Ulrika Eliasson

Ulrika Eliasson

Ulrika Eliasson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Ulrika Eliasson har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Ulrika Eliasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 261 omdömen med ett betyg på 4.9. Ulrika Eliasson har haft 51 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

261 omdömen om Ulrika Eliasson

Sedan starten hos Reco 2020
Emma Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Stabby

Första gången jag träffade Ulrika var på en visning av en lägenhet jag var intresserad av att köpa. Hon var då påläst och kunnig, ingav ett stort förtroende och spred lugn i en annars ganska stressig situation med budgivning mm. Det kändes då givet att anlita Ulrika som mäklare när det blev dags att sälja min egen lägenhet. I samband med min försäljning har hon varit inlyssnande, snabb vid kontakt och inte minst förtroendeingivande. Jag är ur alla aspekter väldigt nöjd med Ulrikas insats som "min" mäklare.

Susanne P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Årsta

Proffsig och kunnig, lätt att prata med och återkopplar fort.

Jaan R
Svartbäcken

Allt har fungerat perfekt och över förväntan! Hon har skött sig exemplariskt!

Johan H
Årsta

Ulrika Eliasson är professionell, lyhörd och var väldigt bra på att återkoppla genom hela säljprocessen.

Cecilia Z
Årsta

Köpte genom Ulrika och hon var proffsig i sin yrkesroll och hade ett trevligt bemötande av oss som köpare.

Timmy Z
Årsta

Proffsigt bemötande, gav en trygg känsla!

Fredrik K
Svartbäcken

Proffsigt och trevligt bemötande. Upplevs kunnig och driven.

Matas M
Kungsängen/Industristaden

Ulrika är lyhörd och målmedveten. Tar med sig ens önskningar och vill skapa de bästa möjligheterna för sin kund.

Anna B
Svartbäcken

Ulrika har hela tiden haft en vänligt och fint bemötande. Hon har varit förstående, svarat på telefon och meddelande trots att vi ibland hört av oss på obekväma tider. Vi är väldigt nöjda med henne som mäklare och skulle rekommendera henne varmt!

Mattias L
Kungsängen/Industristaden

Ulrika har varit mycket tillgänglig under hela processen, svarar snabbt när vi har haft frågor och det uppskattas verkligen!