Fastighetsbyrån Uddevalla

Fastighetsbyrån Uddevalla

• BadgeEightYears
4.6
Ring 0522-362 40 Dela

Välkommen till Uddevalla - Hjärtat i Bohuslän! Här kan du uppleva den västsvenska skärgården via till exempel vandringsleder och kajakturer. Kulturlivet i Uddevalla är starkt och för den intresserade finns det alltid något roligt att se och höra. För den sportintresserade finns det elitgymnasium i flera idrotter på orten samt...

737 omdömen om Fastighetsbyrån Uddevalla

Sedan starten hos Reco 2013

Fredrik H
Bohusgården

Upplever de som mycket trevliga och hjälpsamma. Så här långt högsta betyg

Astrid Margareta B
Äsperöd

Ett mycket bra mottagande från mäklaren och lätt att ha att göra med

Henrik Torbjörn B
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Uddevalla

Mycket bra! Smidigt, lätt och trevligt.

Christoffer J
Centrum

Allt var enligt vad man kan förvänta sig av en bra mäklare. Köpet gick smidigt

Tony Dan Folke K
Centrum

Vi fick rätt mäklare men vi ordnade oväntat snabbt kund långt innan planering. Därefter har vi kunnat luta oss tillbaka och låta mäklaren göra sitt jobb. Fastighetsbyrån lever upp till sitt goda namn och rykte! Tack från nöjd kund

Nasiha T
Unneröd

Felix på fastighetsbyrån är verkligen att rekommendera, mycket dedikerad och snabb med att sköta saker och ting så att allt går så smidigt som möjligt för alla parter oavsett klockslag👍🏻

Eva P
Bohusgården

Allt går väldigt lätt och smidig.

Robin K
Bleket

Har enbart positiva erfarenheter av Fastighetsbyrån vid både köp och sälj av bostäder. Att gå in i en köp eller sälj process kan vara lite jobbigt så förväntningarna var höga, man förväntar och önskar sig all typ av stöd som en sådan process innebär och där har Fastighetsbyrån satt ribban högt. Det var ett professionellt bemötande och det var genomgående tills affären var avslutad, det kändes tryggt, kommunikativt och bara bra i magen att ha Alexander som våran mäklare vid försäljningen av vårat radhus.

Thord J
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Uddevalla

Kunnig och saklig mäklare som bemöter kunderna på ett trevlig och förtroendeingivande sätt. Bra svar på alla frågor, samt fantastiskt hjälp vid genomförandet av köpet.

Ann-Christine Inger Marie C
Söder

Vi kände oss trygga med vår mäklare Markus Malmqvist. Markus råd och återkoppling var nyckeln till vår framgång att sälja vår bostad. Rekommenderas på det varmaste. Ann-Christin och Per-Erik Cannert

Carl H
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Uddevalla

Smidigt och bra! Alla nöjda och det gick precis så fort som alla parter ville!

Olof Fredrik L
Lane

-Vi blev bra bemöta. -Vi förväntade oss att affären skulle gå smidigt och att vi skulle få 2,7 miljoner för huset som mäklaren sa. Men hon hade för bråttom och tipsade inte om att Anticimex hade en bra lösning för lukten i huset. -Så huset tappade kunder ock såldes 8månafer senare för 2,1 milj med klausul om att köparna ska sälja sitt hus först. Hade mäklaren och Anticimex föreslagit och gjort åtgärd först innan utannonsering hade inte huset fått en negativ stämpel och sålts snabbare.

Kjell O
Sunningen

Proffsig och välkomnande Tillgängliga

Elin A
Bohusgården

Mycket trevligt bemötande från mäklaren, som varit noga med att förklara alla delar i bostadsköpsprocessen.

Karl Martin F
Herrestad

Allt var bra och som förväntat.

Eva Marita M
Färgelanda

Trevliga, svarar.snabbt på mailfrågor, ringer och stämmer av hela tide. Superbra helt enkelt

Caroline H
Kurveröd

Tydlig och bra guidning. Rak kommunikation. Anpassade sig efter våra förutsättningar.

Leif D
Utby

När husförsäljning kan ta upp till 6 månader eller mer signeras köpet inom en månad! Det är fantastiskt bra och helt i linje med vad Marlene förutspådde vilket understryker hennes goda kunskaper och förmåga att bedöma marknaden.

Karl Martin F

Proffsiga, tydliga, tillgängliga

David L
Bokenäs

Smidigt, bra bemötande ochutan en massa skitsnack.

Lena J
Resteröd/Restenäs

Trevligt och proffsigt bemötande. Vi fick stöd och hjälp rakt igenom processen.

Ingrid B
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Uddevalla

Bra bemötande, svarade snabbt på frågor, förklarade processen tydligt. Kändes väldigt tryggt!

Joakim S
Resteröd/Restenäs

Smidigt och proffisionellt, fick väldigt bra service och verktygen har varit lätta att använda.

Monica E
Högsäter

Jag har fått bra bemötande av mäklaren som varit väldigt förstående och flexibel. Han tog sig an uppdraget och fick det sålt ganska snabbt vilket var precis det vi ville. Det som jag kanske saknade var lite mer information och uppdatering kring hur allt framskred. Men förutom det så är jag väldigt nöjd

Linda M
Bleket

Man blir väl mött av all personal, man känner sig sedd och hörd.

Ann J
Utby

Bra bemötande, goda kunskaper om Uddevalla och dess omgivningar.

Jan-Åke E

Utmärkt handläggning och bemötande

Anna Cecilia L
Utby

Vi är oerhört nöjda med helheten och framför allt med vår mäklare Marlene. Mycket professionell!

Eva-karin B
Utby

Proffsigt, snabbt och välinformerad!

Ann J
Utby

Bra bemötande, saklig information Kändes tryggt

Knut Finn G
Ljungskile

Vi visste på forhånd at megleren var høyst kompetent, positiv å ha med å gjøre og veldig ryddig og detaljorientert. Dette var vår erfaring fra tidligere bolig handler, med samme erfaring denne gangen. Alt i alt, salget av Lavendelgången 3 kunne neppe ha gått bedre, trass i et for tiden noe tregt marked.

Alberto M
Ulvesund

Easy and professional service good information and meeting 👌

Ulrika P
Centrum

Tydlig, proffesionellt, bra feedback! Lätt att kommunicera med! Mäklaren uppfyllde förväntningarna, tydlig respons, informativ. En smidig affär!

Jonathan J
Centrum

Markus was the best realtor I have ever worked with. Very competent and charismatic.

Kajsa S
Ljungskile

Väldigt bra bemött av mäklaren Mäklaren levde upp till våra förväntningar

Inger G
Ljungskile

Bra bemötande Huset såldes för billigt, men det beror ju inte på mäklaren. Fel tid att sälja hus!

Daniel J
Hogstorp

Vi upplevde att mäklaren hade ett genuint intresse och engagemang att hjälpa oss. Mycket hjälpsam och kunnig.

Sara J
Lanesund

Bra igenom hela processen. Kunskap och mycket trevligt bemötande samt serviceminded. Kan bara rekommendera fastighetsbyrån. Mvh Sara

Pia H
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Uddevalla

Kunnig och engagerad mäklare. Återkopplar ofta. Mycket trevlig och snabb på svar, då vi undrat över något. Högsta betyg till denna mäklare. Heja Marcus

Alexander E
Bokenäs

Mäklaren var mycket trevligt och var klart och tydligt och hjälpte oss genom köpet

Yvonne Lillemor L
Bokenäs

Bra första och sista möte. Däremellan känslan av att mäklaren var nöjd om huset bara blev sålt, till hur lågt pris som helst.

Elin A
Bokenäs

Trevlig och kunnig mäklare! Bra kommunikation och hjälp samt att vi fick till en snabb och smidig affär. Vi är jättenöjda :)

Ahrny R

Mycket proffsiga och tillmötesgående

Gunnel K
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Uddevalla

Snabbo ch smidig försäljning. Lättillgänglig mäklare

Krister E
Egersberg

Markus Malmqvist är en proffsig mäklare . Är mycket trevlig och tillmötesgående. Finns absolut inget att klaga över.

Per J
Kristevik

Bemötandet kunde inte vara bättre! Alla mina förväntningar införlivades till fullo! Alla önskemål från min sida blev gott och väl uppfyllda!

Jonas Henrik T
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Uddevalla

Mycket trevlig,positiv och kompetent mäklae

Louise Alison L
Högsäter

I and my home was treated very respectfully. My expectations were exceeded I didn’t expect such a quick and easy process. My broker was not obtrusive. Very respectful, understanding of needs and did his best to meet them.

Jimmy A
Färgelanda

Markus var kanon 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Carina J
Herrestad

Arbetade professionellt och systematiskt genom hela processen. Gav löpande information och höll mig uppdaterad. Fick mig att känna mig lugn och trygg.