Karolin J:
Helt suverän service,
toppenbra priser på tex byte av slang
och däck.Dessutom jobbar dom otroligt snabbt,jag kunde hämta min cykel samma dag som jag lämnade in den.Jättetrevlig personal och väldigt hjälpsamma.Allt bara toppen!
Krasnoje K:
En grönskande förening mitt i stan
Mitt i hjärtat av centrala Falun ligger Brf Promenaden. Det centrala läget med gröna gårdar och fastigheter med hög kvalitet, säkerhet och bekvämligheter gör det intressant, attraktivt och bo i Brf Promenaden. Brf Promenaden är en modern, välskött och stabil förening. Brf Promenaden medverkar till en bättre yttre miljö med sin omfattande driftoptimering som pågått i olika etapper sedan 2003.
Peter J:
Jag skulle vilja rekommendera Tobias Johansson på SK bygg i Falkenberg för det finns ingen hantverkare som är så noggrann som honom. Han gör allt hos alla kunder som om det vore hans eget hus. Där är en man jag skulle anlita i alla lägen.
Herbert S:
Hårt arbetande man. Ärlig och uppriktig i sin framtoning. Något överrumplande effektiv. Man har ibland svårt att hänga med. Fd Skelleftebo. Rekommenderas.
Erika S:
En fantastisk restaurang, belägen precis intill Carl Larsson gården i Sundborn. Mycket trevlig inredning med uteservering och generösa portioner, där den dagliga lunch buffeen är att rekommendera. Mycket trevlig personal och fartfylld atmosfär. Ett måste för den som besöker Sundborn. Dessutom har de väldigt goda glassar!
Riber H:
Beställde en stor väggfast bokhylla. Det blev ett välgjort arbete, smäckert men samtidigt stabilt, med känsla för detaljer, och en smart lösning som gjorde det möjligt att forsla den på plats uppför hopplöst smalt trapphus.
Anna R:
Slätta SK bildades 1976 och är en mycket trevlig idrottsklubb i stadsdelen Slätta i Falun. Klubben har en fin gräsplan och en nyanlagd konstgräsplan. Det finns mycket ungdomsverskamhet både för tjejer och killar och på både dam- och herrsidan finns/har funnits lag i seriespel.
Douglas Jim Ö:
Köpte en skåpbil av dem 2024. Jag hann köra till Kiruna fram och tillbaka och sedan upptäckte jag att kylarvätskan var brun. Det visade sig att det var en spricka i toppen, centrallåsningen började balla ur i samma veva, hjullagren var helt slut med mera. Försökte få tag på dem men det var svårare att få tag på dom än Donald Trump och ingen hjälp fick man.
Anita M:
Jag har Gonäs el hemma hos oss just nu! Måste skriva då jag ser dessa varningssignaler! Jag ser i varningen att det står att bl.a Per-Magnus kör taxi, jägare mm. Kan inte se det som någon nackdel. För övrigt tycker vi bra om honom! Arbetar seriöst och är kunnig på sitt område. Nu har vi inte fått någon faktura ännu så det klagomålet kan jag ej bemöta. Ännu.
Vi vill gärna ha honom kvar och vi hoppas att inget sådant här ska förstöra relationen! Jag menar med en skyhög faktura som ev är felaktig!
Anna-Karin d:
Jättebra firma
Jag blev väldigt bra bemött där. Trots en massa oväntade omständigheter som krånglade till saker från min sida hjälpte dom mig.
Nikke L:
Det är härifrån den godaste falukorven i världen kommer. Kanske är det den enda falukorven värd namnet när jag tänker efter. Jag har bara lyckats köpa den i Dalarna och i Norberg, men jag är övertygad om att Siljans Chark även levererar till andra landsändar.
Deeped S:
Blombergs drivs av två engagerade tjejer som satsar på modernt mys. Även om de inte har tusentals sorter att erbjuda så är deras utbud genomtänkt och brett. Det är ett café som har koll: det känns inte som ett småstadscafé. Synd att de inte har wifi. Det är ett perfekt häng på fredagseftermiddagen eftersom det ligger bredvid bolaget och därmed kommer "alla" förbi där.
Annika H:
Bra priser, bra studentrabatt om man vill gå en gång. Lite få pass att välja på, men ändå helt okej. Trevlig sommarjympa utomhus som dessutom är gratis att gå på. Personalen är väldigt trevlig också!