Mycket trevlig och hjälpsamma mäklare! Fick oss att hålla oss lugna när vi började känna oss stressade. Och mycket riktigt gick allt bra och mer där till!
Mäklarhuset Härryda
Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja cirka 130 kontor över hela landet. Du kan förvänta dig kunniga och engagerade medarbetare som verkligen vill att din bostadsaffär ska bli en positiv upplevelse genom hela processen. Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg och fokus från starten låg på att förmedla...
9 omdömen om Mäklarhuset Härryda
Trevlig och informativ mäklare! Smidig affär!
Bra bemötande god hjälp med försäljningen av dåvarande hus.
Jag köpte fösäljning av hus,fick väldigt bra bemötande,hjälp med allt som jag behövde.Fick den prffsiga hjälp man kan förvänta sig har inget att klaga på, rekomenderar gärna mäklarhuset.
Vi sålde vår lägenhet genom Lenita på Husman Hagberg. Vi blev väldigt nöjda både av utfallet samt genom bemötandet under processen. Vi hade
Cecilia Berg är en pussgurka!1000Kramar!
Mycket erfaren mäklare och bra betalt vid försäljningen! Stort tack!
Lisa är en väldigt trevlig mäklare, gav väldigt bra information om objektet och området. Ställde upp och svarade på frågor hela tiden och de
Personlig och engagerad service när vi skulle sälja vårt hus. Mäklaren var lyhörd för våra önskemål och kommunicerade på ett väldigt bra sätt.
Bra, proffsig service av mäklaren. Rekommenderas starkt.
Mäklaren (Cecilia Berg) som hjälpe oss vid husköpet gjorde ett mycket bra intryck och var lugn och informativ vid en mycket viktig händelse i livet. Troligtvis vår störta affär någonsin.
Gott mottagande och god service.