RCR Bil AB

2.8

16 omdömen om RCR Bil AB

Ulrika G
Skrev om RCR Bil AB

Köpte en Volvo V50 som de lovade var nyservad och nybesiktigad. Inget stämde. Många fel på bilen. Säljarna ville ej stå för det de sagt om bilen innan köpet. Lurad.

Ehab A
Skrev om RCR Bil AB

Fem stjärnor bilfirma, tack för bra bilköp!

Yahya Y
Skrev om RCR Bil AB

Köpte min bil och är jättenöjd, de känns pålitliga från första kontakt.

Nilses Bernt Lars-johan H

Håll er därifrån. Bilskojare på riktigt!

Rasmus L
Skrev om RCR Bil AB

Mycket trevligt och professionellt bemötande! Sålde min bil till RCR Bil AB vilket var mycket smidigt!

Zina H
Skrev om RCR Bil AB

Otrolig nöjd över Tomas bemötande. Han gjorde ett fantastisk jobb och gjorde hela affären snabb och smidig. Han var otrolig serviceminded och trevlig vilket gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Tack vare Tomas bemötande kände jag mig verkligen välkommen och uppskattad som kund. Rekommenderar starkt !

Peter Christian Leslie D

Trevligt och bra bemötande, hög tillgänglighet och alla papper i ordning. Efter köp visade sig ett mindre fel på bilen men Fadi på RCR löste det utan problem. Är 100 % nöjd med köpet och kan inte annat än rekommendera RCR.

Börje Reinhold N

Högsta betyg till företaget och dess säljare David. Mycket nöjd med köpet av MB

Allen M
Skrev om RCR Bil AB

Hej, tänkte bara se stort tack till Tomas som säljer du är grym haft bästa kundbemötande är super nöjd, Väldigt roligt och vara där snap affär gick jättebra o så snabbt med säljaren och överföring Tack igen bästa Tomas 😊

Ibrahim M
Skrev om RCR Bil AB

Oseriösa bilhandlare, vi håller på fixa billånet med banken och han säger att han håller på prata med banken och återkommer sen plötsligt så säger han att vi sålde bilen till en annan och hitta en annan bil

Ewa J
Skrev om RCR Bil AB

Rekommenderar inte!!! Var försiktiga med de oseriösa säljare från RCR Bil. Bilen vi köpte hos dem hade problem med klimatanläggning visades direkt efter köpet och tyvärr står de inte för reparationen.

Marius L
Skrev om RCR Bil AB

Oseriösa bilhandlare. Haft så många diskussioner och min bil blev inte reparerad enligt avtals villkor. Behöver kontakta konsumentverket och/eller jurist annars går inte med de. Köp ej din bil härifrån. Hitta en seriös bilhandlare!!!

Marius L

Sabina B
Skrev om RCR Bil AB

Köp inte bil här! Oseriösa, ljuger, fick ta till jurist för att få dem att göra rätt för sig

Jonny harry B
Skrev om RCR Bil AB

Följer inte svensk lag. Håll er borta.

Anders R
Skrev om RCR Bil AB

Sämsta bilköpet någonsin. Vinterdäcken var 20 år gamla på ena bilen och 10 på den andra. Ingen klarade en besiktning och på ett halvår har vi nu lagt ut 40.000 på skräpet.