Bra och snabbt jobb. Trevlig personal.
Spånga Autoservice AB
Välkommen till Spånga Autoservice AB! Vi är uppdaterade kring det senaste programvaran till de flesta bilmärkena och är experter på avancerad felsökning. Idag är din bil mer komplex än förr. Det krävs tekniska kunskaper kring elektriska och elektroniska system, detta har vi specialiserat oss på så att vi ska kunna hjälpa dig...
17 omdömen om Spånga Autoservice AB
Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering a
Snabb service och trevligt bemötande
Snabbt och enkelt fick jag hjälp.
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gäl
Trevligt bemötande och snabb service och högt kunnande.
Fick den hjälpen jag behövde. De förklarade problemet väldigt bra och vad som behövde fixas. Jag är nöjd.
Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.
Jättebra service och anständiga priser Kan rekommenderas!
Jag tycker att dem är professionell,snäll och trevlig.
Grym! Ringde och fick en tid på 20 minuter. Toppen service och toppen grabbar!
Väl mött, snabb service. Bra priser.
Väldigt vänlig mottagande. Fint arbete och till och med hjälp utanför ordinarie felsökning i samband med representanter. Toppen
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga
Snabb service, bra utfört arbete på kort tid!
Proffsigt bemötande. Det jag ville ha gjort blev utfört perfekt och på den tid vi avtalat! Oljeservice A Balancering av vinterdäck.
Jag fick inte utlovad offert trots påminnelse
Bra bemötande och bra priser. Super nöjd recomenderar så klart
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemöt
Snabb service vid däckbyte och däckhotell
Ni har fel telefonnummer. Sluta kontakta mig. / Anton, Safetyrespect
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer
Bra och trevlig service! Levererade i tid.
De är urduktiga ärliga samt humana priser..👌
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på