Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Flyttab

Flyttab

4.8

Flyttab AB är en flyttfirma i Stockholm som jobbar med bohagsflyttar i och till och från stockholm. Vi har duktig och erfaren personal. Och bra priser.

9 omdömen om Flyttab

Lars G
Skrev om Flyttab

Flyttab kom exakt på överenskommen tid och mycket tillmötesgående löste de flytten. Två soffor skulle flyttas till en annan adress än flyttadressen och de löste detta på ett ypperligt sätt. Kanske inte billigaste flytten, men med fast pris och professionellt utförande definitivt värt pengarna! Jag kan varmt rekommendera Flyttab!

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
4.7/5 i betyg av 3062 omdömen 4.7 av 3062 omdömen
Badge2025

Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Volodymyr som föyttatädade lägenheten var noggranna och trevliga. Lägenheten var fläckfri efter deras insatts. Mycket nöjd hela kundresan igenom från offertförfågan till genomförande med bra och tydlig kommunikation i varje steg.

Eva S
Skrev om Flyttab

Hade hela mitt 3-rums-bohag magasinerat i Rissne och Flyttab kom på överenskommen tid med stor bil och 3 killar. De slet i säkert 26-gradig värme och sen vidare färd till Uppsala, lika varmt och 2 trappor utan hiss. Allt gick så otroligt bra och jag är supernöjd. Eva Sahlin

Anna S
Skrev om Flyttab

Exakt på utsatt tid kom tre glada, trevliga killar som höll en hög servicenivå hela dagen. Allt gick mycket smidigare än jag vågat hoppas på tack vare dessa killar. En toppenflytt!

CaMa Service Flytt & Städ Stockholm
4.7/5 i betyg av 1435 omdömen 4.7 av 1435 omdömen
Badge2025

Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon bra städning o flyttkillarna var försiktiga med allt som flyttades. Rekommenderar Cama service för ovanstående uppdrag.

Erik P
Skrev om Flyttab

Jag flyttade från Stockholm till Göteborg och är supernöjd! Väldigt bra och trevligt bemötande samt professionellt utförd flytt av starka flyttkillar. Även flyttstädningen blev bra utan anmärkning, jag kan starkt rekommendera Flyttab!//

Tony L
Skrev om Flyttab

Allt gick hur smidigt som helst. Komplett offert till bra pris och allt funkade precis som utlovat. toppbetyg!

Stockholms Stadsbud
4.6/5 i betyg av 203 omdömen 4.6 av 203 omdömen
BadgeThreeYears

Trevligt bemötande hela vägen. Proffsiga och trevliga var de två personer som utförde uppdraget. Uppdraget sköttes precis efter våra önskemål när det gällde datum och klockslag när vi ville att det skulle ske. Jag som kund kände mig viktig och jag kände mig trygg. Uppdraget gällde att flytta en tung lädermaskin på ca 400 kg från en adress till en annan.

Henrik P
Skrev om Flyttab

Perfekt! Otroligt bra service! Det var den smidigaste flytten jag har varit med om. Snabbt, effektivt och vänligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera denna flyttfirma. Jag var supernöjd med dem. /Henke & Maria

anders a
Skrev om Flyttab

Funkade bra , skönt att det kom svenska killar riktigt duktiga.

Pribaltika
4.9/5 i betyg av 219 omdömen 4.9 av 219 omdömen
BadgeSixYears

I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that came were so nice and helpful. I'm sure, that next time I move somewhere else, or my friends need the same service I'll call Pribaltika. Also, I'm about to try other services provided by the company. 10 out of 5.

Krille K
Skrev om Flyttab

Jag har några flyttlass bakom mig vid det här lagret ,och eftersom man inte ville tvångskommendera kompisarna ännu en gång :-) var det dags att köra proffesionellt, Skepticismen jag hade kom på skam(har hört en och annan dålig historia )Det gick fort, det var inte så farligt dyrt och allt var helt,dessutom var grabbarna helsköna.

Anders N
Skrev om Flyttab

Jag flyttade från Stockholm till Halmstad, flytten gick bra och flyttkillarna var väldigt trevliga.

Flyttfabriken AB
4.8/5 i betyg av 582 omdömen 4.8 av 582 omdömen
Badge2025

Bemötandet väldigt bra från förfrågan till avslut. Trevliga och flexibla flyttkillar som lyssnade på våra önskemål och utförde allt enligt överenskommelse.