Mäklare i Stockholm

170 rekommenderade mäklare i Stockholm kommun

Ska du köpa eller sälja din bostad och vill komma i kontakt med en bra mäklare i Stockholm? På den här sidan visas de mest aktuella och bästa mäklarna i Stockholm.

Läs mer »
  • Köpa eller sälja en bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har koll på läget. Välkommen!
    Fanny G
    Fanny G: Emma gav väldigt bra stöd under hela försäljningsprocessen och gjorde allt för att göra en så bra affär som möjligt. Hon var både ödmjuk och inlyssnande på mina behov och tankar, samtidigt som hon bidrog med expertis och erfarenhet. Väldigt nöjd!
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling på stora Essingen i Stockholm! Här hittar du erfarna mäklare som brinner för att hjälpa dig hitta drömboendet.
    Fanny G
  • Fastighetsbyrån hjälper dig hitta den finaste lägenheten i Hammarby Sjöstad! Välkommen till oss.
    Naghmeh R
    Naghmeh R: Jag är nöjd med Kristian som mäklare! Han var professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Försäljningen av min lägenhet gick smidigt och jag kände mig trygg med hans stöd och expertis. Rekommenderas varmt!
  • Fastighetsbyrån Årsta

1,401 omdömen
    Välkommen till Årsta och Fastighetsbyrån! Vi visar dig till de bästa boendemöjligheterna i denna trevliga Stockholmsförort.
    Emelie S
    Emelie S: Vi har sålt vår bostad med Michel. Han är både seriös, kunnig och trygg! Vi ville ha en mäklare som vi vet gör en schysst affär för alla inblandade parter, inte bara för oss som säljare, och där finns det nog få som slår Michel! Alltid snabb att svara på frågor, högt som lågt. Kan varmt rekommendera honom!
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad! Vi kan varenda gata här i området och lovar dig en trygg bostadsaffär.
    Leif H
    Leif H: Har ju god erfarenhet av Tobias från tidigare engagemang. Även fick jag en mycket bra kontakt. Vad som kännetecknar Tobias är att han fokuserar på ärendet och är mycket kunnig och erfaren.
  • HusmanHagberg Kista

993 omdömen
    HusmanHagberg i Kista hjälper dig till den bästa bostadsaffären. Vi har stor passion för vårt yrke och arbetar tryggt och säkert!
    Jacquie M
    Jacquie M: This is the second time we have dealt with Ramzi Hamam. He is very professional and knowledgeable about the housing market. We have found him to be most approachable and quick to respond. Highly recommend him.
  • Vill du ha en mäklare som kan sin sak och även har koll på Vällingby, Hässelby och Spånga? Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling!
    Cecilia W
    Cecilia W: Vi har anlitat Anders för att sälja vårt kedjehus. Vi är väldigt nöjda med allt stöd vi fått inför och under försäljningen. Det kändes osäkert att sälja mitt under pandemin, men Anders har väglett oss hela vägen, varit tillgänglig trots semestertider och känts personligt engagerad i försäljningen. Att vi dessutom såldetill ett pris som överträffade alla förväntningar var pricken över i. Vi kan varmt rekommendera honom.
  • Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Johanneshov! Här får du mäklare som verkligen brinner för att hjälpa dig hitta rätt på bostadsmarknaden.
    Mats W
    Mats W: Sanna hjälpte oss att sälja vår lägenhet i Hammarbyhöjden. Vi kan varmt rekommendera henne, hon höll oss underrättade under hela processen och gav klara besked och har väldigt god tillgänglighet när man har frågor. Helt enkelt bästa mäklaren i Hammarbyhöjden!
  • Välkommen till en mäklare som kan Hammarbyhöjden!
    Ida R
    Ida R: Cesar hjälpte oss att sälja vår fyra i Björkhagen under hösten 2020. Han har hela tiden varit lyhörd för våra önskemål och drivit processen framåt med fingertoppskänsla. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera honom till andra i området!
  • Från start till mål, bara mäklare. Inga assistenter, visningsvärdar eller koordinatorer. Bara mäklare och alltid kunden i fokus.
    Venus K
    Venus K: Jan har ett otroligt professionellt och tryggt bemötande. Har ett så fint intryck av både honom och Tradition Mäkleri. Rekommenderar varmt till de som går i säljtankar.
  • Vi har koll på bostadsmarknaden i Västerort! Kontakta oss om du vill veta mer om området, vill få en fri värdering eller har andra frågor kring bostad och boende!
    Christoffer A
    Christoffer A: Jag är väldigt nöjd att jag valde Emelie Clarberg som mäklare i min försäljning. Hon var lätt att nå och alltid tillmötesgående, vilket gjorde hela processen mycket smidigare. Trots en tuff bostadsmarknad var hon väldigt hjälpsam och gav bra råd, vilket gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad genom hela affären. Kan inte göra annat en att ge mina varmaste rekommendationer till Emelie!
  • Välkommen till en mäklare som kan sin sak på bostadsmarknaden på Östermalm!
    Anna G
    Anna G: Vi uppskattar verkligen Hanna Gulve, som vi hade förmånen ha som mäklare vid bostadsförsäljning. Mycket tydlig, snabb, lyhörd för våra önskemål , marknadskunnig, gott stöd för beslutsfattande. Kort sagt - professionell i ordets bästa bemärkelse. Anna Gilbe
  • MOHV Stockholm

1,117 omdömen
    Vi tror på personliga kontakter och rak kommunikation. Välkommen till oss när du söker en erfaren och nytänkande fastighetsmäklare!
    Martin L
    Martin L: Jag har haft Sofie vid två tillfällen och allt har bara varit perfekt. Mkt följsam, trevlig och extremt kunnig. I hela processen är finns hon alltid där och svarar omgående på alla frågetecken eller önskemål. 10 av 10.
  • Notar Hammarby Sjöstad

793 omdömen
    Notar är din mäklare i Hammarby Sjöstad och Johanneshov. Vi har lång branscherfarenhet och erbjuder kostnadsfri värdering. Välkommen!
    Emelie L
    Emelie L: Bra bemötande, härlig attityd.
  • Hjorth Fastighetsförmedling

109 omdömen
    Annelie J
    Annelie J: Filip är en mycket trevlig och tydlig mäklare. Försäljningen gick både snabbt och enkelt. Vi är supernöjda!
  • HusmanHagberg Kungsholmen

886 omdömen
    Byta, sälja eller köpa bostad på Kungsholmen? Ring maila, eller kom förbi oss på kontoret för att höra vad vi kan göra för er!
    Katrin F
    Katrin F: Uthållig, bra attityd, ärlig, professionell, tillgänglig, la all den tid som behövdes för att det skulle bli bra. Mycket nöjd.
  • Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling Gärdet! Vi känner till Gärdet med omnejd och vet hur vardagen ser ut här. Anlita en lokal mäklare för bästa affär!
    Carl S
    Carl S: Trevligt och personligt bemötande utan någon som helst tillgjordhet. Effektiv hantering med snabb återkoppling. Ordnade extra visning, vilket innebar att vi kunde se och uppskatta lägenheten samt snabbt skriva köpekontrakt innan återfärd mot Gävle.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och kontoret i Bromma! Här i Stockholms västra delar kan vi på kontoret hjälpa dig med varje steg i bostadsaffären.
    Daniel G
    Daniel G: Duktig mäklare som ansträngde sig för att möta våra behov. Var med och gav det där lilla extra och stöttade när man sattes i nya situationer man inte varit med om tidigare. Rekommenderas varmt :)
  • Varmt välkomna till Mäklarhuset Västerort!
    Anita E
    Anita E: Robert är väldigt kunnig och kan sin sak som mäklare. Han är lätt att ha att göra med och vill sina kunder det bästa. Kan verkligen rekommendera honom. Kommer att fortsätta använda honom som mäklare i framtiden.
  • Edward & Partners

1,370 omdömen
    Per J
    Per J: Edward är professionell och driven på ett sympatiskt sätt. Edward kom till oss, värderade bostaden och sålde den inom tre veckor. Vi var väldigt nöjda med priset och köparna. Vi rekommenderar Edward varmt.
  • Mäklarhuset Enskede

509 omdömen
    Varmt välkomna till Mäklarhuset!
    Eric J
    Eric J: Köpte villa av Tommy och han var toppen genom hela processen. Trevlig, transparent och kompetent helt enkelt :)
  • Britt-louise F
    Britt-louise F: Stort förtroende från första mötet. Så har det varit hela resan under försäljningen. G är mycket professionell och kunnig inom sitt område. Detta gäller även Johanna som har varit et bra stöd i vad som ska ske framledes.
  • HusmanHagberg Farsta

355 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg och oss i Farsta! Vi hjälper dig bland lägenheter, radhus och villor.
    Karl E
    Karl E: Smidigt, var bara där och skrev på papper, Bella var mycket trevlig
  • HusmanHagberg Hägersten

258 omdömen
    Välkommen till oss mäklare på HusmanHagberg i Hägersten! Vi kan områdena runt Hägersten, Liljeholmen och Skärholmen.
    Karin E
    Karin E: Johan Lundberg var snabbt ute och kontaktade mig eftersom han sålt lägenheter i fastigheterna förut. Det har känts tryggt med Johan, han kan sin sak och han är intresserad av objektet och allt omkring. Har ett trevligt bemötande och är angelägen om att köpare och säljare ska komma överens!
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• Ska du köpa eller sälja en bostad och söker mäklare i Farsta - Bandhagen - Sköndal - Trångsund? Då har du kommit rätt!
    Gianni Christopher H
    Gianni Christopher H: Marcus överträffade verkligen mina förväntningar, han är verkligen en bra mäklare som är engagerad, målinriktad, professionell och snäll. Han gick igenom varje steg av försäljningen med uppdateringar och information nästan varje dag. Jag är super nöjd och jag blev bemött på ett vänligt och professionellt vis.
1234...7
Sätra  (1 st)
Grimsta  (1 st)
Sköndal  (1 st)

Mäklare i Stockholm

När man står inför ett bostadsbyte ställs man inför en mängd frågor och saker man ska ta ställning till. Vilket område ska man flytta till? Du kanske vill bo nära en tunnelbana medan din partner vill bo i närheten av grönområden. Hur ser det ut med stambyten? Har föreningen god ekonomi? Finns det tvättstuga i huset? När du ska köpa eller sälja bostad är det viktigt att du kommer i kontakt med en seriös och professionell mäklare som kan besvara dina frågor och hjälpa dig genom affären. Bostadsmarknaden är i ständig rörelse och fastighetsmäklaren med bra betyg är din nyckel till en lyckad affär.

Läs om tidigare kunders erfarenheter och rekommendationer här på Reco.se. Genom att ta del av andras erfarenheter kan du förenkla ditt val av mäklare och därmed effektivisera din bostadsaffär.

Lycka till med din bostadsaffär!

Läs mer ›
Ingen av oss vill missa möjligheten att göra en bra affär. Vi frågade fyra topprekommenderade mäklare om deras bästa tips inför en stundande bostadsförsäljning.