Mycket bra uppstart och hantering av presentationen av bostaden. Extra bra med den digitala visningen. Bra bedömning av pris och resultat. Kanske budgivning kan göras lite bättre.
Fastighetsbyrån Vemdalen
Välkommen till Fastighetsbyrån Vemdalen! Letar du efter bostad i Hedeviken, Sörviken, Sersån, Björnrike, Stockåvallen, Vålkojan eller Vemdalen med omnejd? Vi på Fastighetsbyrån Vemdalen har bred kunskap om vårt underbara område och brinner för att överträffa dina förväntningar som kund hos! Funderar du på att sälja, eller...
31 omdömen om Fastighetsbyrån Vemdalen
Sedan starten hos Reco 2023
Vi fick all hjälp vi behövde.Tack!
Markus Englund åtog sig uppdraget och skötte allt arbete med bravur.
Väldigt trevlig och kunnig mäklare, som vi har haft kontakt med vid ett flertal tillfällen. Hon har gjort mycket mer än vi förväntade oss. Rekommenderas
Engagerad och transparent mäklare som månar om både säljare och köpare. Maria är lätt att få tag på och svarar snabbt och tålmodigt på alla frågor som man som köpare kan ha.
Trevlig mäklare som har bra insikt i marknaden i Björnrike. Gjorde ett mycket bra arbete med vårt objekt.
Snabbt o enkelt trevlig mäklare
Trevligt mottagande och hjälpsam
Allt bra förutom deltagna arvodet på sån lite summa stugan va värd.
Det har gått smidigt och snabbt precis som jag önskade
Trevlig bemötande av mäklaren, fick den hjälp och råd jag behövde för försäljningen.
Bra och proffsigt bemötande snabba puckar Ordning och reda
Vi var i Sveg, men Markus har hjealpt ni väldigt bra
Kunnig, informativ, frågvis, hjälpsam. positiv. Hade inga kunskaper om fastighetsförsäljning, därför är det svårt att besvara frågan. Se ovan.
Mycket trevligt bemötande. Lätt att prata med och lyhörd för våra tankar och önskningar. Bra återkoppling efter visningarna. Smidigt genomförd försäljning.
Inga klagomål. Bra kommunikationen och rakt på sak. Kändes reko och säkert från start till mål.
Mäklaren Maria Tell är en mycket bra mäklare och det blev en snabb affär Jag är mycket nöjd
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Maria agerade snabbt när det behövdes, var respektfull och kändes mycket seriös. De frågor jag hade togs på allvar och fick jag besvarade snabbt. Skyltningen till stugan var tydlig, trots att den låg mitt ute i ödemarken. Vi fick stort förtroende för Maria och bestämde oss efter kontakten med henne att anlita Maria vid en kommande försäljning av vårt eget bostadshus.
Stabilt, kunnigt, professionellt. Bra bemötande på alla sätt, håller tider, har koll på alla formaliteter, lätt att få kontakt med. Dessutom blev resultatet , dvs försäljningspriset, långt över förväntan vilket naturligtvis inte är någon nackdel heller.
Trevligt bemötande. Proffesionell. Hittade boende till oss innan det kom ut på marknaden! 😀 Verkligen nöjda!
Maria är otroligt duktig och dessutom supertrevlig:)
Var köparens mäklare. Inte min.
Upplevde informationen lite otydlig fick lite oklara svar. Mäklaren var väldigt snabb med att vi ska avsluta affären. vi fick nästan motivera att vi ville invänta fler bud.
Trevligt bemötande. Bra presenterat objekt. En snabb å okomplicerad affär. Rekomenderas.
Vi har sålt våran stuga med hjälp av Maria . Trots att vi bor många timmar bort o inte kunnat ses , så har allt gått jättebra. Proffsigt o en fint bemötande. Tusen tack 😊
Trevligt bemötande med en avslappnad attityd. Mäklaren uppfyllde mina kanske för höga förväntningar till mera realistiska. Resultatet är jag väldigt nöjd med som marknaden ser ut. Lätt att få kontakt och samarbeta med.
Kändes rätt redan första minuten. Hon såg potentialen i huset och har skött hela affären väldigt professionellt samtidigt som det varit som en vänrelation 😊👍
Bra återkoppling och fin service vid vårt köp.
Bra bemötande, bra information. Nöjd med mycket hjälpsam mäklare
Bra bemötande. Förväntningarna stämde väl överens.
Trevligt bemötande o smidigt handhavande av vår fastighetsförsäljning. Vi är mycket nöjda.