Rekommenderar varmt! Vi har haft Oscar B som kontaktperson och hela processen har präglats av snabb återkoppling och stabilitet. Det har känts tryggt och han har varit med oss hela vägen. Över förväntan och vi är supernöjda!
SkandiaMäklarna Huddinge
1 omdömen om SkandiaMäklarna Huddinge
Marianna är utan tvekan en av de mest professionella och engagerade mäklare jag har haft nöjet att arbeta med. Hennes djupa kunskap om marknaden kombinerat med en genuin förståelse för mina behov som kund gjorde hela försäljningsprocessen smidig och framgångsrik. Från första mötet visade Marianna ett starkt engagemang och en imponerande uppmärksamhet på detaljer. Hon tog sig tid att verkligen förstå vad jag letade efter, och hennes råd visade sig vara ovärderliga. Genom hela processen var hon tillgänglig, pålitlig och alltid beredd att gå det lilla extra för att säkerställa bästa möjliga resultat. Mariannas förmåga att förhandla är också värd att nämna – hon lyckades förhandla fram ett pris som överträffade mina förväntningar. Hennes professionalism och vänliga bemötande skapade en trygg och positiv upplevelse, och jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Marianna till alla som söker en kunnig, pålitlig och engagerad mäklare. Hennes insats var exceptionell, och jag skulle inte tveka att anlita henne igen för framtida bostadsaffärer.