Vi har haft ett fantastiskt samarbete med Tarik och är väldigt tacksam att vi haft honom som mäklare! Tarik har alltid varit uppmuntrande, problemlösande och positiv längst hela vägen. Rekommenderar starkt!
Fastighetsbyrån Tidaholm
Välkommen till Fastighetsbyrån Tidaholm! Fastighetsbyrån Tidaholm är din engagerade mäklare som kan ge trygga råd och har de rätta verktygen för att nå resultat. Vi är en mäklarfirma som stödjer dig under hela köp- och säljprocessen. Tidaholm är en charmig, liten stad med stort hjärta. Ån Tidan binder samman stad och natur...
442 omdömen om Fastighetsbyrån Tidaholm
Sedan starten hos Reco 2023
Trygg & lung lyssnar in köparen, Man håller det han säger. Perfekt mäklare
Proffsig och engagerad från början till slut.
Tarik är en engagerad mäklare med stor förståelse för säljaren och köparen. Alltid anträffbar och svarar snabbt på frågor.
Snabb i kommunikation mellan oss som köpare och säljarna, vilket betydde mycket för oss då vi önskade oss en snabb affär.
Vi är så nöjda med Tarik. Han har verkligen engagerat sig och hela tiden uppdaterat oss. Vi har haft tät kontakt och Tarik har alltid varit tillgänglig och återkopplat snabbt. Serviceminded! Så stort tack Tarik för bra jobb!
Han är trevlig, proffesionell mäklare och vi var kända sig säkra med information och hjälp på plats..
Hårt arbetande mäklare som alltid är tillgänglig. Svarar alltid på frågor och informerar säljaren om allt. Vi är supernöjda och kommer givetvis vända oss till Tarik vid framtida köp / sälj.
Jätte trevlig och lätt att ha och göra med. Gav oss all tid att kika på lägenheten i lung och ro vid visning och allt var smidigt och tydligt ända fram till köp.
Jesper is an excellent real estate agent. He is patient, down-to-earth (in the best sense of the word), friendly, and helpful. As foreigners, we bought a house in Sweden, which is naturally quite an exciting experience. Also from this perspective, Jesper is the ideal agent because he is also helpful with matters that might be a bit more challenging for foreigners. In any case, he guided us through this process perfectly. But I also think he did an excellent job from the sellers' perspective as well. His patience and helpfulness...
Han är fantastisk bra. Trevlig snabb och proffsig. Jag har ett stort förtroende för Tommys kompetens. Tommy rekommenderas av mig om du vill ha en proffsig mäklare med en enkel försäljning. Han verkar jobba 7 dagar i veckan.
Trevligt och positivt bemötande. Hade inga förväntningar men blev väldigt nöjd av hur Jesper jobbar. Tycker att Jesper skötte köpet proffesionellt och med stort engagemang.
en väldigt seriös och bra mäklare
Mycket trevligt och hjälpsam och professionell och ställt upp på alla vis
Vi är väldigt nöjda över hur vi blev bemötta och vi fick stor hjälp då det är första gången vi köper hus. Jesper var väldigt noga och tog in allt vi sa och var noga med att vi skulle förstå hela processen! Vi är mycket glada och nöjda av hur vi blev bemötta!
Väldigt bra bemötande, lättsam och hjälpsam, alltid tillgänglig och såg till att vi var nöjda hela vägen.
bra, trevlig, seriös, lättillgänglig
I bought a house in sweden as a german. Jesper is really friendly and helped me during the whole process of buying a house as a foreigner. I am happy with his professionel work.
Utmärkt bemötande, god arbete med strålande resultat.
Allt gick till 100% till min belåtenhet. Tarek var tillgänglig när som helst och hjälpte till med varje fråga. Jag kände mig väl stöttad hela tiden. Till detta kommer hans vänliga och mycket pålitliga natur. Elisabeth
Engagerad, flexibel, lättillgänglig och ett fantastiskt bemötande!
Ett bra bemötande och en smidig process. Vi som köpare känner oss mycket nöjda med valet av mäklare.
Jag är oerhört nöjd med det arbete som har utförts. Från början till slut har allt överträffat mina förväntningar. Kvaliteten på arbetet är exceptionell, och varje detalj har hanterats med största noggrannhet och professionalism. Kommunikation och samarbete har varit smidigt och effektivt, vilket har gjort hela processen både enkel och trevlig. Jag kan varmt rekommendera Tariks tjänster till alla som söker högkvalitativt arbete och en pålitlig partner. Tack för ett fantastiskt jobb!
Vi är jättenöjda med Tarik. Han har ett fint bemötande, verkligen driftig o kunnig. Han var dessutom mån om att både säljare och köpare var trygga i affären och visade mod och lojalitet när ytterligare bud kom in efter avslutad budgivning.
Trevlig och bra mäklare, köpet gick smidigt och snabbt utan konstigheter!
Blev bemött på ett bra sätt, Tarik var hjälpsam och svarade på de frågor vi hade.
Tarik är en fantastiskt bra mäklare som vi absolut skulle rekommendera! Professionellt bemötande och tillgänglig under hela processen!
Seriös , enkel och smidig att prata med ! =Nöjd
Snyggt jobbat, tack så mycket för allt bästa Tarik😊
Tarik har varit professionell, trevlig och tillgänglig under hela processen. När det blev otydligt för mig hur nästa steg i processen skulle se ut och hur upplägget egentligen var så var Tarik snabb med att höra av sig och reda ut det. Han har varit mer tillgänglig än jag egentligen hade förväntat mig.
Fantastiskt mäklare - flexibel, driven, noggrann. T - Trovärdig A - Ansvarsfull R - Realistisk I - Inspirerande K - Karismatiskt
Trevligt bemötande och kunnig. Hade svar på alla frågor jag hade. Köpet gick smidigt och snabbt.
Tillmötesgående och fixade snabba lösningar.
Perfekt hjälp, tack så mycket Tarik 😊
Tommy är en mycket bra mäklare. Svarar alltid. Påläst kunnig. Kan rekommendera Tommy till 110%. Då vi köpt vårat andra hus på raken av honom. Tommy är en klippa.
Grymt bra mäklare. Bra support och enkel att göra med.
Bra bemötande. Driftig, effektiv och hjälpsam. Allt bara bra.
Ifrån start fick jag ett bra förtroende på Tommy som mäklare. Han är kvick på återkoppling och lotsade mig fram till ett bra avslut av min försäljning. Under resans gång har den varit tuff för mig känslomässigt. Mitt drömhus som jag nu lämnat bort.
Alletiders service , vi vil gere anbefale ham til alle , lige fra første besøg var han meget obs på at vi kom fra Danmark, og at vi forstod hvad han sagde til os også i vores samtaler i mobilen, han opdaterede os hver uge indtil huset var solgt. Mvh. Winni & Bjarne Gravesen. DK
Gör det lilla extra. Smidig och kompetent.
Jesper Joki är en mycket vänlig mäklare. Han är professionell, hjälpsam och alltid redo att svara på alla frågor som dyker upp. Han talar engelska mycket bra och vi känner oss hemma. Vi var glada att han kunde ge oss goda råd som utlänningar och förklara stegen för att köpa ett hus i Sverige.
Redan vid första mötet visste vi att vi valt rätt mäklare. Jesper visade på mycket kunnande och noggrannhet och han är i mitt tycke professionalism personifierad. Det var aldrig några problem att få tag i Jesper och under försäljningen påvisade han stor flexibilitet. 5 av 5!
Alltid ett trevligt och positivt bemötande av Jesper. Återkommer väldigt snabbt om han inte kunnat svara precis när vi sökt honom. Noggran, påläst och proffsig, vi kände oss trygga i att Jesper visste vad han pratade om både på visning, kontakt efteråt och kontraktskrivning.
En jätte trevlig och kunnig mäklare. Har haft en god kommunikation under hela processen. Kan varmt rekommendera honom.
Mycket aktiv mäklare med koll på läget.
**Att välja Jesper som vår mäklare var det bästa valet vi kunde göra.** Jesper har en unik förmåga att lyssna på kundens önskemål, samtidigt som han inte är rädd för att utmana oss och ställa de där knepiga frågorna. Tidigare husförsäljningar har inte varit någon höjdare för oss, men Jesper visade oss verkligen hur det ska gå till. Han höll oss uppdaterade med tydlig och rak kommunikation och var blixtsnabb med att återkoppla på alla våra funderingar. Vi har egentligen inget negativt att säga... förutom att vi nu får vänja oss vid färre samtal—vilket kanske är tur för Jesper! =)
Engagerad, tillgänglig och mån om att alla parter ska vara nöjda!
Mycket trevligt bemötande, hjälpsam och lätt att kommunicera med. Bra genomgång på bostaden som även blev lockande.
Jesper har varit jättebra! Uppdaterat mig längs vägen och sålt lägenheten snabbt och smidigt! Tacksam för gott samarbete! Vänliga hälsninga! Bodil
Proffesionellt! Även vid sin semester ställde han upp och hjälpte med försäljning!