Markus Olsson

Markus Olsson

Markus Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Markus Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Markus Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 5.0. Markus Olsson har haft 31 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

37 omdömen om Markus Olsson

Sedan starten hos Reco 2023
KRISTINA A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Markus Olsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Högalid

Vi är väldigt nöjda med Markus! Från första kontakt har han varit väldigt tillgänglig, engagerad och mån om att hålla oss säljare informerade om alla steg i processen. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare!

Ann-Sofie H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Olsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm

Tillmötesgående, trevlig, hjälpsam.

Ludovica S
Katarina

Markus is a high profile professional, eager to make the best deal for everyone. Hard worker, 100% available, he is constantly fighting to close the best deal possible. Clear in communication and managing expectations, I would choose him everytime!

Eric J
Sofia

Har bara bra saker att säga om Markus! Duktig och engagerad och lätt att ha att göra med :)

Karin O
Mariatorget

Väldigt kunnig och engagerad, tydlig och rak i kommunikationen! Vi är supernöjda!

Peter R
Mariatorget

Super trevlig och hjälpsam, avkännande och viktigaste nog, mkt proffsig och kunnig!

Niklas L
Katarina

Markus är mycket duktig och målmedveten Jag kan varmt rekommendera honom som Mäklare

Anna B
Högalid

Trygg, engagerad, driven och kunnig mäklare med ett fint bemötande. Markus var lyhörd för frågor och väldigt mån om att vi som säljare skulle vara trygga och väl uppdaterade längs vägen.

Siri B
Katarina

Mycket nöjd med Markus då han fanns vid ens sida genom hela köper men även efter köpet. Allt gick snabbt och smidigt!

Emma H
Katarina

Markus var väldigt proffsig och enkel att samarbeta med. Han förstod helt våra behov och ordnade en smidig affär. Vi hade gärna tagit hjälp av honom igen!