Proffsig, trevlig, engagerad och pålitlig.
Ronja Johansson
Ronja Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Ronja Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Ronja Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 194 omdömen med ett betyg på 4.6. Ronja Johansson har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
194 omdömen om Ronja Johansson
Ronja var en exemplarisk mäklare som alltid lyssnade på våra åsikter och vi fick det vi önskade. Allt gick jättesmidigt och enkelt allt p.g.a. vi fick möjligheten att ha en sådan bra mäklare. Skulle rekommendera Ronja till alla jag känner.
Bra, men jag hade uppskattat mer löpande information om hur det gick mellan visningarna, om tex spekulanter hade svarat eller inte.
Trevlig, proffessionell, tydlig och saklig. Hon gjorde sitt jobb bra.
Hon har varit lättillgänglig, tillmötesgående och proffsig!
Det har inte varit lätta tider att sälja vårt hus. Många visningar har de varit men Ronja har varit positiv och peppat oss hela tiden. Hon har varit så duktig och uppskattar henne som mäklare.
Ronja är en mycket kompetent och professionell mäklare! Både lyhörd och tillgänglig under hela processen vilket gjorde försäljningen både trygg och smidig. Vi är så nöjda och vi rekommenderar henne verkligen. 10/10
Vänlig, saklig och professionell!
Hon är lugn och pedagogisk och hörsam
Ronja hade ett vänligt, tryggt professionellt bemötande. Tillmötesgående och lugn.