Ninni Ingegerd Kristina O:
Ska ni köpa bil så ger vi våra varmaste rekommendationer till Bilkompaniet i Avesta, fantastiskt kundmöte som hanterades av säljaren William!
Jari Tommy Mikael K:
Bodde på Jadehovs Gård i över 2 år. Fick mycket hjälp med min problematik.
Kom dit utan bostad och utbildning efter en lång tids missbruk.
Lämnade med bostad, körkort, 2 utbildningar, jobbar nu som elektriker.
Fick.mycket hjälp med att bygga upp min självkänsla bland mycket annat.
Anders Peter H:
Högsta betyg på alla punkter, ett riktigt proffs med hög servicenivå. Spacklade garaget åt mig o resultatet är fantastiskt syns inte att det är gipsskivor på väggarna o i taket. Kom även en lördag morgon o målade taket åt mig som jag gick bet med för färgen hann torka mellan varven.
Marjut Sirpa Anneli L:
Vilket fantastisk proffs, 10 poäng för Jonas!
Tom. min man ,som har arbetat 25 år, som målare blev imponerad.
Seriös o effektiv arbete !
Han kan REKOMMENDERAS !!!
Pia A:
Idag 4/11-24 var Kattdoktorn Andrea hemma hos mig för att vaccinera min katt. Det var ett sanslöst fint möte. Att Andrea älskar katter visade han prov på idag och var så lugn, nogrann och behärskad. Andrea stannade även kvar en stund för ville vara säker på att min katt mådde bra efter vaccinet och han t.o.m kollade körtlarna på katten vilket jag aldrig varit med om med ngn annan veterinär. Fick maxförtroende för honom direkt. Vi pratade mkt om kattens hälsa och hennes ev. framtida behov eftersom hon nu är 11 år och måhända att lite ålderskrämpor börjat visa sig och vad det finns för möjliheter. Det var mycket prat om katter och olika raser, vad det fanns för fördelar respektive nackdelar. Det kändes avslappnat och ärligt. Den här kattdoktorn rekommenderar jag starkt till er alla som älskar era katter, ni kommer inte bli besvikna för ni kan prata med Andrea om precis allt, få råd och tips om något känns osäkert. Här har vi ett superproffs på katter! Mvh, Pia!
Adam Carl Erik C:
Christoffer på Tree Monkey är grym! trevlig som f*n, kunnig och med en yrkesstolthet man sällan ser längre. Är det nåt problem så löser han det.
Gret-lis H:
En otroligt trevlig tekniker var på besök hos mig i Hallstahammar idag och utförde jobb åt Mälarenergi. Tobias Eriksson heter han, var rädd om honom.
NADIA S:
Vi köpte en Luftt/ vatten värmepump förra året.
Med det erhållna varmvattnet har vi golvvärme + radiator i villan. energiförbrukningen är mycket låg. Bra!
Vi är mycket nöjda med servicen.Efter ett år, om vi har några frågor eller behöver hjälp, lärde de oss till och med via videochatt. Personalen är mycket trevliga o hjälpsam. Vi är nöjda och rekommenderar värmt!
Karl Arne Magnus L:
Fantastiskt service och fint bemötande. Var på genomfart genom Falun en lördag och fick problem med bilen, ringde och fick snabb hjälp med trasig handbroms. Jättenöjda
Ivona D:
Jag var extremt nöjd med Jesper som jag har anlitat att hjälpa mig med att göra min gård snyggare. Han har planterat alla blommor, tujor, syrener, hjälpt ta bort gammla stubbar... Jag har planerat göra några saker och han hjälpte mig med båda ideer och med arbete att förverkliga mina önskemål. Det var så finnt att samarbeta med honom! Rekommenderar verkligen!
Zakaria S:
Extremt professionella, Underlättar verkligen jobbet för företaget, Inget krångel eller problematik, utöver detta får man alltid en god förklaring om man har frågor och även om man tar lite tid för att förstå så är de verkligen tålmodiga. Verkligen en firma jag skulle rekomendera