Mäklare i Västra Götaland

Går du i flyttankar? Att sälja hus eller lägenhet är ofta en stor och ganska komplicerad affär. Det finns många regler och det kan bli mycket papper att hålla reda på. En mäklare kan guida dig igenom allt från värdering till styling, visning och slutgiltig affär.

Att hitta en mäklare du litar på som kan hjälpa dig med affären är inte alltid det lättaste om du inte sålt förut eller din tidigare mäklare slutat eller jobbar i ett annat område. Här på Reco.se har vi samlat alla mäklare i Västra Götaland och du kan läsa vad tidigare kunder tycker om specifika mäklare i Västra Götaland och hitta en som passar just dig, i ditt närområde.

Du kan klicka dig vidare för att komma ännu närmare hem, men ska du flytta långt kan det vara värt att kika i hela länet. Ibland har mäklarna egna specifika geografiska områden de ansvarar för, läs på och se hur olika mäklarfirmor jobbar och vilka som är aktiva just där du bor!

Mäklare
Tranemo  (1 st)
Bollebygd  (1 st)
Dals-Ed  (1 st)

Topp 25 mäklare i Västra Götaland

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Svenljunga! Ska du köpa bostad här eller i trakterna runt Tranemo? Kontakta oss så får du hjälp med hela processen.
    Joachim K
    Joachim K: Alltid vänliga, hjälpsamma, kompetenta och mycket lätta att nå. E-postmeddelanden besvaras mycket snabbt. Målinriktad och ofta framgångsrik slutförande av uppgifter. Topp runt om!
  • Vi har koll på Stenungsund! Dessutom har vi goda kontakter i området, bra resurser i form av fotograf och stylist och vi bryr oss om din situation just nu. Välkommen!
    Kate B
    Kate B: Köpt bostad. Väldigt trevlig mäklare. Ödmjuk etc. Ställer upp för sina kunder/klienter.
  • HusmanHagberg Skövde

209 omdömen
    Välkommen till Husmanhagberg Skövde - Vi ser till att du blir en nöjd kund hos oss!
    Lindqvist L
    Lindqvist L: Blev bemött respektfullt och professionellt. Svarade på de flesta av mina frågor och gav ett seriöst intryck. Tog reda på saker jag bad om. När kontraktet var skrivet fick jag förmedlat kontakt med ett företag via en webbsida om flytthjälp samt erhöll både muntlig och skriftlig information om hur processen framöver ser ut vilket underlättar och ger en trygghet om vad som förväntas av mig, säljaren och min bank. Jag upplever att jag blir väl omhändertagen som köpare.
  • Fastighetsbyrån Götene

470 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Götene! Vi hittar den rätta bostaden för dig längs Vänerns vackra kust. Alltid hög service när du anlitar oss.
    Patrik Putte L
    Patrik Putte L: Trevlig och lättsam kille som inte gav upp försöken att sälja vårat hus.
  • Kontakta oss på HusmanHagberg om du ska göra en bostadsaffär i Göteborgs västra delar. Vi hjälper dig gärna!
    MICHELLE H
    MICHELLE H: Allt har gått bra än så länge och har god kontakt. Snabbt och smidigt har allt gått.
  • Fastighetsbyrån Lilla Edet

214 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Lilla Edet! Vi har koll på köpare, säljare, lägenheter och villor och hjälper dig med affären.
    Annika B
    Annika B: Jag har sålt ett gammalt hus som initialt renoverades av en yrkesman i nära samråd med mig, sedan har jag i 10 år gjort reparationer, förbättringar, underhåll och förvaltat min pärla på egen hand, det upplevde jag att mäklaren förstod och tog fasta på, det var mycket viktigt för mig. Jag fick i slutänden ett bättre pris än förväntat, det är ju glädjande. Jag har blivit bemött på ett vänligt och proffsigt sätt av mäklaren.
  • Fastighetsbyrån Tranemo

247 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och oss här i Tranemo! Vi känner till allt om dina boendemöjligheter här i området och ser till att affären går tryggt och säkert till.
    Joachim K
    Joachim K: Allt går bra. Inga problemer . Rekommanderas
  • Fastighetsbyrån Eriksberg

213 omdömen
    Elena C
    Elena C: Mycket trevligt bemötande. Labinot är en mycket professionellt och trevlig. Det är lätt att jobba med. Det kändes som att det finns ingen som går inte att fixas! Alltid är positiv och glad och kan sitt jobb till 100%. Rekommenderar starkt.
  • HusmanHagberg Mölndal

403 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg och Mölndal! Vi hjälper dig gärna med din bostadsaffär.
    Berit Margareta L
    Berit Margareta L: Vänlig, informativ. Snabb och lätt återkoppling. Proffsig, inhörande, engagerande och med ett stort visat intresse för att göra ett bra jobb.
  • Vi på Svensk Fastighetsförmedling hjälper dig få ut det mesta av ditt bostadsbyte i Göteborg. Välkommen!
    Filip E
    Filip E: Smidig process och trevlig mäklare!
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Åmål! Vi vet allt om dina möjligheter här i Åmål och kan bostadsbranschen i detalj.
    Bo P
    Bo P: bra kommunikation, snabb service...mycket nöjd
  • Helins Mäklarbyrå

356 omdömen
    Kom förbi på en kopp kaffe så tar vi reda på hur vi kan bistå dig i din nästa bostadsaffär!
    Hamed A
    Hamed A: Hi I bought an apartment at Olshammarsgatan 8 and I been very lucky to meet Lars-Åke Helin as a broker . He made everything fast and easy to finish the deal and that was very important for me. Thank you so much 😊
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Lidköping! Vi hjälper dig mer än gärna att uppfylla dina bostadsdrömmar.
    Markus S
    Markus S: Trevlig och tydlig. Fungerade väldigt bra.
  • HusmanHagberg Partille Lerum

137 omdömen
    Välkommen till oss på HusmanHagberg i Partille och Lerum! Vi kan Göteborgstrakten och hjälper dig till ditt nya boende.
    Stephanie Ö
    Stephanie Ö: Trevlig, tydlig, snabb att återkoppla
  • Tanum -- Strömstad -- Grebbestad. Vi kan bostadsmarknaden i norra Bohuslän!
    Peter N
    Peter N: Försäljning av bostad, bra bemötande, information från mäklare och aktivitet från mäklaren. Bra och inga problem - NÖJD
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Borås! Vi hjälper dig med hela processen, från den fria värderingen till slutaffären.
    A Khin H
    A Khin H: Köpt och sålt hus via deras tjänster. Anlitade Frida Celind. Vi sätter en stjärna på kanten
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Lilla Edet. Här på landsbygden i Västra Götaland kan vi mäklare hjälpa dig att hitta både villor, lägenheter och gårdar.
    Wallenstam W
    Wallenstam W: Bra ! Vart mkt lite inblandad i denna affär för min fars dödsbo
  • Fastighetsbyrån Munkedal

264 omdömen
    Välkommen till Munkedal och Fastighetsbyrån! Vi sätter alltid kunden först i vårt arbete.
    Carina Ingeborg J
    Carina Ingeborg J: Jag har sålt min villa som min man Christer och jag byggde 1972-1973. Min man avled augusti 2016, sedan dess har jag bott själv. Eftersom jag tidigare varit i kontakt med Peter Bjurström, så var det självklart även nu. Jag har känt mig trygg med Peter och blivit jättebra bemött. Jag kommer att rekommendera Peter till vänner. Mina två barn har känt detsamma.
  • Fastighetsbyrån Dals-Ed

167 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Dals-Ed! Vi känner till allt om dina boendemöjligheter här.
    Solveig V
    Solveig V: Sålt en villa Trevlig och engagerad mäklare
  • Fastighetsbyrån Mellerud

144 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Mellerud! Här får du hjälp med varje steg inom din bostadsaffär.
    Holger L
    Holger L: Från den första förfrågan till att kontraktet ingicks blev jag mycket väl omhändertagen av Christian Johansson. Mina förfrågningar besvarades snabbt och korrekt. Besiktningen och avtalshanteringen förbereddes lika tydligt och okomplicerat. I synnerhet togs hänsyn till våra språkliga skillnader. Herr Christian Johansson kompenserade säljarens något oprecisa förberedelser med sitt vänliga engagemang. Det bör också framhållas att herr Christian Johansson utöver köpet bistått med försäkringar, el mm. Hans kontakter med hantverkare för renoveringsarbeten var också till stor hjälp. Herr Johansson är en mycket god representant för det vänliga folket i Sverige. Därför ser vi verkligen fram emot vår framtida tid i Sverige och vill gärna behålla de trevliga kontakterna.
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Munkedal och Färgelanda!
    Jan N
    Jan N: Duktig pöjk. Trevlig. Lätt att komma överens. Hittills bästa mäklaren jag mött o jag har haft många hus. Mao go gubbe ! 👍
  • Välkommen till en mäklare med koll på läget i Mölnlycke!
    Nikoletta P
    Nikoletta P: Mateusz gjorde ett fantastiskt jobb, lyhörd och mycket tillmötesgående. Han ställer upp och trots många utmaningar så fick han oss att känna oss trygga i affären. Grymt jobbat och rekommenderar honom starkt! Tacksam.
  • Fastighetsbyrån Grästorp

206 omdömen
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Catharina B
    Catharina B: Väldigt kunnig , professionell, hjälpande framför allt , alltid lika glad o trevlig även när man frågar samma fråga ett x-antal gånger , kände oss Super trygga med Anna . Man kände att hon jobbade för en trygg o säker försäljning o att även vi inkluderades däri . Vill bara säga : Tack Anna ! Du är en fenomenal mäklare och har en underbar personlighet .
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och Mariestad! Om du funderar på att skaffa bostad här intill vackra Vänern ska du kontakta oss. Vi sköter hela processen.
    Örjan N
    Örjan N: Hej! Vi har sålt en villa på Torsö. Jag tycker att mäklaren, Roger Axelsson, skötte detta uppdrag på ett väldigt bra sätt. Vi förväntade oss ett kunnig och professionel mäklare och det fick vi också. Hela uppdraget har skötts på ett bra sätt.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Bengtsfors! Vi på mäklarkontoret har koll på allt från lägenheter till villor eller gårdar. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.
    Nina M
    Nina M: Vi er et par fra Norge som har kjøpt fritidsbolig ved Bengtsfors. Megler Elisabeth Jansson gjorde en utmerket jobb! Hun opptrådde svært ryddig, profesjonelt og var både trivelig og imøtekommende. Vi vil varmt anbefale hennes tjenstester! Mvh, Nina & Christian