Trevligt bemötande av Cornelia. Proffsig och trevlig. Jag är själv fd mäklare för ca 30 år sedan så jag har koll.
Fastighetsbyrån Ystad
Vår ambition är att vara Ystads mest efterfrågade mäklarföretag. Vi startade verksamheten i Ystad 2009 och vi är idag 17 personer som jobbar i starka team för att ditt bostadsbyte skall bli det bästa tänkbara. Vi vill att du skall vara så nöjd att du gärna rekommenderar oss som företag och våra skickliga mäklare till vänner...
884 omdömen om Fastighetsbyrån Ystad
Sedan starten hos Reco 2013
Trevliga och förtroendeingivande
Tacksam för en snabb och smidig försäljning av min lägenhet med hjälp av mäklare Johan. Bra bemötande och tillgänglighet vid alla typer av frågor och funderingar.
Bra bemötande, bra påläst om objektet och ett vänligt bemötande. Mäklaren var väldigt tillgänglig och snabb i responsen.
Mäklaren var tydlig, ärlig och snabb i sin kommunikation. Han hade bra koll på objektet och kunde svara på våra frågor. Vi är väldigt nöjda med vår mäklare.
Vi fick hjälp av Emil Malmer och Sara Göransson vid köp och försäljning. Kunde inte gjort ett bättre val, alla våra rekommendationer. /Simon och Nancy
Bra pålästa och kan svara på det mesta. Lugn och trygg och man får ett bra förtroende för dem.
Jag hade nöjet att sälja min lägenhet genom Fastighetsbyrån och kan varmt rekommendera dem. Särskilt Emil Malmer som ansvarade för försäljningen. Redan från första mötet visade Emil sitt professionella och engagerade sätt vilket skapade ett stort förtroende. Tack vare Emils noggranna förberedelser och hans förmåga att presentera lägenheten på bästa sätt blev försäljningen en succé. Efter bara två dagars visning var lägenheten såld och processen gick smidigt och snabbt från början till slut. Emil var alltid tillgänglig...
Proffsigt rakt igenom! God kännedom av hur man tar människor.
Vi anlitade Fastighetsbyrån för att sälja vårt fritidshus, en trelängad gård. Trots att marknaden var ganska trög lyckades vi få ett högre pris än vi hoppats på. Detta tack vare en utmärkt marknadsföring och säljarbete, med ett antal visningar. Vår mäklare Sara hanterade detta på ett mycket professionellt sätt och höll oss hela tiden informerade om spekulanter och bud. Rekommenderas varmt! Göran H
Trevligt bemötande. Bra tillgänglighet och har alltid gjort återkoppling. Förväntning om att få fastigheten såld så fort som möjligt. Fastigheten såldes inom 1,5 månad men med villkor från köparen som gör att köpet eventuellt går tillbaka.
Bra hjälp och kkunnig mäklare. Tillgänglig och snabb på att svara på frågor.
Mäklaren Malin Brönjemark har på ett utomordentligt sätt genomfört försäljningen av vårt hus. Alltifrån tips ,fotografering och stöd under försäljningen har varit mycket bra. Kommunikationen under processen har varit tydlig och frekvent. Vi har känt oss väl omhändertagna. Benny och Ann-Sofie Johansson
Bra och stabil mäklarbyrån som hjälpte mig igenom en annars stressig process. Deras digitala hjälpmedel så som säljcoachen var bra och enkel att använda.
Så proffsigt från början till slut. Tydlig plan som följdes till punkt och pricka, snabbt och smidigt, trevligt bemötande. Helnöjd!
Magnus Tarland är en erfaren fastighetsmäklare som vi återkommande gjort affärer genom. Han är trygg, kompetent och levererar. Vi är mycket nöjda med våra hittills tre genomförda affärer tillsammans med Magnus och Fastighetsbyrån Ystad.
Är väldigt nöjd och Johan är toppen mäklare ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mycket bra upplevelse. Malin var otroligt lätt att ha att göra med. Proffsig och snabb återkoppling.
Blev bemött av mäklare Johan alldeles utmärkt och fick all den hjälp som har behövts
Blev bemött av mäklaren Sara alldeles utmärkt fick all hjälp vi har behövt
Oerhört tillgängligt, rak, tydlig och trevlig mot mig som köpare. Malin gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Mycket nöjda genom hela processen.
Bra bemötande profsonäl mäklare väldigt till mödesgåen
Fastighetsbyrån har arbetat snabbt och effektivt med försäljningen av vår bostad. Dessutom har man varit lyhörd och lyssnat på oss som säljare, och vi har på ett konstruktivt sätt diskuterat fram lösningar.
Snabb och smidig affär. Mäklaren Malin har varit toppen!
Helt ok ! Dröjde dock ibland med att få svar på sms etc ! Annats bra !
Lugnt & tryggt! Hjälpsam & ärlig!
Trevligt bemötande, flexibelt och tillmötesgående
Bra företag som gör det de skall göra och gör det på ett lättsamt sätt men ändå effektivt och med bra resultat avseende fastighetsförmedling.
Mycket snabb och professionell försäljning av mitt radhus
Mycket professionella och väldigt trevliga. Svarar gärna på frågor. Håller en uppdaterad hela tiden om ens bostadsförsäljning, om köparna osv. Vi har både köpt och sålt genom Fastighetsbyrån och det har bara varit positivitet. De arbetar bra för att du som köpare och säljare ska känna dig trygg i dina beslut och vägleder en genom varje steg i processen. De är bra på att läsa av vad man har för behov och pressar inte en till beslut som man inte är bekväm med, samt är tillmötesgående med tider som passar dig som säljare när...
Väl pålästa och kunniga,snabb återkoppling som gjorde att mäklarna väl mötte upp till våra förväntningar.Affären på Styrbordsgången sköttes snabbt och smidigt'
Mycket bra bemötande från mäklaren. Snabb med återkoppling. Var lagom "säljig". Det var enkelt att göra husaffär. Känns tryggt med en mäklare som har mycket erfarenhet.
Hej Eftersom det varit svåra tider för försäljning av lägenheter hade jag nästan gett upp hoppet. När mäklaren hörde av sig till en kund som tidigare visat intresserad och lämnat ett skambud, lämnade kunden ett bud som jag kunde acceptera. Nu gick allting i snabbt. Bra jobbat Rasmus! Flytten går till Malmö Vänligen! Rose-Marie Berggren
Malin har från första dagen varit tryggheten i vår försäljning trots den osäkra bostadsmarknad vi befann oss i. Genom tålamod och ständig dialog och kommunikation mellan oss säljare och potentiella köpare kändes hela affären trygg och säker.
Malin på fastighetsbyrån är mycket trevlig, svarar fort i telefon, sms. Väldigt tydlig. Man får svar på det man behöver. Rekommenderar.
Det har gått bra fast marknaden har varit lite trög mycket nöjda
Haft Emil som mäklare och har varit väldigt nöjd. Han är väldigt mån om kunder, kommer välja Emil framöver vid tillfälle.
Samarbetade med Fastighetsbyrån under sista 8 år. Känner trygghet och professionalitet. Kan starkt rekommendera som mäklare. Köpte och sålde lägenheten samtidigt på våren. Malin och Sara har hjälpt mig till ett gott resultat. Tackar dom för deras professionalitet, kunnighet, flexibilitet. Nöjd.
Allt fungerade som vi förväntat oss.
Snabbt! Väldigt trevlig personal!
Snabbt och enkelt och en lätt tillgänglig mäklare som förklara allt på ett tydligt sätt
Vänligt och trevligt bemötande Kändes ärlig och pålitlig Snabb och effektiv
Förtroendeiingivande och väl insatt i området där vi skulle sälja vårt fritidshus. Våra förväntningar infriades till fullo och försäljningen gick snabbt och smidigt.
Vårt tidigare intryck av mäklaren (som köpare) var att hon var kunnig, informativ, effektiv, korrekt, höll koll på överenskomna datum/uppgifter, skötte allt med gott omdöme och god framförhållning. Så därför har vi anlitat henne i det här fallet där vi nu står som säljande part och vi är mycket nöjda med vårt val och kan med högsta betyg anförtro henne åt framtida kunder.
Trevliga duktiga tillgängliga mäklare
Bra , trevligt och servicevänligt bemötande
Mycket duktiga, vänliga och tjänstvilliga och hjälpsamma mäklare, gestaltade av Heidi och Malin.
Bästa mäklarbyrån utav alla dom finns i ystad kommun
Kompetens rakt igenom!Så borde alla företag i Sverige skötas
Allt var oerhört smidigt och mäklaren var både proffsig och tillmötesgående.