Flyttstäd i Stockholms län

Att flytta kan vara otroligt roligt, men också stressigt, lite stökigt och ibland till och med lite ångestladdat. För att underlätta flyttprocessen lite finns det massor med företag som jobbar med flyttstäd i Stockholms län, och vi har samlat dem här på Reco.se för att du ska hitta en pålitlig städfirma i närheten!

Klicka vidare för att se flyttstädare i ditt område, men kom ihåg att många företag inte har ett slutet område de jobbar i. Bara för att de är baserade på en viss ort i Stockholmsområdet behöver de alltså inte vara låsta just dit utan du kan vara lite flexibel i ditt letande. Vissa företag hjälper dig inte heller bara med flyttstäd utan och med flytten i sig. Hyra/köp av flyttkartonger, transport mellan bostäder och till och med magasinering av möbler och bohag om du bor temporärt ett tag eller flyttar till en mindre bostad. Kolla vad tidigare kunder sagt om företagens olika tjänster och välj en firma som passar vad du letar efter just nu.

Välj ditt närområde här nedanför eller scrolla ned för att se 25 aktuella flyttstädföretag med bra rekommendationer i Stockholms län!

Orter i Stockholms län
Norrtälje  (1 st)
Nykvarn  (1 st)
Ekerö  (1 st)

Topp 25 flyttstädare i Stockholms län

• Välkommen till Happy Cleaners! Vi erbjuder en rad olika städtjänster, allt från hemstäd till fönsterputs i hela Stockholm.
    Erik E
    Erik E: Fönsterputs hus. Snabbt och trevligt svar på förfrågan. Bra pris. Seriös. Kom på utsatt tid. Snabb. Trevlig mot barnen (som fick ta emot då jag var på jobbet). Hundvänlig :-). Superbra resultat. Fönstrena och spröjs blev superfina. Kommer absolut anlita igen. Rekommenderas.
  • Den enda städfirman du behöver. Högkvalitativ Städning, Mattvätt och Möbeltvätt för både privat- och företagskunder.
    Senait G
    Senait G: Vi är så himla nöjda med Mr Cleaner! Vi trodde aldrig det var möjligt att få ett sånt fint och rent resultat men det var det med deras hjälp. Jag rekommenderar Mr Cleaner alla dagar i veckan.
  • Freska Sweden AB

1,932 omdömen
    Vi på Freska Sweden är omtanke - För naturen, dig som kund och våra anställda!
    Gabriella H
    Gabriella H: Städning av villa. De senaste månaderna har vi haft samma städare som kommit och vi har varit mycket nöjda. Kundservicen är trevliga och man får snabbt svar.
  • Carl H
    Carl H: Väldigt tillmötesgående trots vår ganska speciella flytt som fick uppdaterade behov vartefter tiden gick. Flytt och flyttstäd gick galant.
  • Vi är verksamma i hela Stockholm med omnejd. Vi är nog en av de mest prisvärda firmorna i området.
    Karin S
    Karin S: Bemötandet väldigt bra från förfrågan till avslut. Trevliga och flexibla flyttkillar som lyssnade på våra önskemål och utförde allt enligt överenskommelse.
  • Clean Choice AB

381 omdömen
    Ania's Städ i Roslagen hjälper vid till vid diverse olika sorters städ. b.la byggstädning, flyttstädning, hemstädning med mera. Kontakta oss gärna för en offert!
    Lars J
    Lars J: Jätte bra service, och otroligt resnt !
  • Kvalitet Transport Sverige AB

125 omdömen
    Luciana A
    Luciana A: So profesional! They are the best, understanding the needs, taking care of my things with so much care. It felt so great to just trust one them. I really recommend this people!
  • EssPlus

391 omdömen
    Ess Plus! Företaget som ger ditt hus ett plus i kanten. Med hög kvalitet och säker och utbildad personal tar vi hand om ditt hem, helt på dina villkor.
    Lotta O
    Lotta O: Vi har använt Ess Plus i 15 år och rekommenderat till många andra. Vår städerska är fantastisk och vi vill ge dem högsta betyg!
  • M N Service AB

224 omdömen
    Gunilla S
    Gunilla S: Bra personal, bra städning . Alltid lätt att få kontakt
  • Anna Helena S
    Anna Helena S: Jag är så otroligt tacksam för att jag valde Hello Clean! Kontakten med kontoret är smidig och personlig. Kvalitet på städningen är toppklass. Det doftar rent i hela huset och allt är väldigt rent och noga städat. Jag är supernöjd!
  • Wasa Städ AB

163 omdömen
    Helena M
    Helena M: Perfekt och proffsigt jobb! Vid offert hade vi några ändringar och de svarade supersnabbt. De var noga med att allt skulle bli rätt och var ”on top of it”. Storstädningen utfördes dessutom helt perfekt! Vi fick allt gjort som vi bad om plus det lilla extra. Tack för hjälpen när vi som mest behövde den! Helena & Adam
  • Andreas L
    Andreas L: BÄSTA städfirman EVER enligt mig 👌👌💪💪. Professionell samordnare & personal, som jag litar till 💯% på. Tidigare upplevelser från större städfirmor där jag inte kunnat vara hemma under städningen är helt borta 🤗. Vid tillfällen då jag behöver vara hemma, fixar Paulina med personal först städning av 🛌rummet så jag kan vara där 💪💪👊👊. Rekommenderar verkligen Homever ❣️./Andreas.
  • City Hemservice

185 omdömen
    Låt någon som är proffs på hem- och kontorsstädning ta hand om din städning. Vi är proffs på städning och vet hur det går till att städa rent och snyggt men samtidigt vara så effektiva som möjligt med...
    Alexander S
    Alexander S: Skönt att komma hem till ett välstädat hem. Mer välstädat än vad jag någonsin fått det :)
  • Välkommen till oss på GK Facility Service! Vi har lång erfarenhet inom städ- och trädgårdsbranschen och massor av goda referenser.
    Maria M
    Maria M: Helt fantastiska, de har gått above and beyond vad man kan begära av ett företag. Ställer upp utanför ordinarie arbetstid för att hjälpa mig!
  • Flytta på `re

235 omdömen
    Michael S
    Michael S: Mycket bra med fantastiska flyttkillar, noga och aktsamma men framförallt snabba. Bra service även in backoffice av Lena :-)
  • För snabb hjälp och marknadens lägsta pris hjälper vi dig som företag och privatperson med städ och flytt.
    Denis S
    Denis S: I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that came were so nice and helpful. I'm sure, that next time I move somewhere else, or my friends need the same service I'll call Pribaltika. Also, I'm about to try other services provided by the company. 10 out of 5.
  • Hygienteknikerna i Stockholm AB

501 omdömen
    Vi erbjuder hushållsnära tjänster samt städning i kontor och butik. Vi är flexibla och vårt mål är att underlätta i din vardag!
    Hans Göran R
    Hans Göran R: Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
  • Excellent Cleaning Sweden AB

181 omdömen
    Pia Merete N
    Pia Merete N: Flyttstäd i liten smutsig lägenhet så bra städat. Bokade fredag och städning utförd lördag.
  • C.S Städ AB

108 omdömen
    Martin S
    Martin S: Vi är väldigt nöjda! Vi fick utmärkt tvättade fönster på radhuset till ett rimligt pris. Bra kommunikation och trevligt bemötande, samt ett perfekt resultat. Kommer att anlita er igen!
  • Städnivå AB

274 omdömen
    Få en lite lättare vardag genom att lämna över ansvaret för städning av hem eller kontor till oss på Viklunds Städ!
    Anna S
    Anna S: Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!
  • Ann Britt Christina H
    Ann Britt Christina H: Positivt bemötande och perfekt städat!
  • Stockholm Städgruppen AB

163 omdömen
    Ulla Karin N
    Ulla Karin N: Jag uppskattade att det var lätt att boka om när jag behövde skjuta på städningen. Det var lätt att boka och kryssa i tjänster i samband med bokningen. Väl utfört arbete. Rekommenderar.
  • Kontakta oss för att få veta mer om vårt utbud av tjänster!
    Johanna Elin Therese B
    Johanna Elin Therese B: Trevligt bemötande, supersnabb support vid akut behov av städhjälp efter flytt och proffsigt utfört! Rekommenderas varmt!
  • Jakob J
    Jakob J: Uppfyllde alla förväntningar och levererade ett bättre städ än vad jag upplevt andra städfirmor gjort
  • Städgiganten AB

548 omdömen
    Städgiganten är ett tryggmärkt företag som erbjuder hushållsnära tjänster och städtjänster. Varmt välkommen!
    Annika J
    Annika J: Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta genast åtgärdats och inte upprepats. Det är flexibelt med avbokningar och man får väldigt snabbt svar på mejl.
1234...11