Jag är väldigt nöjd med mitt bilköp från David, otroligt grym säljare och väldigt bra bemötande jag rekommenderar 10/10

RCR Bil AB
25 omdömen om RCR Bil AB
Riktigt bra bemötande från trevlig och bra säljare. Vi kände oss sedda, höra och bekräftade från första början. Kan starkt rekommendera firman om ni vill göra ett tryggt och seriöst köp av bil. Tack för en riktig bra bil affär!
Trevligt bemötande. Hjälpsamma. Rekommenderar :-)
Sålde min bil hos säljaren Tomas . Han gjorde allt som han lovade och försäljningen gick utan några problem kan starkt rekommendera både han och bilfirman 5/5
Grymma låvar skicket på bilen...köpte en v60 av dom👍👍👍👍👍
Jag köpte nyligen min bil från rcr bil och jag är väldigt nöjd med både servicen och bemötandet. Personalen var kunnig, hjälpsam och tog sig tid att förklara alla alternativ utan att vara påträngande. Jag fick ett bra erbjudande och bilen var i utmärkt skick vid leverans. Rekommenderar starkt om du letar efter en pålitlig bilfirma och stort tack till Thomas som hjälpte mig.
Tack Tomas för fantastisk service! Tomas på RCR Bil är verkligen toppen! Han är trevlig, hjälpsam och gör hela processen smidig och trygg. Man känner sig väl omhändertagen och får bra råd på vägen. Rekommenderar honom varmt till alla som funderar på att sälja eller köpa bil
Juliano var otroligt professionell i sitt bemötande, lät oss kolla runt själva och fanns hjälpsamt i bakgrunden. Han är pedagogisk och gav ett bra underlag på bedömning av min inbytesbil. Juliano är även väldigt flexibel och lösningsorienterad och hjälpte till att hitta ny försäkring, beställa registreringsbevis och då verkstan var stängd på lördagen när jag var där så körde han t.o.m. hem min nya bil på måndagen och tog då inbytesbilen därifrån. Sammanfattningsvis en supersmidig affär och femstjärnig service!
Tomas som inköpare på RCR Bil AB gör verkligen ett fantastiskt jobb. Jag har haft nöjet att arbeta med honom vid flera tillfällen och hans professionalism och engagemang är verkligen imponerande. Han har en djup förståelse för marknaden och vet exakt vad som behövs för att få in kvalitetsbilar till firman. Tomas är alltid lyhörd och tar sig tid att förstå kundernas behov. Han ger kloka råd och rekommendationer, vilket gör hela processen smidigare. Dessutom är han snabb med att svara på frågor och lösa eventuella problem...
Jag är väldigt nöjd med mitt bilköp från Tomas. Från första kontakt till leverans har allt gått smidigt och professionellt. Bilen motsvarade exakt beskrivningen, och Tomas var både ärlig och tillmötesgående genom hela processen. En trygg och pålitlig säljare som jag varmt kan rekommendera!
Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service känsla! Den här säljaren vet hur en kund vill bli bemött. Rekomenderar Fordonsbolaget till alla!! Här gör du en trygg och smidig affär.
Fantastisk service och kvalitet! Jag har haft en väldigt positiv upplevelse hos RCRBil. Personalen är otroligt professionell, hjälpsam och kunnig. De tog sig tid att lyssna på mina behov och gav ärliga och tydliga råd. Bilen jag köpte var i toppskick, precis som beskrivet, och hela processen gick smidigt från början till slut. Jag uppskattar verkligen deras engagemang för kundnöjdhet och kan varmt rekommendera RCRBil till alla som letar efter en pålitlig bilfirma. Jag kommer definitivt att vända mig till dem igen i framtiden!
Jag har köpt en begagnad bil med inbyte av RCR Bil. Det är första gången jag köpt en bil på distans. Har haft en del frågor som alltid blivit besvarade, är jättenöjd med positivt bemötande. Är nöjd med affären och har bara positiva tankar om företaget.Ett särskilt tack till Sandra som varit min kontaktperson. Björn Lindgren
Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jätte trevligt personal.
Sålde min bil till RCR. Proffsig och enkel hantering och trevligt bemötande av Tomas T!
Köpte en Volvo V50 som de lovade var nyservad och nybesiktigad. Inget stämde. Många fel på bilen. Säljarna ville ej stå för det de sagt om bilen innan köpet. Lurad.
Besökte Haninge bilpark vid 3 tillfällen, de som arbetade där var ett gäng väldigt unga grabbar som inte kunde svara på speciellt många frågor om bilarna. Jag såg ingen vuxen någonstans. Jag frågade en del om en Kia som jag sedan köpte (efter att ha googlat till mig svar) då ”säljare” Isak bara sa ”det borde det vara” på flera frågor jag ställde, samt kom med en hel del direkta felaktigheter om tex nybilsgaranti och kredit. Jag valde att ta bort trygghetspaketet som kostar 34900:- utöver bilens pris, vilket visade sig vara enormt krångligt för dem och deras ”ekonomiavdelning” som ingen kunde kontakta, då de inte har något telefonnummer. Jag bad även att få bli uppringd men ingen ringde mig. Sedan lämnade jag in min bil med dubbel uppsättning däck men fick köpa till däck till bilen jag köpte för 10 lax. Kändes inte direkt professionellt. Jag bad om att få papper på bilen jag köpte men allt skedde digitalt då de inte hade någon skrivare. Väldigt oseriöst.
Fem stjärnor bilfirma, tack för bra bilköp!
Köpte min bil och är jättenöjd, de känns pålitliga från första kontakt.
Mycket trevligt och professionellt bemötande! Sålde min bil till RCR Bil AB vilket var mycket smidigt!
Otrolig nöjd över Tomas bemötande. Han gjorde ett fantastisk jobb och gjorde hela affären snabb och smidig. Han var otrolig serviceminded och trevlig vilket gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Tack vare Tomas bemötande kände jag mig verkligen välkommen och uppskattad som kund. Rekommenderar starkt !
Trevligt och bra bemötande, hög tillgänglighet och alla papper i ordning. Efter köp visade sig ett mindre fel på bilen men Fadi på RCR löste det utan problem. Är 100 % nöjd med köpet och kan inte annat än rekommendera RCR.
Högsta betyg till företaget och dess säljare David. Mycket nöjd med köpet av MB
Hej, tänkte bara se stort tack till Tomas som säljer du är grym haft bästa kundbemötande är super nöjd, Väldigt roligt och vara där snap affär gick jättebra o så snabbt med säljaren och överföring Tack igen bästa Tomas 😊
Oseriösa bilhandlare, vi håller på fixa billånet med banken och han säger att han håller på prata med banken och återkommer sen plötsligt så säger han att vi sålde bilen till en annan och hitta en annan bil
Rekommenderar inte!!! Var försiktiga med de oseriösa säljare från RCR Bil. Bilen vi köpte hos dem hade problem med klimatanläggning visades direkt efter köpet och tyvärr står de inte för reparationen.
Oseriösa bilhandlare. Haft så många diskussioner och min bil blev inte reparerad enligt avtals villkor. Behöver kontakta konsumentverket och/eller jurist annars går inte med de. Köp ej din bil härifrån. Hitta en seriös bilhandlare!!!
Köp inte bil här! Oseriösa, ljuger, fick ta till jurist för att få dem att göra rätt för sig
Följer inte svensk lag. Håll er borta.
Sämsta bilköpet någonsin. Vinterdäcken var 20 år gamla på ena bilen och 10 på den andra. Ingen klarade en besiktning och på ett halvår har vi nu lagt ut 40.000 på skräpet.