Great broker! Did everything fast and thoughtful!
Fastighetsbyrån Kista
I Kista hittar du allt från stadsliv till avkoppling, studenter och ett rikt nöjesutbud. Här hos oss på Fastighetsbyrån arbetar mäklare som känner till området väl och har mångårig erfarenhet. Vi kan skräddarsy våra tjänster efter dina önskemål! Visste du att vi är marknadens mest anlitade mäklare här i Kista? Det är något...
1466 omdömen om Fastighetsbyrån Kista
Sedan starten hos Reco 2013
Saklig och kunnig, väl orienterad i området där försäljningen sker. Agerar snabbt och professionellt. Med sina språkkunskaper skapar Gabriella en trygghet för både säljare och köpare.
Jeanette är bäst, på 5 arbetsdagar så hade jag köpt och sålt mitt. Det säger mycket om att jag valde rätt mäklare och att hon lyssnade på mina önskemål likaväl som var rak på sak om realiteten. Rekommenderar verkligen Jeanette!
Den otryggaste affären som jag har haft. Ej lyhörd och extremt frustrerande kommunikation. Rekommenderas ej.
Duktig, effektiv och gav intryck att verkligen bry sig om både köpare och säljare
Professionellt hanterat med flera praktiska råd om prissättning och försäljningsprocess. God ordning på all dokumentation och arrangemang kring möte mellan säljare och köpare. Vi är mycket nöjda.
Högsta betyg till Jeanette. Hon agerade snabbt, proffsigt och var så trevlig och tydlig genom hela köpprocessen.
Jeanette är fantastiskt duktig på vad hon gör! Hon fångade upp mig och det var som att hon förstod på en gång exakt vad jag letade efter. Inom en vecka från att vi fått kontakt skrev jag på för att köpa mitt drömhem och jag är så tacksam för hur hon skötte allt. Väldigt trevligt, genuin och professionell.
Jacob gav ett lugnt och sakligt intryck, vilket fick både mig som säljare och köparna att känna oss trygga och våga genomföra affären trots en otrygg marknad.
Mäklaren positiv och glad vid första träff! Saknade kontakt ibland, då mäklaren redan hade kontakt med köparen känns det att mkt varit på köparens villkor! Lite irriterande att mäklaren inte ändrade på vissa sakfel i annonsen trots flera påstötningar. Men köpet har gått igenom, är nöjd!
Snabbt, smidigt och professionellt skött allting! Kan ge mina bästa rekommendationer!
Jag blev väldigt bra bemött av mäklaren, det var raka ärliga svar som jag sökte hos en mäklare. Kunskapen är hög både för att kunna svara på mina frågor där jag inte var insatt i, men samtidigt området och hur föreningen fungerar. Jag behöver känna geniun intresse för försäljningen, att rätt person kommer till rätt lägenhet/hus och det tyckte jag hon fullföljde, hon förstod mina oron, samtidigt som kunde besvara dom korrekt. Rekommenderar verkligen Jeanette som er mäklare, ni kommer ej att ångra er. Med vänlig hälsning, Petri
Proffesionellt och ärlig affär
Gabriella hon är bästa Meklare.
Bara positiva saker att skriva; mycket trevligt bemött, saklig och kunnig och alltid snabba svar tillbaks om man haft några frågor under processens gång. Rekommenderar Konstantin starkt!
Konstantin är mycket bra och kan sitt jobb. Han är mycket hjälpsam och trevligt.
Allt är ju inte klart än men det är inte mäklarens ”fel”. Väntar på svar från styrelsen. Så, jag är nöjd.
Janette väldigt engagerad i att hjälpa oss i att köpa vår bostad. Om vi hade frågor så fick vi alltid snabb återkoppling, vilket uppskattas. Hon såg till att hålla oss ständigt informerade kring läget och stämde av med oss med jämna mellanrum. Vi upplever henne som väldigt professionell och trevlig. Vi kommer definitivt rekommendera henne till vänner och bekanta om de är i behov av mäklare framöver.
Gabriella Gerges är en snäll och hjälpsam mäklaren. Hon hjälpte oss med alla procedurer för köpet längenhet och svarar direkt för alla våra frågor.
Jete fina Jete snabbare jete glad.
Hon hade Trevligt bemötande och var tydlig
Jag vill varmt tacka Jacob för det fantastiska arbete han har gjort i samband med försäljningen av min bostad. Hans professionalism och engagemang har verkligen gjort skillnad och fått hela processen att kännas trygg och smidig fast det är dåliga tider att sälja. Jag är mycket nöjd med resultatet och uppskattar all den tid och energi han har lagt ner. Tack för att han lyssnade på mina önskemål och för hans värdefulla råd! Jag kommer definitivt att rekommendera honom till vänner och bekanta som behöver en mäklare.
Har träffat flera mäklare sen tidigare men ingen som Gabriella gör sitt jobb proffesionellt försäljningen gick jätte snabbt oavsett marknaden jätte nöjd tack för allt sås som du lovade oss att vi var i säkra händer det kände vi verkligen att vi var det.
Jacob är en fantastisk mäklare som hjälpte oss med alla våra frågor kring lägenheten och var alltid tillgänglig på telefon och mejl. Våra förväntningar var att snabbt och smidigt få köpet igenom och med Jacobs hjälp fick vi till en problemfri affär med alla detaljer kring lägenheten. 10/10 toppmäklare skulle jag säga! Och jag rekommenderar Jacob till alla framtida bostadsköpare!
Toppen 😃 Bästa mäklaren Hjälper med allt
Fick bra bemötande, hon drog ner liteina förväntningar, efter de var nog orealistiska, jag ville sälja för minst samma pris jag hade köpt min lägenhet, men marknaden är dålig just nu, med höga räntor, så priserna ligger väldigt låga. Åndå så har jag inte förlorat så mycket som jag hade kunnat.Tycker att hon var ärlig och gjorde sitt bästa under de omständigheterna vi har nu. Hon är väldigt professionell och kan marknaden.
Gabriellas sätt att bemöta spekulanten är unikt , informerande och stöttande. Det var bra upplevelse och jag är nöjd med köpet. Med Hälsningar
Han ta sin tid, förklara hur det ska bli och steg för steg om det som sker
Proffsig mäklare som är rak och tydlig. Gör sitt bästa för att det ska bli en bra försäljning
Bra mäklare, helt enkelt att köpa boande hos fastighetbyrån.
She stayed in the office late to help us though the office was already closed. She had patience to translate everything in 3 languages. She was not in a hurry at all. We contacted her anytime we wanted. She was open to listen any kind of concerns and requests we had. I wish all the best for her future.
Köpte och sålde vår lägenhet via Gabriella och jag är minst lika nöjd som säljare och köpare. Allt gick så smidigt och snabbt och Gabriella var alltid tillgänglig och engagerad under hela processen. Rekommenderar starkt!
Jacob har mycket god kunskap om området och en trygg hamn att bolla frågor och ideér med. Förenklat hela processen enormt och gör sig väldigt tillgänglig för vad som än uppstår!
Hi, we had a fantastic experience with Jeanette in buying our first home. She was very easy to communicate and always available to help in smallest details regarding our due diligence. I strongly recommend Jeanette if anyone looking to buy your dream home.
Jag vill tacka Gabriella för henne fantastiska arbete med att sälja min lägenhet. Jag är verkligen nöjd med det pris vi fick och hur snabbt och effektivt allt gick. Jag uppskattar verkligen henne engagemang och professionalism genom hela processen. Det enda jag skulle önska var att vi hade haft lite mer tid att prata igenom allt i detalj. Ibland kände jag att jag inte hade all information jag behövde, och det hade varit bra att få lite mer vägledning och diskussion kring vissa aspekter.
Hon är duktig och jätte fint mäklare
Duktig mäklare som jag kände mig trygg med.
Very helpful throughout the process.
Iam so happy and satisfied with jenettee Boghos.
Kunnig, påläst, gav bra information om lägenheten och området. Hon kunde svara på alla olika frågor jag hade. Jag var imponerad av att hon ej behövde dubbelkolla i några papper utan att hon hade allt i sitt minne. Janette är en fantastisk mäklare. Hon är en av de bästa jag någonsin har haft kontakt med. Jag rekommenderar Jeanette varmt.
Hej Mycket trevligt och väldigt professionallt Jag hade storage forvantiningar, men jag och min vän kande på oss att Hon fixar detta gallant.. Jeanette var väldigt seriöst, hela försäljningsprocessen gick smidigt och snabbt, jag rekomendera henne starkt. Tack Jeannette, bra jobbat☺️👏
Väldigt trevlig och tålmodig Hjälpte mig massor på vägen mot en fin bostad
Gabriella Gerges på Fastighetsbyrån Kista har utmärkt sig genom sin exceptionella tillgänglighet och sitt engagemang, även i de mest utmanande och mörka stunderna av försäljningsprocessen. Gabriellas professionalism och stöd har varit ovärderligt. Hennes förmåga att förbli hoppfull och hjälpsam, oavsett omständigheterna, har varit en konstant källa till trygghet. Hon har visat en djup förståelse för våra behov och har konsekvent överträffat våra förväntningar genom sitt outtröttliga engagemang och sin omtänksamma attityd....
Lägenhetsköpet gick väldigt snabbt tack vare Gabriella. Hon var ärlig, hjälpsam och snabb. Tack så mycket Gabriella .
Gabriella är en skicklig och ambitiös mäklare.
I am delighted with Gabriella's work selling my apartment. She is a very professional, trustworthy, and dedicated professional in the property business.
Super duktig mäklare som svarar på alla frågor i alla tider, förklarar och verkligen ser till att vi får det vi förväntar oss plus lite mer. jag tex ville ha min bostad såld så fort det bara går samtidigt hadde jag hyresgäster i bostaden som nekade visningar ibland. Men Gabriella va så tålamodig och gav mig så mycket tid när jag behövde förklarningar och tips då hon har stort erfarenhet, och via hennes erfarenhet viste hon direkt vem är seriös därför blev bostaden såld i god tid. Tack Gabriella för allt
Trevlig, tillgänglig och professionell
hon är bra ! om min kompis vill köpa ska jag presentera till henne!
Allt var jättebra. Jag gillade hur Jacob arbetade