Jag tycker att Kikide är en mkt bra frisersalong med kunniga frisörer som har ett trevligt bemötande och den fysiska miljön är fantastisk!
Kikide
Kikide har sina rötter i det som då var Sveriges största frisörsalong med över 60 frisörer - Klippoteket på Riddargatan 6 i Stockholm. Kicki arbetade där i många år innan hon öppnade salongen i Norrtälje. Vi finns i ljusa och fräscha lokaler centralt i Norrtälje på Hantverkaregatan 9.
27 omdömen om Kikide
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
Duktiga och trevliga frisörer. Alltid nöjd när jag går därifrån.
På Kikide blir man alltid välklippt, vänligt bemött, ompyssladoch riktigt nöjd! Vill aldrig byta frisör!
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Kikide är en jätte bra salong som verkligen tar hand om sina kunder. Absolut en av dom bästa salongerna i Norrtälje!!
Bra service och enkelt att boka tid via nätet.
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör
Trevlig salong och väldigt tillmötesgående.
Jag vi har gått hos kikade nu i 2 år och är väldigt nöjda med både personal och läget. lätt att boka via internet, har kunskap och är måna om kunderna
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör. Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst. Hon lyssna
Bästa frisörsalongen i stan, blir alltid lika nöjd efter mitt besök hos kikide!:)
Kan verkligen rekommendera Kikide. Går som kund och klipper mig var femte vecka. Alltid nöjd. :):)
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Mycket bra ställe, bäst i Norrtälje
Jag tycker att det är en modern salong med ett bryr utbud av behandlingar. Trevlig och kunnig personal. Har aldrig gått därifrån missnöjd.
Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!
Proffsig, trevlig, varm personal. Mysiga fräscha lokaler. Känner sig alltid välkommen.
Frisörsalongen med ett fantastiskt kundbemötande, jag känner mig alltid välkommen. Kunniga frisörer och en trivsam miljö.
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Bedömning :) Trevligt bemötande och god service.
Bäst! Kicki D är den skickligaste jag vet.
She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Har bara bra erfarenheter av Kikide. Särskilt då av Linda som klippt mig flest gånger. Alltid nöjd när jag går därifrån.
På kikide känner jag mig alltid speciellt välkomnad omhändertagen varje gång!
Elisa är vänlig och inlyssnande. Hon tar sitt jobb på stort allvar. Hon har en fin kommunikation med sin mentor vilket gör att jag känner mi
Kanon service och mycket kunniga rekommenderas varmtOK
Proffsigt arbete och trevligt bemötande.
Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal
Blandad kvalitet på dem som klipper och dyra. Olika priser beroende på vem som klipper Funderar på att hitta ny frisör
Trevlig och kunnig personal! Alltid lika nöjd!
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Jag går till Linda och är toppennöjd
Hos Kikidee får jag ett personligt bemötande av proffsiga frisörer. De är lyhörda för mina önskemål!
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int
Kikide har mycket trevlig personal och proffsiga frisörer! Jag hår alltid och klipper mig hos Kikide.
Trevlig personal och bra på det dom gör
Så serviceminded och duktig, trots att jag kom in på salongen en vecka innan min boking (bokade fel dag..) så tog Jannike emot mig med målet
Kan varmt rekommendera kikide alltid ett varmt och trevlig bemötande kunnig personal som har goda råd
Super service alltid . Lätt att boka tid via internet
Kompetent, trevlig, proffsig och ger bra tips och råd. Kan varmt rekommendera Claudia.