Sofia Löfdahl Ehlin

Sofia Löfdahl Ehlin

Sofia Löfdahl Ehlin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Sofia Löfdahl Ehlin har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Sofia Löfdahl Ehlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 307 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Löfdahl Ehlin har haft 51 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

307 omdömen om Sofia Löfdahl Ehlin

Sedan starten hos Reco 2017
Christoffer K
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sankt Ilian

Professionellt och trevligt bemötande med snabb återkoppling på alla frågor och funderingar.

Anita Margareta B
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sankt Ilian

Duktig påläst o trevlig återkommer alltid som lovat

Jimmy S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Mycket nöjd! Proffessionell, kunnig och realistisk. Har haft en bra dialog under hela säljprocessen.

Cecilia L
Luthagen

Andra gången Sofia hjälper oss och hon är.mkt proffsig.

Karin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Luthagen

Sofia är proffsig och inger förtroende. Min bostadsaffär (köp av br) genomfördes snabbt och utan krångel. Jag skulle absolut rekommendera Sofia till någon som ska sälja din bostad. Att det blev fyra och inte fem i betyg, beror enbart på att jag saknade några uppgifter och dokument i objektbeskrivningen.

Tone E
Luthagen

Sofia är otrolig seriös och kunnig, alltid tillgänglig och positiv. Skulle absolut anlita henne igen och kan varmt rekommendera henne!

Felix A
Rosendal

Jag hörde av mig till Sofia eftersom att hon sålde en närliggande lägenhet. Frågade om hon hade kapacitet att ta en till försäljining, och kollade om hon hade spekulanter kvar sedan den tidigare lägenheten. Hon svarade ja på båda frågorna. Mina förväntningar på mäklaren var att hålla kontakt om process och uppdateringar av bud. Sofia valde att lägga ut lägenheten utan att kolla vilket utgångspris, eller vilket pris jag skulle kunna tänka mig för lägenheten. Dessutom så drog hon på semester mitt i försäljningen utan...

Andreas M
Flogsta-Ekeby

Kunnig och lyhörd för våra behov. Var en stor hjälp och skötte hela försäljningen väldigt smidigt.

Alice B
Flogsta-Ekeby

Trevlig, proffsig och enkel att ha att göra med.

Michele D
Graneberg

Sofia is friendly and helpful. It was a pleasure dealing with her.