Proffesionellt och vänligt bemötande. Stor flexibilitet gällande möten och visningstider.
Fastighetsbyrån Tranås
Vad är viktigt för dig när du ska byta bostad? Vi på Fastighetsbyrån arbetar affärsmässigt och med personligt engagemang i varje affär och skräddarsyr vårt erbjudande till dig och de krav du ställer på mäklartjänsten. Vi säljer drygt 120 bostäder varje år här i Tranås, Ydre och Aneby kommun. Tack vare våra många lyckade affärer...
359 omdömen om Fastighetsbyrån Tranås
Sedan starten hos Reco 2013
Mäklaren var proffsig och mycket trevlig. Vi är jättenöjda!!
Samarbetet var imponerande och mäklaren höll vad hon lovade.
Jätte nöjd. Martina är mycke duktig mäklare. Fick mig att känna mig trygg hela vägen under försäljning. Hela personalen är duktig o får de att kännas bra.
Mäklaren var engagerad och höll mig uppdaterad, kom även med tips att tänka på
Mycket trevliga .visade intresse och tog reda på information om fastigheten .har bara positiva erfarenheter av mäklaren och arbetskamratern på Fastighetsbyrån.👌😊
Lugn, saklig och väldigt proffessionell!
Väldigt proffetionellt bemötande och extremt vid försäljning av min bostadsrätt. Rekommenderas starkt!
Bra bemötande och information av mäklare och fastighetsbyrån.
Bra och kontakt villiga härav sej
En trevlig och kunnig mäklare som ingav förtroende. Och har uppfyllt alla krav och förväntningar.
Vi fick ett personligt och samtidigt proffsigt bemötande.
Bra bemötande, fick svar på de frågor jag hade.
Bra kommunikation, trevliga och ett bra samarbete.
Vi är mycket nöjda! Allt sköttes proffsigt och vi kände oss trygga. Resultatet blev över förväntan!
Mäklaren var trevlig och tydlig med sin kommunikation, jag är mycket nöjd med bemötandet jag har fått fram till denna tidpunkt.
Bättre än medel trevligt bemötande mycket parallella aktiviteter bra färdiga mallar för affären
Trevligt bemötande och väl utfört försäljningsjobb. Nöjd med resultatet.
De är hjälpsamma och professionella. Tydligt med information och snabbt med svar.
Förtroendemässigt och kunnigt bemötande både för säljare och köpare. Allt gick som på räls. Kan verkligen rekommendera dem.
Jättebra service och mycket kontakt under tiden huset var ute till försäljning! Både personlig och digital kontakt. Proffsig och kunnig! Jättenöjd med allt. Kommer rekommendera andra som jag vet ska sälja .Att anlita Fastighetsbyrån i Tranås!!
Tycker att de skött affären proffsigt o med trevligt bemötande
Ett allmänt bra och positivt intryck, erfarenhet och snabba i besked och beslut, proffesionella och trevliga i bemötandet. Mäklaren har levt upp till alla förväntningar jag hade och vi har haft en bra dialog under resans gång. Köpet genomfördes på ett mycket bra sätt och mäklaren var både engagerad och proffesionell i sitt jobb.
Lyhört och korrekt bemötande. God uthålllighet vid långsam säljprocess.
Bra service och bemötande styling och fotografering bra
God eftermiddag, jag använde mig av Fastighetsbyrån Tranås tjänster och jag är väldigt glad eftersom jag skrev på ett kontrakt om husköp! Proffsmäklaren Olof Karlsson hjälpte mig med detta. Det var trevligt och lätt att kommunicera med mig. Jag fick all viktig ytterligare information snabbt och tydligt. Trots att vi pratade engelska (eftersom jag fortfarande inte pratar svenska) så gick besiktningen av huset och kontraktsskrivningen utan några komplikationer. Generellt är jag väldigt glad att herr Olof Karlsson hjälper...
Gott Jättebra Det gick snabbt och , är nöjd med försäljningen.
Bra bemötande. Allt var förberett. Vi var alla nöjda, både köpare o säljare.
Mäklaren har varit väldigt tillmötesgående och professionell under hela processen. Eftersom vi bor i Blekinge har mäklaren också visat stor flexibilitet när det gäller visningsmöjligheter och ordnat visningar utanför ordinarie tillfällen.
Vi är så nöjda med vår mäklare Martina och med Fastighetsbyrån. Stort engagemang och trevligt bemötande på alla plan..Vill gärna rekommendera dem till andra.
Jag kontaktade mäklarbyrån vid ett tillfälligt besök i staden och fick ganska omgående en visningstid för lägenheten redan dagen efter. Därefter har mäklaren, Sven-Olof Karlsson, hållit regelbunden kontakt med mig eftersom jag uttryckt att jag var mycket intresserad av detta säljobjekt. Även kontraktsskrivningen ordnades snabbt då jag hade bestämt mig för att genomföra köpet. Jag upplever mäklaren som väldigt trevlig, kunnig, lugn och saklig och att han har tillvaratagit både säljarens och mitt intresse vid affären för att...
Jättebra, tog kontakt om privat visning och det var inga problem. Sedan har det inte varit några problem längs vägen heller!
Professionellt och med utmärkt service.
Bra bemötande, trevlig och ödmjukt gäng att samarbeta med. Inga problem gällande "konstiga" frågor eller funderingar. Informativt och drivande gäng. Svårt att sälja hus som marknaden ser ut nu, men fick löpande information och det var många visningar. Mycket bra engagemang...
Riktigt dålig återkoppling. Säljare lyser med sin frånvaro
Toppen kan inte blivit bättre.
Mycket bra och trevligt bemötande
Vi är mycket nöjda med försäljningen av vårat blivande hus, men mycket också pågrund av säljaren.
Fastighetsbyrån i Tranås har trevlig och kompetent personal och vår mäklare Martina är en gnistrande juvel som med personligt engagemang utför våra önskemål och med smidighet utför försäljningen.😀
Engagerade och kunniga medarbetare
Proffsig och mycket tillmötesgående
Vi är mycket nöjda, vi uppfattade bemötandet som lugnt och proffsigt hanterat. Då läget på marknaden inte har varit det bästa, blev det ändå en försäljning, bra med stora kontaktnät. Vi är också tacksamma för den noggrannhet med alla juridiska handlingar vi fick skriva under. Vi var också mycket nöjda med Hellkvists bilder, som visade lägenhetens bästa sidor. Dan & Annelie
Bra bemötande. Öppen för mina önskemål om vilken bostad jag önskade köpa och varför. Samt försäljningen av min bostad hanterades smidigt och professionellt.
Det var helt ok trots att det var semestertider
Bra diskussioner och resonemang kring köp och värdering.
Bra resonemang om huset och värde
Blev bra bemöt och fick svar på mina frågor angående min lägenhet. Snabb respons via meddelande och fin kontakt. Då detta var min första gång med visning osv så kände jag mig trygg med mäklaren och nöjd.
Det enda jag kan anmärka på är lite mer hur budgivningen går till och lite mer tydlighet kring det. Annars har det varit en angenäm upplevelse.
Bra. Men vid visningen av villan hade vi 15 min. avsatt tid, och det kändes som att det var ingen ide att ta med besiktningsprotokollet då. Vilket vi efteråt ångrar.
Mäklaren har hjälpt oss i hela processen, ordnat med andra aktörer för att vi kunde visa fastigheten på ett smakfullt sätt. Gott personligt engagemang kändes värdefullt.