Skrev om
Notar Fastighetsmäklare Farsta, Sköndal, Skarpnäck, Skogås, Trångsund
Varnande ord om du är köpare…
Det här är en mäklare som enbart hanterar säljarens intressen och värjer sig för merjobb. Tidigare mäklare jag gjort affärer med, både som köpare och säljare, har vsrit noga med rättigheter och skyldigheter för alla parter. De har varit måna om en bra affär för samtliga.
Notar i sköndal och franchisetagaren Simon Strand har för mig som köpare varit oerhört svåra att ha att göra med och väldigt dåliga på att återkomma och ge svar. Jag har varit utelämnad bortsett från kontraktskrivning och... likvidavräkning. Dessutom, då oenighet uppstod angående kontraktets fullföljande hänvisade mäklaren till att köpare och säljare löser situationen utan mäklarens medling eller hjälp.
På sidor som hittamäklare.se och dulikt är det enbart säljarna som kan recensera mäklare vilket ger en något skev bild i det här faller då Simon med anställda antagligen gör sitt bästa för att stödja säljarens rättigheter utan att kommunicera allvaret i att inte fullfölja sina skyldigheter.
Om du som köpare gör en affär där Notar i Sköndal/Farsta är inblandad bör du nog se till att ha ett juridiskt ombud redo då det är dags att flytta till ditt nya hem, för säkerhets skull, för här finns det ingen hjälp och stöttning att få i din affär.
Som säljare är det nog toppen, ni kan lura en köpare tillsammans och du kommer att få bra backning.