Vänligt och trevligt bemötande.. Ger god och kontinuerlig information under hela proceduren. Verkar vara en person som gillar sitt jobb och som ser till att få igenom affärer där bägge parter blir nöjda.
Fastighetsbyrån Lidingö
Hela Lidingö andas kvalitet! Här har du ett attraktivt naturområde med goda kommunikationer till Stockholms city, dit du tar dig på mindre än 20 minuter. Här finns allt från exklusiva lägenheter till vackra villor intill skog eller vatten. Trygghet, affärsmässighet och starkt förtroende är något vi på Fastighetsbyrån alltid...
1663 omdömen om Fastighetsbyrån Lidingö
Sedan starten hos Reco 2013
Levde upp till alla förväntningar och lite till!
Petter är proffsig, investerade tid på att vara behjälplig både på plats och under processen, samt var enkel att kommunicera med. Det är mäklare som Petter som man vill ha när man säljer eller köper hus.
Bara positivt, engagerad, driven och kunnig i sitt yrke
Rakt på sak samt öppen och informerande genom hela processen! Levererade helt som förväntat.
Proffsig, vänlig och tillmötesgående!!!
Moa var behjälplig och alltid tillgänglig i en svårnavigerad bostadsmarknad
Vi har både köpt och sålt genom Christoffer och har varit mycket nöjda. Christoffer är professionell, tydlig, transparant och snabb i sin kommunikation. Rekommenderas starkt.
Vi har anlitat Anna vid ett flertal tillfällen. Vi har upplevt et mkt professionellt bemötande, trygghet och snabb och kommunikation. Vi är mycket nöjda.
Alltid professionell och trevlig. Smidigare försäljning går inte att få :)
Christoffer är engagerad och professionell genom hela säljprocessen, kan varmt rekommendera honom som mäklare!
Bra på att förmedla information och enkel att ställa frågor till.
Min erfarenhet baseras på köp av lägenhet genom Christoffer. Tillgänglig, trevlig, tillmötesgående, dessa är några av flera väldigt goda drag Christoffer besitter vilket verkligen hjälpte oss
Trevligt bemötande, professionell och duktig att får säljare och köpare att bli nöjda.
Trevligt och effektivt bemötande.
Mycket engagerad mäklare med mycket god kunskap om området.
Väldigt nöjda med försäljningsprocessen där Anna gjorde ett riktigt bra jobb med att få till en snabb försäljning underhand
Mycket nöjd med Christoffers uppdrag att sälja vår lägenhet. Proffsig och trevlig!
Använt Jakob flera gånger, rak och ärlig. Jobbar hårt för att lyckas för sin kund.
Bra bemötande. Genomgående en robust och professionell process. Vi hade höga förväntningar vilket var främsta anledningen till att vi valde Fastighetsbyrån och Christoffer. Slutresultatet överträffade våra förväntningar.
Mycket bra och sympatisk person.
Christoffer är extremt proffsig, han har en unik egenskap att kunna vara inlyssnande för att verkligen förstå situationen samtidigt som han är aktivt och driver processen framåt. Han är kommunikativt och väl förberedd vilket gör att det flyter på enkelt. Utöver detta har han koll på området och under sin tid här byggt nätverk och relationer som ibland blir avgörande för att få ihop affärer, vilket troligen är varför han är uppskattad av både säljare och köpare.
Bostaden såldes innan visning, Moa gjorde ett grymt bra jobb!
Vi upplever att Christoffer med sin långa erfarenhet och kännedom av området var det bästa valet av mäklare för oss denna gång. Samarbetet gick otroligt smidigt och vi kan varmt rekommendera honom till andra som går i sälj - och köptankar.
Trevlig, kunnig och snabb på att svara!
Professionellt bemötande, trevlig och kunnig om området
Bra bemötande. Informativ. Effektiv. Jag kan varmt rekommendera Jacob Jahkopson.
Christoffer är både proffsig och trevlig och har ett stort kunnande om området. Man känner också att han är ärlig och pålitlig.
Proffsig Känns ärlig Bra bemötande Kan området han säljer i
Trevlig, kunnig och snabb på att svara!
Vi har köpt lägenhet som Christoffer har förmedlat. Christoffer har varit rak och tydlig i kommunikationen och vi har bara positivt att säga.
Mycket proffsig och bra! Rekommenderar starkt! Har sålt flera bostäder med Jakob.
Snabb, bra, trevlig, bra information
Trevlig, effektiv och snabba återkopplingar! Rekommenderar starkt!
Trevlig, tillgänglig och professionell.
Varm, hjälpsam och förtroendeingivande. Mycket kunnig på sitt arbetsområde. Kan verkligen rekommenderas!
Mycket noggrann, driven och suktig mäklare.
Affären var snabb och proffsig! Väldigt trevlig mäklare och täcker alla förväntningar.
Christoffer är min andra mäklare för denna lägenhet. Jag var inte nöjd med min första mäklare och Christoffer var helt fantastisk. Han förstod precis vad vi ville och gav inte upp på det. Han var alltid positiv och hans kunskap och engagerade attityd gjorde att vi kände förtroende för honom. Vi är verkligen glada över att ha träffat honom och uppskattar det mycket.
Väldigt trygg och bra punkt genom en lång försäljningsprocess.
Trevligt bemötande, snabb att svara vid frågor och erfaren.
Mycket väl bemött. Lyhörd, trevlig och kunnig.
Mycket trevlig och professionell, svarar snabbt på mail, engagerad!
Anna är proffsig, trevlig och går ett steg längre för att få kunden nöjd.
Anna Byman var professionell, trevlig och lätt att ha att göra med. Hon var engagerad och jobbade hårt med att boka flertal visningar och skötte allt smidigt, vilket gjorde försäljningen mycket enklare för mig. Jag är nöjd med hur hon levde upp till mina förväntningar och kan varmt rekommendera henne.
Snabb och effektiv försäljning av Jakob. Jakob var från första början lyhörd, drivande och engagerad. Vi kan varmt rekommendera Jakob Jahkopson som mäklare.
Jakob is a rock star... We know him for a long time, since we started chasing our dream to buy a flat in Lidingö. He showed us more than 10 apartments during 2-3 yrs and was always very patient and prompt to help us. He knew exactly what type of property we were looking for and offered us the ones that really made sense (not trying to sell something he knew we wouldn't like). He is an excellent professional and not coincidentally he is probably the most successful sales person in Dalénum. We thank him a lot for helping us close this deal!
Otroligt bra är Christoffer! Så trevlig, snabb, bra. Super på alla sätt och vis! :)
Christoffet var vänlig och lyssnande. Stressade inte fram något utan tog den tid som behövdes. Hörde av sig när något hände och meddelade mig. Levde upp till förväntningen på en bra mäklare. Har skött avslutet bra och även kontakten efteråt.
Proffsigt och vänligt bemötande. Var strukturerad och hade koll på läget.