Louise Brander

Louise Brander

Louise Brander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Louise Brander har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Louise Brander har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.8. Louise Brander har haft 48 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

128 omdömen om Louise Brander

Sedan starten hos Reco 2022
Bengt G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Slavsta

Jag är helt nöjd. Har svarat mer utförligt på en tidigare förfrågan om detta.

Johan S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Slavsta

Louise är kompetent, social och enkel att samarbeta med. Nu två sålda objekt med bra resultat!

Felicia N
Stabby

Louise bemötte mig på ett professionellt och trevligt sätt. Hon besvarade samtliga frågor jag ställt och har varit enkel att hålla kontakten med. Utöver detta har hon varit öppen för att ge oss en extra visning och fört vidare frågor som vi haft till säljaren, bland annat kring möbler som vi varit intresserade över. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med Louise som mäklare.

Vania E
Köpte sin stuga med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Almunge

Vi blev bemötta med en glad och professionell ton och info. Hon höll oss uppdaterade och allt kändes väldigt tryggt och närvarande. Lätt att prata med och engagerad. Detta är vårat första köp av en fastighet och vi kan inte vara mer nöjda att just Louise var mäklaren för detta objekt!

Catarina Q
Främre Luthagen

När vi har haft frågor så har Louise varit snabb med att svara. Formell och utfört sitt uppdrag . Visa saker kunde hon varit mer tydlig med ex när handpenning betalas ut, hur stort arvodet för försäljningen skulle bli.

Svar från Louise Brander

Tack för ert omdöme och för att ni tog er tid att dela era tankar om vårt samarbete! Jag uppskattar verkligen att ni upplevde mig som formell och att jag utförde uppdraget enligt era önskemål. Eftersom affärens genomförande var viktigt och kontraktet skulle slutföras utan tidsförlust, valde vi enligt önskemål att teckna avtalet på annan ort tillsammans med min kollega. Detta kan ibland innebära en viss möjlighet till missförstånd när man hanterar affärer på distans, och jag ber om ursäkt om kommunikationen kring handpenningens...

Anna A
Köpte sitt hus med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Bälinge

Jag har genomgående blivit väl bemött av Louise. Jag förväntade mig att hon skulle ta sig tid att svara på mina frågor och, ifall det var något hon inte kunde svara på, återkomma med svar senare. Jag är mycket nöjd med men upplevelse vid köpet! Det fanns inget mer att önska.

Annicka S
Sålde sitt hus med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Almunge

Proffsigt, lyssnar, tillmötesgående, Inger trygghet

Camilla M
Tunabackar

Trevlig Svarar snabbt vid frågor och är tydlig i sin kommunikation

Daniel A
Bälinge

Vänlig, kompetent och effektiv. Våra förväntningar uppfylldes mer än vi hade föreställt oss.

Pia L
Rickomberga

Mäklare Brander har varit ett stort stöd genom sin expertis, lugn och kommunikativa stil. Kontakten har alltid varit direkt, vänlig och okomlicerad. Rekommenderas till alla i behov av en mäklare med kunnande, känsla och stil.