Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Kikide

Kikide

4.7

Kikide har sina rötter i det som då var Sveriges största frisörsalong med över 60 frisörer - Klippoteket på Riddargatan 6 i Stockholm. Kicki arbetade där i många år innan hon öppnade salongen i Norrtälje. Vi finns i ljusa och fräscha lokaler centralt i Norrtälje på Hantverkaregatan 9.

27 omdömen om Kikide

Susanne W

Jag tycker att Kikide är en mkt bra frisersalong med kunniga frisörer som har ett trevligt bemötande och den fysiska miljön är fantastisk!

Creative Headz Scheelegatan
4.8/5 i betyg av 557 omdömen 4.8 av 557 omdömen
BadgeThreeYears

Denna gång ville jag bli lite mindre ljus, men ändå blond och som vanligt perfektion utfört av Catta. Blir alltid bemött med repekt och får ett ärligt förslag på vad man kan tänkas göra. Rekommenderar varmt!

Ann-kristin M Ann-kristin M
Tina M
Skrev om Kikide

Duktiga och trevliga frisörer. Alltid nöjd när jag går därifrån.

Beate A
Skrev om Kikide

På Kikide blir man alltid välklippt, vänligt bemött, ompyssladoch riktigt nöjd! Vill aldrig byta frisör!

Creative Headz Odengatan 75
4.7/5 i betyg av 1252 omdömen 4.7 av 1252 omdömen

Jättetrevlig och proffsig 🌟 /Jacob

Matilda B

Kikide är en jätte bra salong som verkligen tar hand om sina kunder. Absolut en av dom bästa salongerna i Norrtälje!!

Henrik E
Skrev om Kikide

Bra service och enkelt att boka tid via nätet.

Bangerhead Studio
4.8/5 i betyg av 1134 omdömen 4.8 av 1134 omdömen
BadgeSevenYears

Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer

Christer A

Trevlig salong och väldigt tillmötesgående.

Kjell Å
Skrev om Kikide

Jag vi har gått hos kikade nu i 2 år och är väldigt nöjda med både personal och läget. lätt att boka via internet, har kunskap och är måna om kunderna

Creative Headz Skånegatan
4.7/5 i betyg av 579 omdömen 4.7 av 579 omdömen
BadgeThreeYears

Det måste ha blivit någon snurr på linan med min blekning. Jag bokade klippning och balayage och det finns ingen som kan se en skillnad på tonerna i mitt hår, inte ens jag. Det har tidigare varit som en dans på rosor att klippa sig hos Creative Headz, jag har inte behövt ”beställa” och styra utan frisörerna har rekommenderat exakt det som passar mina önskemål och gjort det hur fint som helst. Nu blev det riktigt dyrt att betala 4300 kr utan att se skillnad på färgen. Priset och konsultationen godkännes i förväg också vilket är som att köpa grisen i säcken i det här fallet. Elwira var trevlig, kan tilläggas! Jag upplevde att hon var kunnig kring tjockt hår, så det var en överraskning att komma hem och se resultatet ordentligt.

Johanna G

Bästa frisörsalongen i stan, blir alltid lika nöjd efter mitt besök hos kikide!:)

Ingrid M
Skrev om Kikide

Kan verkligen rekommendera Kikide. Går som kund och klipper mig var femte vecka. Alltid nöjd. :):)

Holland Hair Södermalm
4.6/5 i betyg av 205 omdömen 4.6 av 205 omdömen
BadgeTwoYears

Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet! Rekommenderas varmt!

Yiassou B Yiassou B
Lena B
Skrev om Kikide

Mycket bra ställe, bäst i Norrtälje

Sara I
Skrev om Kikide

Jag tycker att det är en modern salong med ett bryr utbud av behandlingar. Trevlig och kunnig personal. Har aldrig gått därifrån missnöjd.

Sponsor
RawBar
3.6/5 i betyg av 22 omdömen 3.6 av 22 omdömen

Fantastisk service och produkter! Jag rekommenderar varmt Paola och RawBar 😊👌

Inger Ö
Skrev om Kikide

Proffsig, trevlig, varm personal. Mysiga fräscha lokaler. Känner sig alltid välkommen.

Virpi Ö
Skrev om Kikide

Frisörsalongen med ett fantastiskt kundbemötande, jag känner mig alltid välkommen. Kunniga frisörer och en trivsam miljö.

Monas Klippotek
4.8/5 i betyg av 198 omdömen 4.8 av 198 omdömen
BadgeSixYears

Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!

Naghmeh R Naghmeh R
Lena S
Skrev om Kikide

Bedömning :) Trevligt bemötande och god service.

Clara B
Skrev om Kikide

Bäst! Kicki D är den skickligaste jag vet.

Creative Headz Hornsgatan
4.8/5 i betyg av 748 omdömen 4.8 av 748 omdömen
BadgeThreeYears

Hon hade väldigt mycket kunskaper om hår som är skadat av cytostatika behandling och det var precis vad jag behövde. Så tacksam att jag fick komma till henne.

Yvonne M
Skrev om Kikide

Har bara bra erfarenheter av Kikide. Särskilt då av Linda som klippt mig flest gånger. Alltid nöjd när jag går därifrån.

Turid W
Skrev om Kikide

På kikide känner jag mig alltid speciellt välkomnad omhändertagen varje gång!

Creative Headz Regeringsgatan
4.8/5 i betyg av 568 omdömen 4.8 av 568 omdömen
BadgeThreeYears

Klara var super duktig och väldigt gullig🥰 Jag är jättenöjd!

Emma S
Skrev om Kikide

Kanon service och mycket kunniga rekommenderas varmtOK

Calle E
Skrev om Kikide

Proffsigt arbete och trevligt bemötande.

Creative Headz Sankt Eriksgatan
4.7/5 i betyg av 456 omdömen 4.7 av 456 omdömen
BadgeThreeYears

Trevlig, snabb och duktig tycker jag.

Maria F
Skrev om Kikide

Blandad kvalitet på dem som klipper och dyra. Olika priser beroende på vem som klipper Funderar på att hitta ny frisör

Louise S
Skrev om Kikide

Trevlig och kunnig personal! Alltid lika nöjd!

Lazy Barber
4.8/5 i betyg av 310 omdömen 4.8 av 310 omdömen
BadgeEightYears

Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man väljer utan resultatet är alltid det samma, exceptionellt!

Ylva M
Skrev om Kikide

Jag går till Linda och är toppennöjd

Lena W
Skrev om Kikide

Hos Kikidee får jag ett personligt bemötande av proffsiga frisörer. De är lyhörda för mina önskemål!

O Frisör
5.0/5 i betyg av 92 omdömen 5.0 av 92 omdömen
Badge2024

Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret inte blir slitet. Dessutom är han trevlig och väldigt behaglig. Skulle aldrig gå till någon annan sedan jag hittade honom.

Johan W
Skrev om Kikide

Kikide har mycket trevlig personal och proffsiga frisörer! Jag hår alltid och klipper mig hos Kikide.

Linn L
Skrev om Kikide

Trevlig personal och bra på det dom gör

Creative Headz Drottninggatan
4.7/5 i betyg av 541 omdömen 4.7 av 541 omdömen
BadgeThreeYears

Så himla duktig. Lyssnade på vad jag önskade ha och jag var super nöjd. Min mamma och vänner har till och med kommenterat mitt hår 💕 Min nya favorit frisörska!

Inger O
Skrev om Kikide

Kan varmt rekommendera kikide alltid ett varmt och trevlig bemötande kunnig personal som har goda råd

Ingegerd G

Super service alltid . Lätt att boka tid via internet

Creative Headz Götgatan
4.7/5 i betyg av 593 omdömen 4.7 av 593 omdömen
BadgeThreeYears

Trevligt bemötande, lyhörd och professionell Är jättenöjd! Rekommenderar honom!