Bilverkstad i Stockholms län

Behöver du service på din bil och behöver hitta en rekommenderad bilverkstad i Stockholm? På Reco.se kan du läsa rekommendationer som om de kom från dina vänner och bekanta, det vill säga du hittar ett helt forum för de bästa bilverkstäderna i Stockholm. Få personlig service redan från början, be om en offert på din lagning och få prisförslag innan lagning eller service. Det kan inte bli mycket enklare. Vad du än behöver hjälp med får du det nära dig på en bilverkstad i Stockholm. Grundservice, byte av bilglas, polering av strålkastare, vaxning av bilen ja det mesta och mycket därtill kan du få hjälp med. Varje bil behöver kontinuerlig omsorg och service och på bilverkstan hittar du allt detta för din bil. På Reco.se finns också vägbeskrivning till din bilverkstad i Stockholm så att du lätt hittar fram!

Stockholm är en unik huvudstad på många sätt. Här finns till exempel en varierad terräng i form av både urban och lantlig miljö och man har alltid nära till naturen! Det kräver också olika saker av din bil. Om du har kört på en landsväg med din stadsbil kanske du vill tvätta den. På vintern kan det bli slaskigt och det kan vara skönt att få bilen tvättad lite oftare. Sikten blir också bättre och du blir säkrare i trafiken med en ren bakruta. Se vad din bilverkstad i Stockholm kan hjälpa dig med.

De varierande årstiderna ställer också många krav på din bil. Få hjälp att byta sommar- och vinterdäck och se till att alla lampor fungerar som de ska. Lamporna ska alltid fungera men på vintern är det extra kritiskt. Få dina strålkastare polerade på din bilverkstad så blir de som nya! Hitta bilverkstäder som ger mångsidig service och gott bemötande. Det spelar ingen roll om du bor i innerstan, förort eller närförort för på Reco.se finns bilverkstäder som täcker upp hela Stockholmsområdet.

En storstad som Stockholm kräver mycket av bilen, så se till att alltid ha den i gott skick och ställ krav på din bilverkstad. Din bilverkstad i Stockholm ligger närmare än du tror. Genom att surfa in på Reco.se får du en första kontakt och många rekommendationer så att du hittar rätt bilverkstad nära dig för din bil och för dig i Stockholm!

Bilverkstad
Danderyd  (1 st)
Vaxholm  (1 st)

Topp 25 bilverkstäder i Stockholms län

• Mårten T
    Mårten T: Bra på flera sätt, de vill .. ganska väl, men det blir ofta långsam service och ibland mycket bristfällig serice. Har jagat dem om samma ärende i flera veckors tid tills min bil fick körförbud. Också väldigt dyra enligt min uppfattning. Gjorde ett jobb till halva deras pris (sparade 7 000 kr) på Speedy Nacka.
  • Mussie T
    Mussie T: Bytte kylvätska hos verkstaden. Bemötandet var inte det bästa. Stället ligger i Solna. När jag tittade på kylbehållaren såg det bra ut. Körde därefter till IKEA i kungens kurva och öppnar huven och ser att kylvätskebehållaren är halvtom och nästintill obefintligt med kylarvätska och detta är när bilen är varm. Jag tackar Gud för att i samband med att jag hämtade ut bilen bad jag att få mina dunkar glykol som blivit över tillbaka och jag hade redan destillerat vatten i bagaget så dessa blandade jag då och fyllde upp efter att bilen kylts ner något. Rekommenderar ej.
  • Håkan T
    Håkan T: När man bytte mina däck så körde man med däcksväxlare utan skyddsdynor med resultatet att tre av fyra aluminiumfälgar blev ordentligt skadade. Inte ett ord om detta när jag hämtade ut och betalde dem.
  • TIT K
    TIT K: Update - En trevlig medarbetare ringde upp några dagar efter och bad väldigt mycket om ursäkt. Höjer ett snäpp tack vare det. Bokade hämta och lämna service. Fick bekräftelse med offert. Fick ett sms dagen innan med länk för att checka in bilen. På dagen då service skulle utföras dök det inte upp någon. Ringde upp verkstan klockan 9 och de sa att "killarna åker runt så det är bara att vänta". Ingen dök upp på hela dagen. Ingen ringde mig och berättade om vad som hade hänt. Jag ringde upp de dagen efter och hamnade hos växeln som tog mitt nummer och meddelande. Men ingen har återkopplat. Fullständigt misslyckat bemötande. De bara struntade i allt. Tog in offert från annan märkesverkstad som var 2200 kr billigare för exakt samma arbete. Rad för rad. Lagerstedts ville ha 7000 kronor (Ford 4-årsservice) och den andra verkstaden 4800. Helt sjukt...
  • Nash e
    Nash e: Vilket skämt bilförsäljningen 0-100 är! Dyra bilar med sprätt till säljare och backslick!! Tack men NEJ TACK!
  • Brynhilda E
    Brynhilda E: Blev toklurad av dessa skojare för ca 2 år sedan. Efter att ha haft mina sommardäck på förvaring ville de inte sätta på dem då de tyckte att däcken var för slitna. Jag frågade varför de inte sa detta innan förvaringen. Det fick jag inget svar på. Det gick bra att ta betalt va? Herrarna blev sura när jag i min tur vägrade köpa nya däck av dem. Som tack ställde de däcken upprätt i backluckan, istället för att lägga ner däcken... Otroligt korkat. Fick stanna för att lägga om däcken då de slog mot rutan... Total avsaknad av kundbemötande. Usch!
  • Tomas B
    Tomas B: Varning! Ger inte specifikation på vilket jobb de utfört
  • Andreas T
    Andreas T: Lämnade in en EPA för reparation av prestanda växellåda i maj 2024. Ombads köpa nya däck och fixa ett påstått växellådstrång och fylla på växellådsolja. Oljeläckage i ventilkåpspackning som också behövde åtgärdas. En service utfördes dess emellan. Resultat: dagen efter jag hämtade ut bilen för det påstått reparerade oljeläckaget togs bilen tillbaka till besiktningen. Resultat på besiktningen: du har ett kvarstående oljeläckage…Samma som innan! Och prestandan på växellådan var alltjämt sämre än innan jag lämnade in den. Efter det har de stängt ner alla kontakter. Har betalt drygt 40.000 kr för besväret, för en bil som mår sämre innan den lämnades in. Reklamerade arbetena till RH som vägrade att ens bekräfta att de tagit emot reklamationen. Bara en sån sak. De vägrade också uppge vem som hade utfört arbetena (misstänker en praktikant/sommarjobbare) om arbetena nu ens utförts. Vände mig till BMW centralt som meddelade att verkstaden inte vill ha kontakt, fortfarande vägrar ta emot reklamationen och än mindre ta in bilen för att åtgärda jobben/felundersöka den. Djup oseriös firma och helt samvetslösa. Undvik till varje pris att anlita dessa skojare.
  • Tomas K
    Tomas K: Hade bokat tid klockan 08:00. De var inte på plats, vare sig klockan 08:00 eller 08:30. Jag ringde dem flera gånger under perioden 08:00 och 08:30, utan att få något svar. Tillslut fick jag lämna och boka tid hos någon annan. Kan man inte ens dyka upp i tid och öppna verksamheten, så gör man mest sannolikt inte ett bra jobb överlag. Värdelöst.
  • Nils Esbjörn S
    Nils Esbjörn S: Köpte 241004 en Mazda 2,5 år gammal CX30 av försäljningschef Simon. Vid byte till de medlevererade V-hjulen visade det sig att ventilerna som mäter däcktryck inte synkade mot bilens frekvensområde vilket medför ständigt larm med stor irritation. Efter ett tidskrävande verkstadsbesök där jag blev rätt nonchalant bemött och en extra uppföljning på en auktoriserad Mazda verkstad konstaterades att ventilerna måste bytas. Här slutar plötsligt JBIL (Simon) att svara på sms/mail? Så himla lågt av JBIL att ducka och inte ta ansvar för de fel levererade V-hjulen. Tänk att en så enkel åtgärd för att få nöjd och ev. återköpande kund inte utförs? Rekommenderar verkligen inte JBIL försäljning och kommer dessutom aldrig att nyttja deras nonchalanta verkstad. Eftermarknadsförtjänster är tydligen inte heller högt på deras agenda!
  • Arvid Mattias E
    Arvid Mattias E: Dålig service och otrevlig personal.
  • Stefan S
    Stefan S: Ja vad skall man säga? ??????????????
  • Daniel I
    Daniel I: Fyfan vilket äckligt företag som ska ta hand om sina kunder men istället bara förstör och är otrevliga
  • Thore A
    Thore A: Man ska vara på sin vakt om man anlitar PITSTOP i Kista för bilvård. Jag bokade tid för hämtning och återlämning av min bil i Kista Entre. Jag ville ha den tvättat in och utvändigt. Jag lämnade bilen 09.00 och fick tillbaka den strax före 17.00, receptionisten fick nyckeln och ringde mig. Någon från PITSTOP såg jag inte till. Och som av en händelse stänger dom 17.00. Bilen var fortfarande smutsig utvändigt. Jag mailade PITSTOP och fick svar dagen efter. Quote från första svaret: "Det du skriver att den hade roterande spår finner jag väldigt konstigt då vi inte andvänder borste, vi tvättar bilarna för hand så hur kan det ha uppkommit smuts i roterande mönster?" Aldrig sett första Karate Kid tydligen!! Från andra mailet: "jag anser inte att vi har gjort något fel i ditt fall. " PITSTOP anser alltså att det inte är fel att återlämna bilar som fortfarande är smutsiga när man beställt dom tvättade!!! Ergo: om ni anlitar PITSTOP, kolla alltid resultatet tillsammans med deras representant innan ni betalar!!!
  • Abri A
    Abri A: Oseriösa, okunniga och slarviga. Helt klart ovärt 450kr för tvätten. Kommer inte att återvända!
  • Aina Christina R
    Aina Christina R: Werksta Bredäng Lämnade in min bil efter en krock. När jag hämtade bilen som varit på reparation i nästan 3 månader gick bilen inte att starta då batteriet var urladdad. Werksta hjälpte mig att starta bilen med ett startbatteri sen fick jag ladda bilen själv hemma. Upptäckte vid mörkerkörning att ena strålkastaren inte var inställd. När jag gick igenom bilen upptäckte jag att täckplasten under ena framskärmen trasig efter krocken och vänster hörna saknas. Rostskydd saknas fast det stod på deras arbetsbeskrivning. Fuskarbete. Lämna inte in bilen här.
  • Lars-göran P
    Lars-göran P: Jbil Väsby köp inte via privatleasing här!!! Vi tog ut en bil för ca 2år och 3 månader sen och ville nu lämna tillbaka den i förtid pga personliga skäl. Bilen hade gått ca 3700 mil och var felfri och fin. Vi visste att enligt kontrakt så får man betala 40% av resterande hyror och det är ok. Men sen kom överraskningen jo vi fick även betala 6000 sek i övermil för den hade gått för långt dock så hade vi 4500 mil på 36 månader. Vi vart aldrig upplysta om det vid köpet, ej heller vid årsservicarna så nämnde dom ej det . Säljaren hänvisar bara till det fintstila i kontraktet och vägrar ge med sig.. Rekommenderar köp aldrig av denna firma , skitdåliga på kundtelationer och tar ingen hänsyn alls urdåligt när man lämnar tillbaka en bil som är superfin med låga mil som dom kan sälja för dyra pengar
  • Steven  M
    Steven M: Skulle lämna in min panamera för byte av olja och filter i växellådan. Lämnade bilen på morgen vid 8 så ringer han vid 9 att det är fel på pumpen och hela lådan måste bytas men han kan inte göra det, men detta fel har INGENTING med oljan att göra. Hämtar bilen vid lunch, minst sagt inte så super glad såklart då lådan måste bytas. Drar till Porsche o lämnar in. De öppnar upp och det kommer ut 2.5L olja där egentligen 8-9L skall finnas. Denna låga oljenivå orsakade alla problem. Olja och filter byttes och bilen funkar finfint. Akta er för denna bilverkstad! Verkar vara en extrem okunnig mekaniker.
  • S M T
    S M T: Otrevlig !Oprofessionell ! Rekommendera inte alls.
  • John Robert S
    John Robert S: bilia har omplacerat min servicetekniker mot hans vilja, kommer vara tvungen att byta verkstad
  • Ilya Z
    Ilya Z: Den 23 april 2024 lämnade jag in min Tesla Model Y till Lidingö Bilskadeservice för att byta ut vindrutan och reparera höger framskärm på försäkringen. Efter två veckors reparation hämtade jag bilen och upptäckte genast flera defekter, som jag omedelbart påpekade. Personalen fotograferade skadorna och lovade att kontakta mig inom kort för att åtgärda dem. På vindrutan på passagerarsidan fanns det en repa på insidan, och på instrumentbrädan fanns en liten skada på den dekorativa trälisten. Detta var särskilt tydligt eftersom bilen är ny, mindre än ett år gammal och inte tidigare varit på verkstad. Men ingen hörde av sig. Sommarsäsongen med semestrar resulterade bara i ständiga ursäkter. Jag fick höra att de skulle kontakta mig snart, men nu är det oktober och sedan början av september har de helt slutat svara på mina förfrågningar. Detta är en extremt nedslående och oprofessionell service, jag rekommenderar företaget inte till någon.
  • Ernst Olof N
    Ernst Olof N: Efter att jag har fått ett reklamerbjudande om lackkonservering beställde jag BriliantCARE Ceramic Protection som jag fick betala 5695:-.för.Efter kontroll av mina filmer som spelas in av bilen framkommer att ingen behandling har gjorts. Jag har därför begärt en återbetalning av hela summan.Har inte fått någon återkoppling. Vill VARNA för detta företag!!!
  • Herman Olov Tobias J
    Herman Olov Tobias J: Köpte en 2023 demo bil av dom med en spricka i rutan som dom skulle fixa gratis efter köpet, det tog två månader innan dom boka in bilen. Bytet tog en dag längre än sagt och dom ringde inte och sa det, dålig start. Efter jag fick tillbaka bilen så var den nya rutan skitig, oproffsigt. Sen upptäckte jag att det oljiga finger avtryck över hela innertaket och inrednigen, hittade en oljig handske på passagerar sättet. senare upptäckte jag att dom hade orsakat skador i lacken runt hela bilrutan plus skador på innertaket. Jag lämnade in bilen till dom för att lackas om och byta innertak och jag kan se på GPSen att den stog på parkeringen i 9 arbetsdagar innan dom körde in den på verkstan, sjysst för det är min service bil så jag behöver den på jobbet. Som bonus så tog dom ut ladd kabeln till hyrbilen så den går inte att ladda på dom flesta laddplatserna, riktigt sjysst.
  • Thomas D
    Thomas D: Ett gift par f.d. "bilburen ungdom" från 70-talet äger denna bilverkstad, onödig men kanske kul kuriosa att veta. Problem med stavning på kvitton etc är ganska roligt mitt i bedrövelsen. Vi lämnade in vår klassiker i tron att verkstaden kunde renovera bilens automatlåda vilket de inte klarade av. Bilen fick lämnas in igen och igen, vilket ledde till ytterligare fel och cirka 100 mil (!!!) i provturer av bilmeken. Till slut så tröttnade jag och ville ta hem bilen med bärgare, men verkstadsägaren ville inte det (helt otroligt). Istället så behöll verkstaden bilen i 3 månader till samtidigt som deras verkstad byggdes om och bilen fick ytterligare skador då bilen fick knuffas omkring inne i verkstaden. Vi fick tillbaka bilen "färdigreparerad" samma vecka som garantin på automatlådan gick ut, perfekt timing minst sagt. När jag fick tillbaka bilen så sa ägaren : "hörru du, he he motorblocket har spruckit!" Jag har ägt och kört med bilen i över 10 år så det är definitivt inte jag som har orsakat det utan i så fall bilverkstaden med sina "provturer".
  • Helena A
    Helena A: Har fått dålig service där samt de har glömt verktyg i min bil samt att sätta fast underpanelen under ratten så det nästan orsakades en olycka. Undvik om ni kan!
1...14151617