Fastighetsbyrån Nynäshamn

Fastighetsbyrån Nynäshamn

• BadgeSevenYears
4.8

Välkommen till Nynäshamns största mäklare! Vi brinner för bostadsaffärer och vårt arbetssätt visar tydliga resultat med höga slutpriser och återkommande kunder. Vi drivs av att få överträffa våra kunders förväntningar och ge exceptionell service. Nynäshamn med sitt vackra havslandskap ligger en halvtimme från Stockholms city....

417 omdömen om Fastighetsbyrån Nynäshamn

Sedan starten hos Reco 2013

Lina T
Centralt

Camilla är ett proffs! Hon har svar på alla våra frågor och svarar snabbt både på mail och sms! Hon berättar och förklarar förståligt och vi känner ett stort förtroende! Vi har känt oss väldigt trygga under hela processen, och rekommenderar både henne och Fastighetsbyrån till andra.

Carina N
Nynäshamn

Hittills bra men har inte haft så mycket kontakt än känns det som. Jag har varit ytterst virrig o trött när vi träffats och min Lägenhets Affär hänger i luften på ett Svävar avtal. Hade tänkt vänta med omdömen tills allt förhoppningsvis gått i lås, då lättare att få en klar tanke på plats.

Rolf J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Helt OK. Kunniga och hjälpsamma. Informerar med kundkänsla.

Eva Kristina Karinsdotter B
Sorunda

Camilla som var vår mäklare var trygg och proffsig. Beskrev alla steg som skulle hända och såg till att vi var med hela tiden och att det var vi som bestämde. Inlyssnande och gav olika alternativ på hur man kan göra om vi undrade. Vi har bott i vårt hus i över 30 år och byggt det själva så det var ett stort beslut för oss att sälja och detta förstod Camilla till 100 procent. Återkopplade snabbt och var mycket tillgänglig. Vi var med på hela resan.

Bledar Z
Lidatorp

Har haft kontakt med Tamara Alltid trevlig

Mikael K
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Toppservice av Camilla Martinsson från början till slut. Hon kan verkligen rekommenderas.

Melinda N
Norra Nynäshamn

Jag hade kontakt med 2 mäklare i min försäljning och jag är jättenöjd, proffsiga och engagerade! Jag fick alltid svar på frågor och bra tips och råd.

Åke B
Centralt

Proffsig från början till färdig affär.

Lis B
Centralt

Den har bara varit positiv det har tagit lång tid innan det blev en försäljning.

Evelyn Ö
Nynäshamn

Mäklarens bemötande var toppen! Mäklaren har levt upp till allt vi förväntade oss och mer därtill. Vi är supernöjda! Rekommenderar!

Annelie Victoria F
Sunnerby

Mycket väl bemött. Alltid tillgänglig och snabba återkopplingar. Det var en snabb affär så vi är nöjda.

Roger J
Muskö

blev mycket väl bemött av mäklaren mäklaren levde med råge opp till förväntningarna fick bra kontakt med mäklaren ,snabba återkopplingar och tydliga svar på mina frågor kommer om tillfälle ges varmt rekommendera den samma Sammanfattningsvis .Mer än nöjd

Ulrika A
Muskö

Camilla gjorde ett lättsamt, proffsigt och trevligt intryck.

Jonna Maria H
Segersäng By

Jag blev väl bemött av mäklaren. Vi förväntade oss att sälja till förväntat pris, det gick snabbt och smidigt.

Daniel B
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Super trevlig och tillmötesgående. Väldigt pedagogisk i process utav husköp och väldigt hjälpsam. Har stor förståelse för våra behov och önskemål. En perfekt mäklare vare sig man är köpare eller säljare.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad roligt att höra Daniel! Det är ett väldigt fint hus ni köpt. Önskar er en fortsatt fin dag!

GÖRAN S
Lisö - Skärlinge By

Har bara gott att säga om vår mäklare Tamara på Fastighetsbyrån i Nynäshamn. Trevligt och professionellt!

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Stort tack för ert fina omdöme! Ha en fin dag!

Mira F
Södra Nynäshamn

En bra mäklare från start, men helt plötsligt slutar mäklaren utan att ge någon som helst information till oss som köpare. Mäklaren som tar över har noll kundkänsla och känns oengagerad och obrydd. Otroligt dålig upplevelse vid ett stort köp.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Hej Mira! Vad tråkigt att höra att ni upplevt en av oss som oengagerad och obrydd. Ni som våra kunder är jätteviktiga för oss och vi vill alltid göra det bästa för er. Ni får gärna återkomma till oss med feedback på vad ni tycker har fungerat mindre bra, så att vi vet vad vi kan göra bättre nästa gång. Ha en fin dag!

Jessica K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Jag fick snabb kontakt med mäklare, hjälpsam, svarade på frågor, kunnig. Nöjd kund.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad roligt att höra Jessica! Vi hoppas att du kommer trivas här i Nynäshamn. Ha en fin dag!

Ing-marie S
Centralt

Ett hjärtligt och professionellt trevligt bemötande och kunskap om objekten som vi var intresserade av. Köpet blev av snabbt och smidigt med e-leg. Enkelt att ändra till annan lägenhet då vi hade två som stort intresse. Snabbt gensvar på kommunikation via mail vid frågor vi hade som dök upp. Mycket bra mäklare med ett stort glatt bemötande.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Stort tack för ditt omdöme. Det kommer bli jättebra, den lägenhet ni valt kommer passa er utmärkt! Önskar er en fortsatt fin dag!

Karl S
Centralt

Mycket trevlig och kunnig mäklare. Bra engagemang och snabba svar på våra frågor angående vårat köp av lägenheten på Höjdgatan 1 i Panorama. Kan verkligen rekommendera Camilla Martinsson till flera.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Stort tack att du tagit dig tiden att svara. Jag kan inget annat än hålla med dig, jag tycker Camilla är fantastisk!

Kristina T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Jag är nöjd med mäklarens bemötande och genomförande.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad kul att höra Kristina! Vi strävar hela tiden efter att ni som kunder ska vara nöjda. Önskar dig en fortsatt fin dag!

Roland T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Ett trevligt bemötande från det att vi blev intresserade av objektet, men så har ju berörd fastighetsmäklare rötterna på Gotland liksom vi har! Hoppas det håller hela vägen till det att lägenheterna blir klara på Höjdgatan.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Så kul att höra! Självklart. Hoppas du har en fortsatt fin dag!

Per Johan Erik P
Sålde en tomt med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Väldigt bra och proffsigt bemötande. Förväntningarna på en bra försäljning var inte hög men nöjd till slut med resultatet. Stort förtroende och väldigt hög nivå på insatserna i en besvärlig situation med köparen.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra. Ha en fortsatt fin dag!

Roger N
Sorunda

Mäklarens bemötande var professionellt. Vi hade inga förväntningar alls, men fick en positiv uppfattning av mäklaren som engagerade sig för att förmedla information så att man som köpare fick en fullständig och riktig bild av objektet. Samtidigt som mäklaren engagerade sig för att få till en affär. Mäklaren engagerade sig för både säljare och köpare för att få ett snabbt avslut på affären utan att trycka på och försöka påverka några beslut, vilket jag upplever som mycket professionellt.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Precis som det ska vara! Vad roligt att ni är nöjda. Vi hoppas att ni kommer trivas.

Magnus L
Muskö

Camilla på Fastighetsbyrån i Nynäshamn är lika proffsig som hon är positiv och kunnig. Jag skulle anlita henne igen.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad roligt att höra! Camilla är fantastiskt. Ha en fortsatt fin dag!

Mats J
Centralt

Jag fick ett bra bemötande och som jag upplevde det, en öppen dialog om hur eventuella köpare tyckte och agerade och vi var överens om att prioritera ett snabbt avslut.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Tack Mats för att du tog dig tiden att svara. Kul att ni hade ett bra samarbete! Trevlig helg!

Marie F
Ösmo

Väldigt proffsig och trevlig mäklare , inte ”pushy” på något sätt. Att slutpriset inte blev riktigt som förväntat beror inte på brist på engagemang från mäklaren. Marknaden är svår att styra över. Väldigt nöjda trots allt

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad roligt att höra Marie! Vi blir så glada över ditt fina omdöme. Stort tack. Trevlig helg på dig!

Lars W
Centralt

Hittills kunnigt och proffsigt. Som köpare kände jag mig väl omhändertagen

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad roligt att höra! Önskar dig en fortsatt fin dag!

Mikaela I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Camilla var toppen! Rekommenderar henne varmt

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad roligt Mikaela! Camilla är grym.

Mikael Ö
Södra Nynäshamn

Jenny var fantastisk som mäklare kan varmt rekommendera henne för andra som skall sälja eller köpa bostad.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Jag håller med dig! Jenny är fantastisk. Stort tack för ditt omdöme!

Mats Erik B
Muskö

Allt var ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad härligt att höra!!! Vi önskar er en fortsatt fin dag!

Pär B
Torö/svärdsö/oxnö

Otroligt proffsigt bemötande genom hela processen.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Stort tack för ditt fina omdöme och att du tagit dig tiden att svara! Vi hoppas att ni kommer trivas i huset.

Åke Karl Gösta B
Lisö - Sandvik

Mycket hjälpsam och effektiv är vårt omdöme!

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad roligt att höra! Stort tack för ditt omdöme! Vi ses på tillträdet.

Åsa Carina S
Centralt

Effektiv och träffsäker bild av marknaden

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Vad kul att du känner så! Vi ses på tillträdet.

Björn Torsten A
Södra Nynäshamn

Allt kändes seriöst. Bra information och bra bemötande.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Stort tack att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att ni är nöjda! Vi hoppas att ni kommer trivas i lägenheten.

Ulla L
Södra Nynäshamn

Vi har haft ett mycket bra samarbete, Jenny är trevlig och proffesionell.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad roligt att höra Ulla! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Karin A
Södra Nynäshamn

Snabb återkoppling! Trevligt bemötande! Lugn inkännande och tillmötesgående!

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad roligt att höra! Det är en fantastisk lägenhet ni köpt, vi hoppas att ni kommer trivas!

Inger Sigvardsdotter M

Engagerade trevliga ,vet området,väldigt kunniga

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Stort tack Inger för att du tog dig tid att svara! Vi blir jätteglada över att du är nöjd med försäljningen. Ha en fortsatt fin dag.

Emma Sofie A
Sunnerby

Pålitlig och snabb! Mycket nöjd med affären.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Härligt att höra! Vi hoppas att ni kommer trivas i huset!

Madeleine L
Sunnerby

Jenny är bästa mäklaren i Nynäsham. Så duktig och kunnig inom de hon gör. Rekommenderas varmt.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad fint omdöme Madeleine! Håller med dig, Jenny är bäst!

Mattias H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Klockren service samt kunskap om området och marknaden. Lever upp till alla förväntningar, Rekommenderas.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad roligt att höra Mattias! Vi hoppas att ni kommer trivas i ert nya boende.

Arif M
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Bra bemötande sakligt och tydligt

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi hoppas att ni kommer trivas i huset. Det är fantastiskt.

Jiannis I
Källberga

Bra information. Lätt att prata med och mycket trevlig.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad roligt att höra! Stort tack för att du tagit dig tid att svara! Vi hoppas att du kommer trivas i huset och området.

Thomas H
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Mycket bra och pålitlig mäklare!

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Tack Thomas för ditt fina omdöme och förtroende att hjälpa er!

Elin Sofia Elenita F
Centralt

Alltid trevlig och snabb återkoppling kring vad som sker. Kändes tryggt att sälja med trots att bostadsmarknaden går trögt. Finns inget att klaga på helt enkelt!

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Stort tack för ditt fina omdöme! Hoppas att ni kommer trivas i ert nya boende.

David John L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Camilla, we found the most hospitable person and her presentation was very professional. She was quite adept in all the questions asked in all aspects of the two dwellings we looked at in the area.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Thank you! We hope that you will like your new apartment.

Xenia E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vi hade inga speciella förväntningar, men blev positivt överraskade. Hjälpsam mäklare och en smidig affär. Rekommenderas!

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Tack Zenia för ditt omdöme! Vi hoppas att ni kommer trivas i nya lägenheten.

Christer P
Centralt

Jag tycker mäklaren hade/har ett trevligt sätt ! Men det är ju hans jobb att vara det ! Han svarade upp på mina förväntningar ! Jag tycker att han visade ett trevligt och bra i bemötande ! Bra i sin yrkesroll som mäklare !

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vad bra Christer! Vi strävas alltid efter att ni som kunder ska vara nöjda. Ha en fortsatt fin dag!

Mats D
Lisö - Skärlinge By

Väl omhändertagna, klara besked och ett snabbt avslut. Kunde inte varit bättre.

Moa N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Nynäshamn

Camilla Martinsson var ett självklart val av mäklare för mig då vi haft kontakt tidigare och hon gav ett starkt intryck på mig. Hon har även under försäljningen av min bostad varit en klippa under rådande bostadsmarknad. Vi har haft tät dialog om vad som händer, lagt upp en tydlig plan där hon även tagit hänsyn till mina önskemål av pris etc. Camilla är en mäklare som utstrålar trygghet och är fantastisk på det hon gör.

Svar från Fastighetsbyrån Nynäshamn

Vilka otroligt fina ord Moa! Håller helt med dig, Camilla är fantastisk på det hon gör. Välkommen in till oss om du har vägarna förbi nynäs någon gång. Ha en fortsatt fin dag!