Jag tycker att Kikide är en mkt bra frisersalong med kunniga frisörer som har ett trevligt bemötande och den fysiska miljön är fantastisk!
Kikide har sina rötter i det som då var Sveriges största frisörsalong med över 60 frisörer - Klippoteket på Riddargatan 6 i Stockholm. Kicki arbetade där i många år innan hon öppnade salongen i Norrtälje. Vi finns i ljusa och fräscha lokaler centralt i Norrtälje på Hantverkaregatan 9.
27 omdömen om Kikide
Denna gång ville jag bli lite mindre ljus, men ändå blond och som vanligt perfektion utfört av Catta. Blir alltid bemött med repekt och får ett ärligt förslag på vad man kan tänkas göra. Rekommenderar varmt!
Duktiga och trevliga frisörer. Alltid nöjd när jag går därifrån.
På Kikide blir man alltid välklippt, vänligt bemött, ompyssladoch riktigt nöjd! Vill aldrig byta frisör!
Kikide är en jätte bra salong som verkligen tar hand om sina kunder. Absolut en av dom bästa salongerna i Norrtälje!!
Bra service och enkelt att boka tid via nätet.
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
Trevlig salong och väldigt tillmötesgående.
Jag vi har gått hos kikade nu i 2 år och är väldigt nöjda med både personal och läget. lätt att boka via internet, har kunskap och är måna om kunderna
Det måste ha blivit någon snurr på linan med min blekning. Jag bokade klippning och balayage och det finns ingen som kan se en skillnad på tonerna i mitt hår, inte ens jag. Det har tidigare varit som en dans på rosor att klippa sig hos Creative Headz, jag har inte behövt ”beställa” och styra utan frisörerna har rekommenderat exakt det som passar mina önskemål och gjort det hur fint som helst. Nu blev det riktigt dyrt att betala 4300 kr utan att se skillnad på färgen. Priset och konsultationen godkännes i förväg också vilket är som att köpa grisen i säcken i det här fallet. Elwira var trevlig, kan tilläggas! Jag upplevde att hon var kunnig kring tjockt hår, så det var en överraskning att komma hem och se resultatet ordentligt.
Bästa frisörsalongen i stan, blir alltid lika nöjd efter mitt besök hos kikide!:)
Kan verkligen rekommendera Kikide. Går som kund och klipper mig var femte vecka. Alltid nöjd. :):)
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet! Rekommenderas varmt!
Mycket bra ställe, bäst i Norrtälje
Jag tycker att det är en modern salong med ett bryr utbud av behandlingar. Trevlig och kunnig personal. Har aldrig gått därifrån missnöjd.
Fantastisk service och produkter! Jag rekommenderar varmt Paola och RawBar 😊👌
Proffsig, trevlig, varm personal. Mysiga fräscha lokaler. Känner sig alltid välkommen.
Frisörsalongen med ett fantastiskt kundbemötande, jag känner mig alltid välkommen. Kunniga frisörer och en trivsam miljö.
Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!
Bedömning :) Trevligt bemötande och god service.
Bäst! Kicki D är den skickligaste jag vet.
Hon hade väldigt mycket kunskaper om hår som är skadat av cytostatika behandling och det var precis vad jag behövde. Så tacksam att jag fick komma till henne.
Har bara bra erfarenheter av Kikide. Särskilt då av Linda som klippt mig flest gånger. Alltid nöjd när jag går därifrån.
På kikide känner jag mig alltid speciellt välkomnad omhändertagen varje gång!
Klara var super duktig och väldigt gullig🥰 Jag är jättenöjd!
Kanon service och mycket kunniga rekommenderas varmtOK
Proffsigt arbete och trevligt bemötande.
Blandad kvalitet på dem som klipper och dyra. Olika priser beroende på vem som klipper Funderar på att hitta ny frisör
Trevlig och kunnig personal! Alltid lika nöjd!
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man väljer utan resultatet är alltid det samma, exceptionellt!
Jag går till Linda och är toppennöjd
Hos Kikidee får jag ett personligt bemötande av proffsiga frisörer. De är lyhörda för mina önskemål!
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret inte blir slitet. Dessutom är han trevlig och väldigt behaglig. Skulle aldrig gå till någon annan sedan jag hittade honom.
Kikide har mycket trevlig personal och proffsiga frisörer! Jag hår alltid och klipper mig hos Kikide.
Trevlig personal och bra på det dom gör
Så himla duktig. Lyssnade på vad jag önskade ha och jag var super nöjd. Min mamma och vänner har till och med kommenterat mitt hår 💕 Min nya favorit frisörska!
Kan varmt rekommendera kikide alltid ett varmt och trevlig bemötande kunnig personal som har goda råd
Super service alltid . Lätt att boka tid via internet
Trevligt bemötande, lyhörd och professionell Är jättenöjd! Rekommenderar honom!