Linn har hanterat säljeprocessen från start och till slut med bravur. Hon är lyhörd, tillmötesgående och väldigt tydlig. Vi fick ständigt uppdatering om nuvarande läge och uppdatering efter varje visning. Det har alltid känts tryggt att ha Linn som mäklare. Rekommenderar henne verkligen!
Linn Söderberg
Linn Söderberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Linn Söderberg har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Linn Söderberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.7. Linn Söderberg har haft 21 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-03
40 omdömen om Linn Söderberg
Linn är mycket trevlig och tillmötesgående utan att vara för på. Tyvärr blev hon sjuk mitt i vår dialog kring objektet och vi fick vänta ganska länge på svar, vilket var frustrerande med tanke på att det är en ”big deal” för oss. Sjukdom är förstås inget man kan påverka, men mäklarbyrån borde kanske ha någon slags backup. Vi kände oss ignorerade i det läget, men fick ju förklaringen i efterhand. Att knyta ihop affären med kontraktsskrivning skötte hon jättebra. Tydligt och korrekt. Vi är mycket nöjda med affären, men önskar att kommunikationen hade fungerat bättre.
Jag beklagar verkligen att ni upplevde bristande kommunikation under den period då jag var sjuk. Tanken var att en kollega skulle ta över kontakten med er under min frånvaro, men tyvärr blev det inte som planerat, vilket jag är ledsen för. Jag förstår att det var frustrerande, särskilt i ett så viktigt skede. Det gläder mig att ni i övrigt är nöjda med affären och min insats, och jag tar med mig er feedback för att vi ska kunna förbättra våra rutiner framöver när det kommer till sjukdomsfall. Tack igen för ert tålamod och för förtroendet att få hjälpa er med affären! Vänliga hälsningar, Linn
Jag är jättenöjd med Linn som jag varmt kan rekommendera. Hon är tillgänglig, proffsig och alltid med säljarens intresse i fokus.
Linn gjorde ett jättebra jobb med att hitta köpare och drev försäljningen så att man som köpare inte behövde vara hands-on.
Linn är noga, hjälpsam och kunnig.
Förklarar bra, tydlig och låter säljaren fundera innan denne fattar beslut. Det är på säljarens villkor. Tillgänglig.
Linn var mycket lyhörd, kommunikativ och trygg i försäljningen av min bostad. Mycket nöjd med valet av mäklare!
Vänligt bemötande, kunnigt intryck. Väl förbered. Hjälpsam och återkopplar snabbt på frågor som inte kan besvaras omgående.
Mycket trevlig och empatisk mäklare, rekommenderas!
Linn såg alltid till att det passade mig i min kalender när vi skulle träffas. Väl på plats är hon alltid glad och positiv. Hon planerade in alla personer som var involverade i att få fram en försäljningsannons, besiktning och energideklaration snabbt. Linn är varm, hjärtlig och lyhörd person som jag tycker en mäklare ska vara. Jag är verkligen nöjd med Linn som min mäklare. Nöjd kund. Glen