Elenor Jansson

Elenor Jansson

Elenor Jansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Elenor Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2013-06. Elenor Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 176 omdömen med ett betyg på 4.8. Elenor Jansson har haft 37 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

176 omdömen om Elenor Jansson

Sedan starten hos Reco 2019
Anna S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elenor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gränby

Bästa mäklaren vi har mött under den tiden vi letat bostad.

Gunnar S
Gränby

En mäklare som tar sig an kunden på ett enkelt och bra sätt, är erfaren och det gör oss trygga i affären. Lätt att få tag på under helgen och anpassar sin tid helt efter oss. Jag rekommenderar Elenor till andra kunder

Merete A
Köpte sitt hus med hjälp av Elenor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Björklinge

Elenor gav oss ovärderliga råd om finansiering och ordnade med en aktiv matchning till ett hus som är perfekt för oss. Hon tar sig tid att lyssna och förklara tydligt och är mycket kunnig. Dessutom väldigt trevlig, glad och lätt att ha med att göra.

Olov Erik Anders J
Uppsala

Glad och kommunikativ under hela processen. Lätt att som köpare möta henne som mäklare.

Josefine H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elenor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Tillmötesgående, omtänksam och professionell mäklare! Rekommenderar starkt!

Linus L
Gottsunda

Supertrevlig och pedagogisk Väldigt skönt att ha en mäklare som är lätt att prata med när man ska köpa bostad första gången. Rekommenderar varmt Elenos

Kristin A
Uppsala

Vi upplevde ett fint och professionellt bemötande av Elenor! Hon var trevlig och tillmötesgående under såväl visnings- som köp- och tillträdesprocessen. Om vi skulle sälja lägenhet framöver skulle vi absolut ha Elenor i åtanke!

Nina K
Björklinge

Elenor Jansson är mycket trevlig, tillmötesgående och kunnig mäklare. Vi som köpare känner oss trygga i detta husköp.

Elisabet G
Stabby

Toppen mäklare. Så glad och trevlig,.Kan sin sak.

Juan Jose E
Stabby

Elenor is a great broker and person. She is always available, positive and has a lot of experience in handling sells. I would contact her again in the future to work with her if it is needed and definitely recommend her.