Swefleet AB

Swefleet AB

swefleet.se
5.0

Att flytta innebär en stor förändring, och vi på Swefleet AB ser till att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt. Med över 20 års erfarenhet erbjuder vi professionella flyttjänster för både privatpersoner och företag. Vi tar oss tid att förstå dina behov och skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål. Vi utför...

2 omdömen om Swefleet AB

Dastan S
Skrev om Swefleet AB

Dessa killar vet exakt vad dem gör, plastade in exakt allt ömtåligt, skötte flytten med omsorg. Rekomenderar dem starkt! :)

Swefleet AB gillar detta
Svar från Swefleet AB

Tack för att du tog din tid att skriva en recension! Det är alltid viktigt att plasta in ömtåliga möbler, och det ska vara en standard i flytt-branschen! :) Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Sarah K
Skrev om Swefleet AB

Jag är en utav Swefleets första kunder, och jag vill starkt rekommendera dem. Fick super smidig hjälp med flytt (Göteborg/Boros) Jag betalde 6000kr efter rut för en flytt samt flyttstädning utav min lägenhet på 45 kvm och fick även hjälp utav flyttteamet med att montera ner min TV. Jag är supernöjd, Tack!

Swefleet AB gillar detta
Svar från Swefleet AB

Tack för att du tog din tid att skriva en recension! Det var kul att få hjälpa dig, killarna hälsar även tack för fikat! :) Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!