Markus Olsson

Markus Olsson

Markus Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Markus Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Markus Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 5.0. Markus Olsson har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

29 omdömen om Markus Olsson

Sedan starten hos Reco 2023
Siri B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Olsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Mycket nöjd med Markus då han fanns vid ens sida genom hela köper men även efter köpet. Allt gick snabbt och smidigt!

Emma H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Markus Olsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Markus var väldigt proffsig och enkel att samarbeta med. Han förstod helt våra behov och ordnade en smidig affär. Vi hade gärna tagit hjälp av honom igen!

Sophia P
Hornstull

För mig som förstagångsköpare var Markus en fantastisk mäklare! Han var alltid tillgänglig, svarade på alla mina frågor (och det var många) och tog sig tid att förklara allting så att jag förstod. Han överträffade alla mina förväntningar på mäklare och jag kände mig trygg under hela processen!

Hanna S
Katarina

Duktig mäklare som fick till en smidig förhandsförsäljning där både vi som köpare och säljarna känner sig nöjda!

Anders W
Högalid

Toppenmäklare! Mycket trevlig, tillmötesgående och hög tillgänglighet.

Gustaf S

Markus gjorde en fantastisk instats som mäklare - mycket driven, kunnig, och lyhörd! Försäljningen gick super smidigt, snabbt och effektivt. Skulle mer än gärna använda honom igen.

Tomas H
Katarina

Från första telefonsamtalet till avslutad affär gjorde Markus ett toppenjobb! Oerhört driven och engagerad för att få till en så bra affär som möjligt! Proffsigt och trevligt bemötande genom hela processen och Markus höll mig hela tiden uppdaterad! Motsvarade alla mina förväntningar på bemötande, engagemang och en bra affär! Jag kan verkligen rekommendera att anlita Markus!

Ludvig H

Bra bemötande och tillgänglighet. Inga anmärkningar.

Fred G
Katarina

Markus är otroligt snabb och alltid tillgänglig. Hans arbete genomsyras av passion för det han gör och framförallt passion för sina kunder. Jag ger Markus högsta betyg.

Karl Niklas Immanuel R
Maria

Mycket trevlig, snabb och framförallt fick jag känslan av att han gjorde allt i sin makt för att göra mig nöjd och glad!