Alltid lika trevligt bemött. Mina förväntningar är mycket höga men Speedy Malmköping uppfyller dem. De har också en mycket hög flexibilitet för att underlätta för kunderna.
Speedy Bilservice Malmköping
Speedy Bilservice Malmköping är din verkstad för högkvalitativ och snabb bilservice i Malmköping med omnejd. Vårt erfarna team av dedikerade mekaniker och tekniker tar hand om allt från regelbunden service och reparationer till avancerad diagnostik. Med modern utrustning och branschexpertis ser vi till att varje fordon får den...
260 omdömen om Speedy Bilservice Malmköping
Sedan starten hos Reco 2022
Vi är Så nöjda med både bemötandet och servicen. Vi rekommenderar Speedy Malmköping till alla som äger en bil. Var man än bor i landet. Helt klart värt vilken omväg som helst
En verkstad man alltid kan lita på
Mycket snabbt och bra. Däckbyte på min bil
Trots en fredag o ägaren hade tid för ett möte i annan stad så hjälpte han och hans medhjälpare med att byta däck, mycket uppskattat,jag återkommer
Trevliga personal de var bra på att besvara de frågor vi hade.
Blir alltid trevligt bemött. De gör det de ska
Som vanligt, bra mottagande, trevlig personal man kan slänga lite käft med. Förtroendeingivande
Inget att klaga på, bra service, korrekt utförande och trevlig personal!
Mycket trevligt bemötande - ALLTID !!!
Kekdkekkekelelellelelwlflroroorproeoroeöleleldldldldle
Mycket trevlig och bra service
Alltid trevligt bemötande när man kommer hit. Vill inte anlita någon annan verkstad.
Bäst i test Kunniga trevliga o billiga
Bra och trevligt jag återkommer
Bra! Nära för mig o inga problem. Det finns inte mer att tillägga
Min favoritverkstad alla kategorier. Supertrevlig och kunnig personal, ett varmt och välkomnande mottagande, rimliga priser och aldrig några försök till merförsäljning el. dyl. Åker gärna dit och säger hej även om jag inte har några fel på bilen.
Min bil fick årlig service ock vinter däck jag fick erbjudande av lånebil att vänta .Allt gick lagom snabbt och smidigt. Jag är mycket nöjd.
Bokade service och använde för första gången Speedy istället för märkesverkstad. Mycket trevligt bemötande och vi blev väldigt nöjda med arbetet som inte ändrar på några garantier eller på assistansförsäkringen.
Snabb och professionell service, som alltid.
Trevligt bemötande och snabb service!
Alltid bra service, och mycket trevligt bemötande 😃👍
Blivit väldigt trevligt och professionellt bemött av Robert. Har fått hjälp snabbt vilket jag är väldigt tacksam för. Har lämnat bilen där tidigare och är jättenöjd och kommer vid behov att göra det igen.
Hjärtligt välkomnande ock utmärkt service
Super bra service o väldigt bra bemötande av personalen, som gör allt för kunden . Kan varmt rekommendera
Hej. Vårt omdöme är att vi alltid blir trevligt bemöta. Snabb leverans av tider och mycket bra reparationer mm. Rekommenderar gärna till vänner och bekanta att vända sig till Speedy i Malmköping. Mvh
Bra bemötande, hjälpsamma...................
Proffsogt tryggt o trevligt !!
Bra och tillmötesgående. Fin lånebil
Robert tar hand om allt en fantastisk egenskap.
Jag blir väl mottagen och får alltid hjälp
Bra trevlig personal och bra bemötande
Mycket väl bemött av trevlig personal. Väldigt snabb hjälp och överkomligt pris. Är en mycket nöjd kund
Allt perfekt,både bemötande och utförande
Jag blev jätte bra bemött. Jätte trevlig personal Dom levde upp långt över mina förväntningar. Trodde inte det skulle gå att lösa men Speedy malmköping löste problemet galant Jag är så nöjd så jag kommer inte använda mej av någon annan bilverkstad För mej är det Speedy som gäller i framtiden
Enkelt att få en reparationstid. Och vi hoppas på att arbetet utfördes rätt. Det var ett hjullagerbyte.
Mycket tillmötesgående och trevlig personal. Serviceinriktade, lyhörda.
Proffsiga och seriösa samt trevliga. Rekommenderas!
Trevlig personal som fixade oljebyte i automatlådan och diffen.
Väldigt bra bemötande och hjälpsam service!
Mycket bra precis som förväntat!
Jag fick ett trevligt bemötande.
Bra bemötande. Men det tog en vecka innan bilen blev klar, pga Nordpost och beställt hjullager(??). Fick lånebil ett dygn så det var bra. Robban är trevlig och duktig så han kan rekommenderas.
Trevliga men hittade inte felet på bilen. Visste inte vad det kunde vara
Urnärkt bemötande, trevligt. Snart reoaration av bilen, även att det blev mer jobb än vad troddes i början. Bra kvalitet på utfört arbete.
Bra och trevligt bemötande. Fick bytt bromsok och stötdämpare bak och fyra nya däck. Snabb service. Dessvärre tycker jag att det blev väldigt dyrt.
Alltid bra bemötande, snabb och bra service och reparationer. 😀
Trevligt bemötande Snabb service Full service Bromsbelägg
Fick problem med bilen vid tillfällig vistelse i Malmköping. Lämna in den på söndagen och på tisdag förmiddag kunde vi hämta den. Trevlig personal och väldigt hjälpsamma.
Snabb och effektiv service. Trevligt bemötande och bra resultat.