Mäklare i Stockholm

170 rekommenderade mäklare i Stockholm kommun

Ska du köpa eller sälja din bostad och vill komma i kontakt med en bra mäklare i Stockholm? På den här sidan visas de mest aktuella och bästa mäklarna i Stockholm.

Läs mer »
  • Mäklarhuset Essingen

Verifierat företag
    222 omdömen
    Varmt välkomna till Mäklarhuset!
    Lena V
    Lena V: Zolle Baleng är en mycket kunnig, sympatisk och tillmötesgående fastighetsmäklare. Mina förväntningar på honom uppfylldes gällande information om föreningen samt i kommunikationen mellan köpare och säljare, på det hela taget var detta en mycket smidig och proffesionellt genomförd bostadsaffär.
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• Meral G
    Meral G: Michelle Lundblad! Snabb, seriös och smidig. Kunnig, påläst och interaktiv i kontakten, lätt tillgänglig Rekommenderar stark bästa mäklaren.
  • Anna B
    Anna B: Hej, Har bara goda erfarenheter av Noomi. Hon skall ha pris. Otroligt professionell och kompetent även SNABB och ordentlig på alla sätt och vis. Så bara toppbetyg!! Med vänlig hälsning Anna Broström
  • Niki M
    Niki M: Pontus är verkligen toppen! Vi fick bra pris utan att behöva gå ut på öppna marknaden på en marknad som i övrigt är dålig och trög. Jättenöjd att vi valde honom som mäklare. Rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja i Hägersten :) Tack Pontus! :)
  • Ewa K
    Ewa K: Alltid trevligt bemötande, återkopplade alltid vid mitt behov av kontakt.
  • Emma Ö
    Emma Ö: Det jag uppskattade mest var att Mikael vid första kontakten var på och alert och ville påbörja sälj-processen trots att det var mitt i sommaren. Engagerad hela vägen igenom och känns dessutom mån om att ta del av min fortsatta bostadskarriär.
  • Andrej W
    Andrej W: Snabb försäljningsprocess vilket passade oss utmärkt.
  • Med vårt stora varumärke i ryggen hjälper vi er tryggt genom er bostadsaffär på bästa möjliga sätt!
    Sven Erik H
    Sven Erik H: Professionellt, även i dessa tider av lågkonjunktur, hög inflation och höga räntor. Vi förlitade oss helt på mäklarens kompetens och erfarenhet och det gjorde vi rätt i.
  • Vårt mål är alltid att du som kund skall bli nöjd. Vi har redan idag många nöjda kunder så vill du bli en av dem kontakta oss idag på telefon: 08-562 887 50
    Claes W
    Claes W: Vi sålde vår villa i Bromma Kyrka under Coronatid och där Tobias med sin positiva inställning smittade av sig både på oss som säljare och uppenbarligen även köparna. Valet av Tobias som mäklare berodde på att han direkt visade ett stort engagemang och visade på ett äkta sätt att han verkligen gillade vårt hus och hade en mycket bra förmåga att komma ihåg husets många fördelar i dialogen med köparna. Dessutom var han mycket flexibel och lyssnade verkligen in oss som kund hur vi ville ha det och att vi formaliserade uppdraget efter hand.
  • David S
    David S: Proffsigt bemötande, Magnus har koll på området och möjliggjorde en snabb och smidig försäljning. Tack!
  • Ali pär ola J
    Ali pär ola J: Parhus strömma. Lugn och kunnig.
  • Anna K
    Anna K: Mattias gav ett proffsigt, personligt och lyhört intryck från första stund. Han ger klara besked, bra råd och ser till att man som säljare känner sig helt trygg. Rekommenderas varmt!
  • I över 20 år har vi varit verksamma i Vasastan. Vi kan vår sak och ni kan med förtroende vända er till oss på Skandiamäklarna Vasastan! Välkomna!
    Niclas Å
    Niclas Å: Jämförde tre mäklare i Vasastan innan jag träffade Joakim. Vart ett enkelt val att välja Joakim då han trodde på en betydligt högre värdering och hade en trovärdig plan för nå dit, vilket var förtroendegivande. Senaste halvåret hade han dessutom sålt för väldigt höga kvadratmeterpriser i närområdet. Han ställde höga krav på styling och fotografen gjorde ett fantastiskt arbete. Super-fina bilder i kombination med rätt utgångspris ledde till 40 par som gick på visning och vi fick ett högre slutpris än vad vi hade förväntat oss. Ifall du ska sälja din lägenhet och inte vill lämna något åt slumpen så MÅSTE du kontakta Joakim. Vasastans vassaste mäklare!
  • Mattias B
    Mattias B: Simon gav ett lugnt och samlat intryck. Proffsig och förtroendeingivande. Han har bra koll på marknaden och väldigt bra känsla för timing. Vid min försäljning upplevde jag det som att Simon var engagerad och tog sig tid för göra en så bra försäljning som möjligt.
  • Mahshid A
    Mahshid A: Otroligt nöjd med Josefine som alltid var tillgänglig och hjälpsam.
  • Martin G
    Martin G: Mkt bra. I topp på alla nivåer. ´Den gamla dj'n Sydney brukade kallas the hardworking DJ - Jörgen och Ekenstam kan inte annat än kallas The hardest working fastighetsmäklaren... Skämt åsido. Mkt bra på alla nivåer och därför en totalt mkt bra upplevelse.
  • Per A
    Per A: Att som spekulant/potentiell kund inte ens efter 48 timmar få svar på mejl från George Tentak är naturligtvis helt oacceptabelt. Att objekt ligger ute till försäljning efter visning med tillägget "budgivning pågår" är ju bra, men inga bud redovisas på nätet. Oseriöst. Bottenbetyg.
  • Anders P
    Anders P: Peter sålde vårt hus. Han gjorde en utmärkt presentation av sina tjänster och lyssnade in våra önskemål. (Att vara tydlig med beskrivning av området och fastigheten , dessutom att bilder presenteras i logisk ordning.) Peter deltog i besiktning och fotografering. Han höll kontakt med oss under hela processen och beskrev vilka förarbeten han gjorde bland annat för att förbereda inför visning. Peter verkar gediget intresserad av sälja hus och att allt är korrekt för alla parter och berättar gärna om strategier och förklarar gärna. vad som kommer att hända. Det är helt klart att han vill att både säljare och köpare skall vara nöjda. Det var tex. inga problem att ändra datum trots att det ledde till merarbete. När sälj processen rullat i gång så kändes det bra och tryggt med Peters lägesrapporter och när det var dags för avslut så var Peter tydlig med att förklara vad alla steg innebar. Vi är helnöjda med Peters engagemang i vår säljprocess och kan med stor glädje rekommendera honom som en seriös och effektiv partner i säljprocess.
  • Anders S
    Anders S: Allt perfekt skött.Väldigt tryggt och brs
  • Anna
    Anna: Vi anlitade Eva Nelleus för försäljning av vår lägenhet i Kista. Hon har varit mycket professionell, och har lagt väldigt mycket arbete på försäljningen (som blev svårare än vanligt pga omständigheter utom hennes kontroll). Vi skulle tveklöst anlita Eva igen.
  • Molly W
    Molly W: Har köpt en fin tvåa i Årsta Mäklaren bemöttes oss med intresse och stor kunskap om objektet men också området Årsta Hennes framtoning är professionell men ändå personlig Vi blev positivt övverraskade av hennes omtanke och intresse för objektet som hon sålde Vi kommer att rekommendera henne till våra vänner!
  • Thomas L
    Thomas L: Proffsigt bemötande med kunnig mäklare som var otrolig hjälpsam och trevlig. är jättenöjd med all hjälp och tips jag fick inför försäljningen.
  • BENGT SEBASTIAN N
    BENGT SEBASTIAN N: Haft en generell dålig upplevelse som köpare då Henrik Hammarstrand varit mäklare. Trasig interör som jag uppmärksammade på visningen sa Henrik att det beställts nytt och ska åtgärdas (det hann bara inte komma till visningen). När vi skrev kontrakt så uppmärksammade jag det som var trasigt igen och Henrik lovade att säljaren skulle åtgärda detta. Strax innan tillträde så skickar säljaren bilder på det som är trasigt och skickar länk där JAG kan beställa nya grejer. Ringer Henrik men han svarar inte på flera dagar och jag frågar säljaren och han har då precis pratat med Henrik i telefon, så han undviker bara mina samtal tydligen. Henrik går till slut med på att stå för kostnaden för det som är trasigt för han har glömt att säga till säljaren att han lovat mig att det skulle åtgärdas. Men nu har det gått snart 3 månader sedan dess och Henrik har bara gett mig ursäkter att det tar tid för ekonomiavdelningen medan jag lagt ut 2000kr för hans misstag.
  • Anne-Marie D
    Anne-Marie D: Saklig, lugn och kunnig om den lokala markanden
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• Richard O
    Richard O: Det bästa är att dom har längre visningar än de flesta andra Mäklarna. Speciellt bra då det är mycket visn samtidigt. Kunnig o trevlig Mäklare. Tog hand om allt jag inte ville ta hand om. Har sålt 5 lgh i våran BRF och alla har gått riktigt bra. Tar sig tid för sina kunder. Bra upplägg rakt igenom hela försäljningen.
Områden i Stockholm
Sätra  (1 st)
Grimsta  (1 st)
Sköndal  (1 st)

Mäklare i Stockholm

När man står inför ett bostadsbyte ställs man inför en mängd frågor och saker man ska ta ställning till. Vilket område ska man flytta till? Du kanske vill bo nära en tunnelbana medan din partner vill bo i närheten av grönområden. Hur ser det ut med stambyten? Har föreningen god ekonomi? Finns det tvättstuga i huset? När du ska köpa eller sälja bostad är det viktigt att du kommer i kontakt med en seriös och professionell mäklare som kan besvara dina frågor och hjälpa dig genom affären. Bostadsmarknaden är i ständig rörelse och fastighetsmäklaren med bra betyg är din nyckel till en lyckad affär.

Läs om tidigare kunders erfarenheter och rekommendationer här på Reco.se. Genom att ta del av andras erfarenheter kan du förenkla ditt val av mäklare och därmed effektivisera din bostadsaffär.

Lycka till med din bostadsaffär!

Läs mer ›
Ingen av oss vill missa möjligheten att göra en bra affär. Vi frågade fyra topprekommenderade mäklare om deras bästa tips inför en stundande bostadsförsäljning.