Matilda har varit toppen. Tydlig och lätt att kommunicera med från början till slut, alltid tillgänlig. Lyhörd för våra frågor. Även när säljet blev klart tog hon sig tid att granska potentiella objekt vi kollade på. Detta har uppskattats enormt mycket!
Matilda Lind
Matilda Lind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Matilda Lind har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Matilda Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.7. Matilda Lind har haft 8 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
13 omdömen om Matilda Lind
God kontakt och agerande uppsökande gällande både information och beslutspunkter. Vi saknade väldigt lite i fråga om vad som kan önskas av en mäklare från ett köparhänseende.
Vi hade aldrig sålt en bostad förut och bad om en ”försäljning for dummies”. Matilda förklarade allt perfekt och det har känts helt tryggt även för oss som har noll koll på hur allt med försäljning funkar.
Valdigt bra bemottande. . Matilda forstod va vi ville. Kan varmt garantera Matilda.
Matilda Lind på Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala skötte försäljningen av vårt hus på ett väldigt bra och proffsigt sätt, gjorde ett bra intryck och hittade köpare till det pris vi önskade, tusen tack!
M.Lind uppfyllde alla de krav man kan ställa på en mäklare enligt min uppfattning !
Matilda var trevlig och mycket hjälpsam! Alla frågor och funderingar jag hade blev besvarade, kan inte tänka på nåt problem!
Matilda var super att ha och göra med och höll en uppdaterad under hela processen! Rekommenderar starkt Matilda!
Tycker Matilda varit otroligt bra och hjälpsam, rekommenderar henne varmt!
Jag har haft en väldigt bra upplevelse av köpet av bostaden med Matildas hjälp! Hon har varit väldigt hjälpsam och supertrevlig!