Övrigt i Malmö

250 rekommenderade övriga företag i Malmö kommun

Filip W
    Filip W: Otroligt goda produkter och prisvärt
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Malmö?

Roodi alaa badr A
    Roodi alaa badr A: Bra service och snabb och billigt
  • Frank K
    Frank K: Hej BRF Malmö Värnhem 13 har använt Tak och Plåt i Malmö att lägga om 750 m2 talk med takpannor på gatusidan och papp på trädgård sidan, de var pålitlig erfarna och gedigen till utmärkt konkurrens kraftigt priser. Vi hög rekommendera Elvir och hans killar, till vilket plåt, papp, tak jobb som helst. Frank. K Ordförande
    Stephen Alexander H
    Stephen Alexander H: Riktigt bra upplevelse med Hägglund VVS- vår varmvattenberedaren gick sönder. Snabbt svar, bedömning vad de måste göra och jobbet var avklarat på en smidigt sätt. Jättetrevliga killar.
    Mousa W
    Mousa W: Varit kund länge, har inte varit mer nöjd med en redovisningskonsult än redokorrekt ab. Dom har alltid varit på hugget när det gäller rådgivning och support och svarar alltid när jag ringer. Rekommenderas starkt!
    Kent gert michael W
    Kent gert michael W: Fantastiskt servis. Bra. Kvalite. Kund nöjd våran fröjd. Mvh kent
    Sven K
    Sven K: Henrik är supertrevlig, kunnig, punktlig och pålitlig. Han är verkligen att rekommendera.
    Zoran Jovkovic H
    Zoran Jovkovic H: Otroligt kompetent och trevlig personal, fantastiskt service!
  • Mariia R
    Mariia R: I recently used Call2Clean for a comprehensive, large-scale cleaning of my home, and I couldn't be more pleased with the service provided. The team was incredibly thorough, ensuring every nook and cranny was spotless. They were punctual, professional, and displayed great attention to detail. The transformation was remarkable, and my home has never looked this clean and fresh. I highly recommend Call2Clean for anyone in need of exceptional cleaning services. Thank you, Call2Clean, for your outstanding work!
  • Lina S
    Lina S: Snabb service och jättefint utfört arbete. Golvslipning med lackning i en etta.
    Linda kristin H
    Linda kristin H: Mycket bra service! Svarade direkt (kl. 14.30 en vardag). Personen tog helt ansvar för missen som uppstått och såg till att rätta till felet.
  • Jonas W
    Jonas W: Målade trapphus och hall hemma hos oss. De höll vad de lovade och var otroligt smidiga att jobba med. Vi lyssnade på deras råd och fick mer gjort på samma tid. Resultatet blev toppen - rekommenderas!
    Hussein E
    Hussein E: Bra ställe, trevliga personal, väldigt bra bemötande, rekommenderas.
    Peter A
    Peter A: Dule gör ett makalöst bra jobb och jag är helnöjd med servicen. Han älskar sitt jobb och enligt mig så är det dessa människor som gör jobbet bäst oavsett vad som utförs. Dule är pensionär och har ingen vinning av att ta svart betalt då han har en lägre skatt att betala nu. Du som skriver att Dule tar svart, är inget annat än avundsjuk.
  • Per Håkan Mikael A
    Per Håkan Mikael A: Perfekt snabb service bra delar MVG Köpt mycket av dom
    Sven Åke Ingvar L
    Sven Åke Ingvar L: Ett seriöst och trevligt företag,snabb service,trevligt bemötande. Sålde guldsmycken
    Arash E
    Arash E: Fantastiskt bra service, otroligt kunnig och trevlig personal. Splittar kan vara lite dyrt, men det här bolagets professionalism, snabbhet, tydlighet och service gör det till en femma oavsett. Så. Jäkla. Bra.
    Åsa L
    Åsa L: Har handlat i många år nu och är alltid otroligt nöjd! Snabba leveranser av allt. En vara som var trasig fick jag till och med en ny av, utan att ens behöva returnera den trasiga. Bara PLUS!
  • Dan Jonas B
    Dan Jonas B: Superbra service, inbärning hela vägen till ett bra pris. Superbra grabbar!
  • Karin P
    Karin P: Kunde inte göra bättre reklam! Finns överallt!
  • Göran P
    Göran P: Min läkare Enevoldsen, är toppen bra, trevlig, personlig säker på sitt område som Hjärtspecialist.. Mitt hjärta tickar helt lugnt.. Jag kan på det varmaste rekommendera honom, samt hans sköterska Marie, som alltid är glad och trevlig..Göran Persson
  • Ulla A
    Ulla A: Afrim och sitt företag tog väldig fint hand på ett jätte trevlig och professionell sätt..Vi är väldig tacksamma för hjälpen och snabb respons som vi fick under tiden vi hade de som leverantör..Jag kan rekommendera företaget varmt.. Ulla Alvinberg Daniagatan 10B 216 18 Limhamn
    Annika F
    Annika F: Bästa Farid, min son har gått till honom sen han var 2år, så ödmjuk och barnkär, min blyga son älskar att gå dit och frisyren blir alltid som förväntat !!
  • Anders L
    Anders L: Svensk Energideklaration överträffade mina förväntningar. Konkuranskraftigt pris samt svarar snabbt på mail och mycket duktig tekniker som eneriklassade vårt hus.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Malmö?

• SELWAN H
    SELWAN H: Hög kvalitet och proffsigt här rekommenderar jag 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🙏👍🙏👍🙏
1234...10