Peter H:
Hej!
Jag var hos Tandhygienist Milad igår hos Er, Det är en verklig trevlig och ödmjuk upplevelse. Milad ÄR EN FANTASTISK PROFESSIONELL TANDHYGIENIST 👍👍👍👍👍. Han ÄR ER STORA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behåll honom LÄNGE!!!🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Mvh
Peter Hansson
Ylva E:
Otroligt kundbemötande på alla plan! Vi renoverade en lägenhet i Höllviken och behövde hjälp med alla vitvaror och lite till. Vi hade speciella önskemål som inte kanske var så lätta att hitta men Martin fixade allt på absolut bästa sätt. Bland annat en köksfläkt som krävdes med många krångliga delar. Så kunnig, så proffsig och bryr sig verkligen om sina kunder. Så vill du ha den lilla extra informationen eller hjälpen med något som Elon kan tänkas ha, så är det till Elon i Höllviken och Martin med team du ska vända dig!
Tommy S:
Har precis fått bytt från vår - höst glas till glas med köldbrygga. Allt har fungerat utmärkt från planering till utförande. Stod klart på 2 dagar som planerat. Två yrkesskickliga snickare utförde arbetet med uppsättning, inpassning av lister och plåtarbete, var väldigt noggranna.
Är mycket nöjd med resultatet.
Elsa Maria-luisa E:
Med kort varsel kunde vi få hjälp av Fredrik med att besiktiga ett hus på Österlen i början av året.
Vi är alla imponerande av Fredriks proffsiga bemötande, kunskap och genomgång av huset.
Även om det inte blev något köp den här gången, kommer vi med all säkerhet anlita Fredrik på Skånes Husbesiktningar AB igen när vi hittat vårt drömhus.
Per Krister B:
Vi vill uttrycka vår stora uppskattning för den utmärkta säljaren Djani Poljarevic. Med sin imponerande kunskap, sitt genuina engagemang och sin trevliga personlighet gjorde han ett starkt och ärligt intryck från första mötet. Hans lugna och professionella sätt fick oss att känna oss trygga och övertygade om att bilköpet var helt rätt för oss. Tack, Djani, för en fantastisk köpupplevelse!
Qpaqex:
Det är skönt när företag hänger med. Strax är det ju ingen som köper musik fysiskt längre och det har Folk Å Rock insett. Deras satsning på film, mycket smal sådan tex, är helt rätt. Samma sak med café delen, de ligger ju vid lilla torg så.
Priserna är höga, men för en filmnörd som söker udda filmer så är det här jag finner dem.
Jag tror inte Folk Å Rock hade överlevt om de envisats med att sälja plastbitar med musik på. Den konsumtionen sker på andra vägar.
Ulla C:
Har tillhört denna vårdcentral i många år och har tidigare varit mycket kritisk. Men det senaste året har det inträtt en radikal förbättring! Tillgängligheten har ökat, bemötandet är vänligt och läkarna känns kompetenta och professionella. Så bra!
Ann-christin A:
Superbra service - behövde justera min förbetalda order vilket innebar att en återbetalning behövde ske. Det fixade de utan problem och snabbt! Tusen tack för er hjälp.
Sanna:
*****
Superhärlig grupp att träna/dansa med! Träna Capoeira eller dansa Samba,brasilanska danser,eller afro! Man känner sig alltid välkommen som man är!
Framför allt är det så roligt!!
Härlig gemenskap i gruppen, och en engagerad och proffsig lärare med enorm utrålning och energi!
Kolla in hemsidan:
www.estilofaixa.se
*****
Dietmar K:
He.
Jag vill tacka dig så mycket för all den tid och energi som du har lagt ner på min son.Jag hoppas att han fortsätter den vägen som du lärt honom i framtiden.
Mvh
En tacksam far.
2010-04-10.
Fick en Dana/gåva på 1000 kr.
Michael:
Mycke nice ställ, trevlig personal, bra priser, very very nice lunch o inte minst catering.
Pröva italiensk buffé eller plock. Omg underbart..