Var där för kiropraktik av min rygg. Henric är väldigt proffsig och trevlig. Flera personer rekommenderade honom och de hade rätt.
Singemo Kiropraktik
77 omdömen om Singemo Kiropraktik
Riktigt bra. En idrottsmassage som är värd namnet!!!
Bra bemötande och bra utförd behandling det finns inget att klaga på.
Bra bemötande. Hade hoppats att få hjälp med min höft. Han var ärlig och sa att de problem jag hade inte kunde lösas utav honom.
Jag är så nöjd med min behandlare Johanna. Har nu fått massage i flera år hos henne och hon får högsta betyg för behandling, bemötande o
Väldigt väldigt dyrt. 530kr för 20 minuter. Körde lite kiropraktik och fick lite massage.
Lät att få tag i. Trevligt bemötande. Min förhoppning var att få bukt med ryggont och det blev mycket bra efter ett besök
Trevligt och kunniga men mycket pengar för korta behandlingstillfälle.
Mycket bra bemötande. Blev lyssnad till. Sökte för smärta i ischias nerven. Bra och smärtlindrande behandling
Han kändes bra och genuint ville hjälpa till
Väldigt trevligt och vänligt bemötande av kunnig personal som hjälpt mig att bli bättre i ryggen.
Professionell behandling mot låsning i ryggen. Efteråt kände jag mig oerhört tacksam! Trevligt bemötande, jag kände mig trygg och kommer att återvända vid behov.
Trevligt bemötande. Tog hälsoinformation. Noga kontroll på rygg innan behandlingen började. Massage och ”knäckning”
Otroligt bra bemötande av mycket kompetent personal
Jag blev väldigt bra bemött Jag fick professionell hjälp och är väldigt nöjd Det känns mycket bättre i ryggen
Allt var bra Hade inga förväntningar eftersom jag aldrig har varit hos någon kiropraktiker Vet inte vad tjänsten heter, men han böjde och det knakade i nacke, höfter m,m. Blev bättre i kroppen. Kommer att gå dit fler ggr om det behövs
Trevligt bemötande och bra behandling även om det dragit ut i tid, något som inte beror på Agilo utan min egen kropp :-)
Jag hade en låsning i ryggen och snabbt en tid, ingen väntetid på plats, felet tillrättat och ett professionellt bemötande.
Allt gick mycket bra och jag var mycket nöjd med resultatet
Väl mottagen av proffsig personal. Gabriella undersökte mitt knä ordentligt, jag fick en laserbehandling och döm om min förvåning när jag d
Kunnig. Bra behandling. Kundfokuserad.
Bra bemötande och noggrann genom gång vad som skulle hända. Han åtgärder alla mina fel och jag trodde bara han skulle fixa min nacke.
Perfekt bemötande! Återkopplade direkt på telesvar.
Alltid proffsigt bemötande och mina rygg och nackbesvär fixade han utan problem!
Trevligt bemötande och kunnnig.
Mycket bra känsla efteråt och under behandlingen! Supertrevligt och väldigt bra bemötande. Rekomenderas starkt!
Tar sig tid och lyssnar på kunden.
Snabb och smidig bokning. Mycket bra mottagande. Ryggen bättre.
Bra mottagande och bra resultat av behandlingen
Kiropraktor behandling och massage. Jag fick bra hjälp med mina låsningar och stela muskler. Ett väldigt bra bemötande var ett plus i kanten. Jag kommer att återkomma vid besvär.
Han va duktig och jag fick snabbt hjälp med mitt problem.
Som alltid blir man väl bemött. Fick den hjälp jag behövde.
Bra möte. Såg direkt ”var felet satt” och mobiliserade till rätta. Nu kan jag djupandas igen! Tack!!
Behandling av nacke.Känner mig fortfarande väldigt stel. Återkommer för att beställa ny tid.
Vänligt o trevligt bemötande. Får alltid den hjälp man behöver. Rekommenderar Henric Singemo till alla.
Mycket bra och proffesionellt ställe.
Hra har ett bra bemötande och god uppföljning av mina problem.
Trevlig o proffsig, Jag sökte för låsning i nacke o diverse ryggproblem. Tyvärr släppte inte låsningen i nacken, men ryggvärken släppte o kändes bättre än på länge. Fick även en rejäl massage.
Saklig och lyhörd för mina besvär samt kunnig och levererade lösning
Upplever att jag får ett bra bemötande och att han lyssnar av. Proffsigt och bra, har ju varit där flera ggr.
Trevligt och professionellt bemötande som alltid!
Bemött med en trevlig och intresserad attityd Hjälp med bedömning av min rygg Fick hjälp med massage
Enkelt att boka, bra service och proffsigt utförande!
Mycket bra bemötande. Seriös och noggrann, jag är inte färdigbehandlad men så här långt mycket nöjd
Proffsigt bemötande och garanterat resultat🙂
Han ger ett starkt förtroende starkt intryck litar på honom. Var där för lite låsningar i ryggen.
1.bra 2.bra 3 bra ...................... ..
Jag blev mycket bra bemött. Jag hoppades bli av med värken i låret, Detta lyckades, men sedan kom värken tillbaka. Det kan ha berott på, att jag arbetade litet för hårt hemma på tomten. Efter fler behandlingar , har det blivit bättre. Jag bedömer, att Singemo kollade upp mig grundligt och gjorde ett bra jobb. Jag köpte kiropraktik.
Trevligt bemötande och utmärkt behandling. Lätt att få tid.
Massage. Needling. Kiropraktik. Proffsig
Otroligt proffsig! Kunnig. Fick hjälp med mina besvär!
Mycket trevligt och professionellt bemötande… jag kommer att höra av mig flera gånger när jag behöver det .. tack för hjälpen med ryggen
Ett mycket proffsigt och kunnigt bemötande.
Väldigt bra och bra bemötande. Finns inget att klaga på. Förväntningarna var att få hjälp Hjälpen levde upp till 100procent. Bättre hjälp kan man inte få . Helt hundra procent nöjd med. Signemo Kiropraktik
Sååå himla bra! Han är en magisk människa
Bra bemötande. Levde upp till mina förväntningar. Kiropraktik
Grymt bra! Blir alltid bra bemött o får den hjälp jag söker. Henrik är väldigt proffsig. Går alltid där i från med ett leende på läpparna