlig, trevlig och omtänksam.
Tack Wictor! Ser fram emot att få komma förbi när ni renoverat klart!
Fick till en snabb försäljning till priset vi ville ha. Vi är väldigt nöjda!
Så roligt att det blev så bra! Tack!
Väldigt trevlig och hjälpsam. Gav tydliga svar på frågor.
Tack Beatrice! Så roligt att ha med er att göra!
Lugn, tydlig och förtroendeingivande. Känns tryggt som köpare med henne som mäklare.
Tack Mikael! Hoppas ni blir nöjda med er nya bostad!
Proaktiv. Får saker gjorda på ett trevligt sätt
Tack Stefan! Det tog ett tag men skam den som ger sig. All lycka i framtiden!
Eva är erfaren och seriös mäklare. Hjälpsam med allt praktiskt och kommer med bra råd. Hon är lätt att samtala med och tillgänglig när man behöver nå henne.
Hej Lucas! Hoppas du stortrivs med ditt nya boende. Spännande med din renovering.
Bra och pålitlig! Dessutom väldigt trevlig. Man känner att hon verkligen vill göra det bästa möjliga för att det ska bli en så bra försäljning som möjligt! Henne kan jag verkligen rekommendera!
Hej Ulla! Det var bara trevligt att få förmedla din fina bostad. Tack!
Presentationen av lägenheten på nätet och i broschyren var informativ och bra. Vid visningen redogjordes lugnt de frågor som ställdes. Kontraktskrivningen genomfördes metodiskt och förklarande vid behov.
Tack för att ni var så bra köpare. Hoopas ni stortrivs!