Kan inte göra annat än att rekommendera Felipe! Jag hade höga förväntningar - och han överträffade t.o.m. dessa. Han lotsade mig genom hela säljprocessen på ett professionellt och tryggt sätt; var tillgänglig och kunde besvara alla typer av frågor. Han är dessutom väldigt trevlig vilket är ett plus i kanten. Jag är mycket nöjd!
Felipe Osorio Åström
Felipe Osorio Åström är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Felipe Osorio Åström har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Felipe Osorio Åström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 291 omdömen med ett betyg på 5.0. Felipe Osorio Åström har haft 50 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
291 omdömen om Felipe Osorio Åström
Felipe, är hjälpsamt och tillgänglig och trevligt. Det kändes bra.
Pålitlig och lägger det extra krutet. Bra kommunikation och sprider trygghet. Artig, proffsig, trevlig och lyhörd.
Jag är otroligt nöjd med Felipe och hans insats vid försäljningen av min bostad. Från start till mål var han en trygg och erfaren rådgivare som alltid fanns tillgänglig för frågor och vägledning. Hans lugna och professionella sätt skapade ett stort förtroende, och de goda råden han gav under hela processen var ovärderliga. Utöver sin kompetens är han också en glad och väldigt trevlig person som man lätt tycker om, vilket gjorde hela affären ännu smidigare och trevligare. Han överträffade dessutom mina förväntningar med...
Felipe var mycket trevligt och engagerad. Han hade mycket bra kunskap om lägenheten och föreningen. Han tog sig mycket tid under kontraktsskrivningen och förklarade klart och tydligt. Vi kände oss trygga och väl bemötta.
Proffsig, trevlig och påläst! Vi har både köpt och sålt via Felipe, och kan inte säga något att vi är så otroligt nöjda med hans insats. En bättre köp/säljprocess går inte att få. Så fort vi hade frågor så kollade han upp detta åt oss och fanns tillgänglig hela tiden. Det kändes verkligen att han genuint vill ens bästa under hela processen. Kan inte säga något annat än att jag varmt kan rekommendera Felipe! 10/10!
Jag är mycket nöjd med min mäklare Felipe Osario. Han har gjort ett fantastiskt jobb genom hela processen och hållit mig uppdaterad på ett tydligt och professionellt sätt. Engagerad, kunnig och pålitlig. jag kan varmt rekomendera honom.
Felipe is a thoroughly professional and responsive agent who provided exceptional service to support my purchase. He was simple to work with and updated me every step of the way. I could not ask for much more from an agent!
En mäklare jag med gott samvete kan rekommendera till alla! Proffsig, samtidigt trevlig och personlig.
Felipe är en exceptionell mäklare på alla sätt! Med sin djupa kunskap, sitt varma bemötande och sin professionalism skapar han en trygg och smidig upplevelse genom hela processen. Han är lyhörd, alltid tillgänglig och har svar på alla frågor. Han gjorde oss trygga även de största besluten man tar som säljare så att allt känns genomtänkta och rätt. Även nu när vår resa med honom når sitt slut, fortsätter han att finnas där som stöd med värdefulla tips inför vår kommande flytt. Vi är oerhört tacksamma och kan varmt rekommendera honom till alla som söker en mäklare. Tack Felipe, du är verkligen bäst!