ISABEL T:
Rekommenderar inte er unionens A-kassa,
Många Klagomål! Det låter så bra på er sida men i själva verket så har ni fått många missnöjda medlemmar läs på " Reco.se" vad era medlemmar skriver om Unionens A-kassa. Där ni förhalar ärenden och flera klagomål när ni ska betala ut a-kassan.
Elin V:
Rekommenderar INTE deras tjänster! Anlitade dom för hjälp med flytt, de kom fem (?!) timmar senare än utsatt tid, utförde inte sitt jobb utan bara stack och lämnade oss i sticket, vilket tvingade oss att anlita en annan flyttfirma som kunde rycka ut akut. En riktig mardrömsdag. Totalt oseriösa människor, varna alla ni känner!!
Ove Samir E:
OBS, denna rekommendation gäller Garageportexperten MALMÖ, inte någon annanstans. Garageportsexperten i KRISTIANSTAD t ex ger ett mycket seriöst intryck - helt i motsatt till Malmöporten AB som jag varnar för.
Kontaktade Garageportexperten Malmö under sommaren 2015 för att jag ville byta min garageport samt göra en ombyggnad av garaget i samband med detta. Eftersom Malmöporten AB hade varit hos mig några år tidigare för att titta på samma sak och att man sa att man hade ritningar från det första besöket som kunde användas för ombyggnaden så tyckte jag det var lämpligt.
Fick offert på alltihopa efter många om och men - dock inte ritningen som man sa att man hade gjort. Efter åtskilliga påtryckningar (ritningen bejhövdes för bygglovet) och efter åtta veckors total väntetid och efter att man ljugit mig rakt upp i ansiktet och sagt att man faktiskt HADE skickat ritningarna så erkänner dem att de inte har några ritningar alls. Efter åtta veckor. Jag blir då heligt förbannad och efter det vill man inte ta uppdraget alls.
Jag vill alltså varna för den oseriösa hantering som Garageportexperten i Malmö/Malmöporten AB har vid den här typen av ärende. Att ljuga kunden rakt upp i ansiktet i åtta veckor (allt blev därmed försenat med två månader) är en mycket låg stående form av företagande.
Strax därefter pratade jag i ett helt annat ärende med en god vän till mig som när han hörde att jag hade varit i kontakt med Garagportexperten i Malmö upplyste mig om att han hade haft precis samma erfarenhet av dem när han skulle montera en garageport i Eslöv två år tidigare då det var en otroligt oseriös hantering av ärendet där också rena lögner förekommit. Han var alltså inte ett dugg förvånad över hanteringen och hade han vetat om att jag skulle byta garageport hade han varnat mig i god tid. Nu blev jag istället av med åtta veckor men lyckligtvis fick jag tag på en mycket seriös och duktig monterare istället.
Du som läser detta kan alltså spara dig allt detta besvär och söka upp någon mer seriös, t ex Garageportexperten i Kristianstad eller Stehags Port i Stehag som håller en helt annan nivå.
Joe H:
”Facket anklagas för att mobba förtroendevalda” Det är rubriken i Dagens Medicin 30/8–2017
När Vårdförbundets förbundsordförande envist förnekar mobbning! Där hen kallar det en ”individ konflikt” (som tydligen har drabbat minst 7st förtroendevalda bara i Skåne.)
Där Förbundsordförande hävdar att hon inte har något ansvar för vad en Avdelningsstyrelse beslutar och hur de agerande, trots att det strider mot VF stadga och värdegrunder.
Källa: VF Stadga 2014
Förbundsstyrelsen:
”leder, styr och ansvarar för Vårdförbundets verksamhet i överensstämmelse
med stadgar, grundläggande värderingar och kongressbeslut”
Som medlemmar i Vårdförbundet är det nu dags att på allvar fundera på om denna våra Förbundsordföranden, Förbundets Vice ordförande och i viss mån vår Förbundsstyrelse kan sitta kvar!
Det är trots allt år 2017! Ingen modern och seriös organisation skulle så lättvindigt acceptera mobbning och skydda mobbarna.
Lyft gärna frågeställningen att Vårdförbundet måste ta ett tydligt avstånd från mobbning i vår egna organisation på de kommande årsmötena!
Anders M:
Skitföretag, tar betalt för kundservice trots att det inte är tillåtet. Omöjliga att komma fram till per telefon. Totalt oanvändbara datorer. Efter två år och utgången garanti, kasta skiten!
Min bekant sa: Köp vad som helst UTOM HP!
Så gör jag!
Tyvärr finns det inget alternativ med lägre rang än "Riktigt uselt".
Mikael G:
Utsätter andra trafikanter för livsfara när de kör bara någon meter bakom en på 90/70 vägar. Kör fortare än 100km/t på vägar som är skyltade 100km/t, max 80km/t gäller för lastbil! På 40-väg så blåser de om i ca 70km/t! Nä fy fan för Danx.
Anna G:
Var i kontakt med Konradssons kakel i Bromma för stora kakelplattor under maj månad 2020.
Koordinationen mellan säljare på telefon, i butik och specialistsäljare för större projekt var inte tillfredsställande. Tog väldigt lång tid att överhuvudtaget få tag på rätt person att tala med. Den ena visste inte alls vad de andra gjorde. Var totalt i kontakt med fyra olika personer i organisationen som inte verkade kommunicera över huvudtaget med varandra.
Snurrigt, inte kundvänligt, oorganiserat, ingen visste om prover kommit fram, svårt att få tag på rätt person etc. etc.
Till slut fick jag ett email, totalt utan förklaring, att butiken inte ville fortsätta att hjälpa mig med beställning av stora plattor. Otrevligt och väldigt konstigt att man inte förklarar anledningen för kunden.
Finns väldigt mycket för den här organisationen att arbeta på när det gäller kundservice, koordinering, organisation, tillgänglighet, kunskap med mera.
Förvånansvärt dåligt resultat av en så stor organisation.
Hippie C:
Det står INGENSTANS när jag registrerade mig på eran hemsida att man MÅSTE ha ha paypal för att använda er! I erat utskick står det dock att man MÅSTE ha det och ni beskriver det som "ett tryggt och enkelt sätt att betala på" men det kan inte vara mer fel. De blåser 1000 tals personer på pengar årligen enligt maffia metoder och det finns 10'000-tals webbsidor som beskriver hur folk blivit blåsta eller fått sina företag förstörda av paypal.
Klantigt av er att inte kolla noggranne vilket företag ni gör affärer med och sedan kräva att man ska ge sina kontouppgifter till er företag som är välkända för ta pengar från sina användares konto. Smart!
Och att ni skriver "många sidor såsom Tradera och Ebay använder sig av PayPal". Vet ni inte att ebay äger både paypal och tradera och på ebay är alla alternativ annat än paypal förbjudna, samma sak försöker de införa på svenska tradera som de köpte för snart 10 år sedan!
Detta hade kunnat bli en bra tjänst men eran miss på hur vi faktiskt betalar för saker i sverige bådar inte gott för er. Swish hade passat er, eller varför inte payson?
Sen kan man ju undra varför ni inte skriver ut företagsnamnet eller organisationsnumret på hemsidan. Är det för att HIHD AB inte haft några inkomster alls på två år och ändå gott 145'000-'240'00 back per år?
be t:
Bemötandet var bra tills arbetet påbörjades då det ändrades till direkt otrevligt, speciellt från ägaren.
Kommunikationen till oss och underentreprenörer var obefintlig vilket ledde till flera större felaktigheter.
Sammanfattningsvis så tycker vi att de är oseriösa och vi kommer aldrig anlita dem igen.
Qpaqex:
Det var den 23:e december. En av de stora utgångsdagarna. Då vi var två personer och båda var sugna på både bra öl och bra mat så trodde vi att O'Learys var ett bra val i krokarna kring Entré. Så fel det skulle visa sig.
När vi kom dit så såg vi att de var ca 10 personer som jobbade där. Totalt var det kanske 20 gäster. Allt för att bli en lyckad kväll. Många i personalen måste betyda att vi kommer få snabb och exakt service.
Vi satte oss vid ett av borden ganska nära baren. Försökte få ögonkontakt med någon av de anställda. Det var hopplöst. Efter 5 minuter så lyckades jag äntligen och vi fick in deras meny. Det var en specialmeny. Ok. Varför var vår fråga. De hade haft julbord var svaret. Fast inte idag. Så det fanns fem hamburgare, en sallad och ribs att välja på. Ingen höjdare. Att de inte informerade om det direkt där man kom in förstod jag inte alls.
Nåja, Jag valde ribs och den jag var där med burgare. Vi fick in vår dricka efter 5 minuter. Vad fördröjningen berodde på förstod vi inte alls. Det tog tid.
Började observera personalen som stod i en klunga vid baren och bara pratade. INGEN av gästerna fick någon service. Det stod helt stilla. De brydde sig inte om att de hade gäster och var inte intresserade av oss för fem öre.
Vi fick in maten och min detalj till ribsen hade helt missats. Det kändes som den som serverade oss inte alls hade sina tankar på jobbet utan mer att stå och snacka med sina kompisar… Nu började jag bli sur. Det skulle dock bli värre. Mycket värre. Den jag var där och åt med hade fått degigt bröd. Hamburgerbrödet var inte rostat på insidan. En miss som en bar med amerikansk mat inte får göra. Vi åt upp. Det var ok. Det tog sen 15 minuter att få ögonkontakt med någon i personalen som hämtade våra tomma tallrikar. Jag var nöjd, men en öl till beställdes in. Nu trodde vi att vi inte skulle behöva vänta. Det tog igen 15 minuter. En ursäkt om att det var hennes fel fick vi, men ingen form av kompensation.
Under hela tiden hade den här klungan av personal i baren hållit på att krama om varande och skämta. De hade noll fokus ut emot oss kunder. För min del blev det ingen dessert.
Sen var det problem med betalningen. Vi försökte få ögonkontakt, vi försökte vinka ja, vi gjorde allt utom att vissla och skrika efter personalen. Till slut efter 15 minuter så klädde vi på oss. Hade det varit min tur att betala hade jag tagit en springnota för vill man inte ta betalt så skall de fan inte få några pengar. Den av oss som skulle betala framförde den kritik jag skriver här och fick till svars att de visst hade haft koll på kunderna. De hade inte alls stått i klunga och ignorerat oss kunder.
Jag hoppas ingen besöker detta stället. För det är det värsta jag varit med om under alla år jag ätit ute. Den här totala bristen på respekt för sina kunder trodde jag inte fanns i Malmö. Fast så fel jag har.
Hoppas verkligen alla får sparken och det anställs personer som vill jobba i ett serviceyrke. För med personal som denna lär de inte få många kunder.
Hej H:
VARNING FÖR DET HÄR FÖRETAGET!!!
De driver sajten www.offentligaupphandlingar.se och säljer sina tjänster väldigt hårt! Lovar bevakning inom beställda områden men levererar inte! Vid kontakt och klagomål rättar de inte till sina missar utan skickar missnöjda kunders fakturor till inkasso!
LURA PENGAR AV KUNDER UTAN ATT LEVERERA VERKAR VARA AFFÄRSIDÈN!
Cecilia:
Jag besökte butiken i Malmö 15/7, hängde undan 3 plagg som jag var mkt intresserad av. Kom tillbaka 17.54. Då var butiken stängd och säljaren hade stängt kassan! Jag var välkommen tillbaka på tisdagen! Eftersom vi skulle tillbaka till Värmland tis morgon var detta inte ett alternativ. Är man inte intresserad av att sälja?
Britt-Marie G:
Varning!
Då vi bodde i denna brf blev vi riktigt illa bemött av styrelsen, Styrelsen försökte att hindra oss från att sälja vår lägenhet och till slut fick vi ta kontakt med en advokat. Eftersom styrelsen pratade "skit" om vår lägenhet både till spekulanter och till medlemmar i vår förening var det omöjligt att sälja till ett rådande marknadspris. Styrelsens medlemmar gick även på vår öppna visning och saboterade. Vi fick sälja med stor förlust. Bör påpeka att vår lägenhet var en av de finaste i föreningen och renoverad av behöriga hantverkare.
Föreningen håller på med stora renoveringsarbeten och det saknas ekonomisk teckning för dessa renoveringar. Styrelsen kommer att sälja föreningens lägenheter för att kunna betala sina skulder till "byggarna". Tänk er för innan ni köper en av dessa lägenheter. Vi är glada att vi kom där ifrån(trotts ekonomiska förluster).
Louise J:
Vad gäller själva utbildningen så får man en mycket bra grund, men försök att gå till skolan varje dag till en plats där lärarnas enda kommentar varje gång man har en idé är "det går inte". Detta köper jag inte alls då jag vet att allt är möjligt bara man hittar rätt lösning, vilket är något som lärarna snarare borde försöka uppmuntra hos alla elever istället för att motverka, speciellt då det är en designskola.
peter:
Detta är nog den sämsta skeppshandeln jag handlat i. Arrogant och helt otroligt inkompetent personal... Att de inte ens har basartiklar på lager är helt otroligt. Nästan i samtliga fall, när man är i butiken för att handla något, så åker Watski katalogen fram, och det är dax att beställa hem. Förstår inte riktigt deras äffärsidé... Knappt något på lager och arbetsskygg samt inkompetent personal. Hoppas någon mer kompetent person startar skeppshandel i malmöregionen snart.
Anette S:
Jag ger dem lågt betyg inte för smaken skull då jag verkligen gillar ikaffe. Den smaken är bäst. Men deras attityd måste förbättras mot mjölk. För inget bolag går till attack som de gör när de får förslag så som att göra en hälften havredryck och hälften mjölk. Vad har de emot kor? Jag kan inte dricka mjölk längre då jag blir dålig av mjölk pga min Fibromyalgi. Jag har hållit mig borta ifrån mjölk och har fått bort något jag kallar för krypningar. Jag skulle även vilja ha en havredryck som är glutenfri, men istället för att "möta" mig så gick de till attack. Alla som säger något om mjölk blir attackerade med elaka och spydiga kommentarer. De är inte ett bra företag oavsett hur gott deras produkter smakar. Det finns en glutenfri havredryck från Valio som är faktiskt okej. Såhär ska man inte bete sig när man bemöter alla typer av kunder även de som dricker mjölk ska behandlas med respekt. De kan inte svara på detta sättet de gör. Jag kommer inte att läsa svaret från dem. Det är inte lönsamt att i huvudtaget läsa en kommentar från detta bolag när de är så elaka.
Ove Samir E:
Innan jag köper en tjänst av ett företag brukar jag kontakta företaget för ett mindre jobb för att se om de är intresserade och hur de hanterar en mindre kund. Ett företag är ju aldrig mer intresserade av dig än strax innan du blivit kund. Kontaktade därför Grönlunds Golvsystem via e-post och gissa vad? Fullständigt ointresserade, återkommer inte ens överhuvudtaget med någon form av svar. Välj en annan leverantör som är lite mer intresserad!
Martin K:
Deras klocka tickar väldigt fort. Klagar man så säger de att de ska återkomma och det gör de, men inte telefonledes utan med en ny räkning. Kan definitivt INTE rekommendera denna firma.
Nils H:
Nu finns inte överkryssad som betyg, men undvik för allt i världen detta skojarföretag.
Att placera pengar i ett företag med så här bristande säljsetik via telefonsäljare som inte accepterar ett nej doftar Bernard Madoff, Fanny May, Freddie Mac, eller Lehman Brothers lång väg
Är man så desperat på pengar så ska man nog dra öronen åt sig.
Här kommer en resumé av insäljningsförsöket:
Samtal 1:
Hej Vi är Systematisk Kapitalförvaltning och vi riktar oss just till diiig med detta unika erbjudande ....
- nej, jag är inte intresserad men om jag av ngn outgrundlig anledning skulle ändra mig (pistolhot eller liknande) så lovar jag att ringa upp.
Samtal 2
- Hej det är xxxx från Systematisk Kapitalförvaltning - vi kom överrens om att jag skulle ringa upp ....
- Nej det kom vi verkligen inte överrens om, vi sa att jag skulle ringa upp om jag ngn gång i livet mot förmodan skulle ändra mig. Jag är fortfarande inte intresserad.
- Jag tycker mig skönja en tveksamhet i din röst, vad tänker du angående dina besparingar ....
- är inte ett dugg tveksam, har förtroende i mig själv och mina val. Nu sparar jag på dessa sätt och är mkt mkt nöjd med det. Så snälla lämna mig nu ifred.
Samtal 3:
Vad ger man?!!