Väldigt duktig, trevlig och professionell!
Celina Langbråten
Celina Langbråten är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
.Celina Langbråten har varit registrerad mäklare sedan 2025-06. Celina Langbråten har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 5.0. Celina Langbråten har haft 11 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-04
22 omdömen om Celina Langbråten
Väldigt duktig och professionell.
Tydlig och rak kommunikation. Celina vågade påtala att ett utstickande mönster vi tidigare målat i vår vardagsrumsvägg inte nödvändigtvis skulle hjälpa henne att få lägenheten såld. Vi målade om väggen innan första visningen och lite drygt en vecka senare hade hon redan hittat den perfekta köparen till oss.
Vi har fått nöjet att samarbeta med Celina för andra gången, och även denna gång resulterade det i en snabb och lyckad affär. Celina förlitar sig inte enbart på tur, utan arbetar målmedvetet för att matcha rätt köpare och säljare!
Celina was great to work with. Very professional, patient and excellent attitude. Thank you, Celina! <3
Efter flera månaders misslyckade försök att sälja valde jag att byta mäklare till Celena vilket var ett superval! Celina bidrog med ny energi och hade en stark strategi vilket ledde till försäljning efter endast någon vecka! Snabb och tydlig kommunikation genom hela processen.
Professionell, driven och med ett genuint engagemang. Vi kände oss trygga genom hela processen och kommunikationen var på topp. Rekommenderar till alla som vill ha en smidig och lyckad bostadsaffär!
Trevlig mäklare som var hjälpsam på många vis.
Celina är en målmedveten fighter som aldrig ger sig. Hon ser helt enkelt till att det blir affär och bryr sig inte om svårigheter och hinder. Det kändes hela tiden självklart att just hon skulle ha uppdraget att sälja min bostad.
Vi är mycket nöjda med Celina och det arbete hon utfört vid försäljningen av vår lägenhet. Hon var alltid engagerad, aktiv, flexibel och lätt att få tag på. Alltid tydlig och trevlig kommunikation. Rekommenderar varmt.