Professionellt och trevlig bemötande, rekommenderar starkt !
Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Storstockholms mest expansiva område är i ständig förändring, och så är även bostadsmarknaden här i Hägersten, Älvsjö och Skärholmen. Vi på Fastighetsbyrån håller koll på alla svängningar, dalar som uppgångar, och kan råda dig inför både försäljning och köp av fastighet. I vårt område möts den pulserande staden och den vackra...
4191 omdömen om Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Sedan starten hos Reco 2013
Valencia var lyhörd, fokuserad och oerhört professionell från början till slut. Hennes engagemang och erfarenhet väger tungt i val av mäklare!
Snabbt och proffsigt genomfört med bra återkoppling under processen
Väldigt bra mäklare. Sålde min lägenhet för önskat pris inom en vecka. Trevligt bemötande och ett stort stöd genom hela processen.
Trevlig, tydlig, välkomnande, informativ.
Bemöttes väl av Enkidu. Levde upp till mina förväntningar. Jag är nöjd.
Bra bemötande . Levde upp till våra förväntningar. Ringer snabbt tillbaka vid behov .
Suverän mäklare, lyhörd och snabb
Christofer är väldigt trevlig och hjälpsam, gjorde fantastiskt jobb
Korrekt och fokuserad och bra på att driva processen framåt. Trevlig som person och smart affärskvinna.
Professionellt och trevligt bemötande från första stund. Tog fram effektiv strategi för snabb och lönsam försäljning
Proaktivt att kontakta oss och värdera lägenheten. Ordnade fotografering m.m. Alltid kontaktbar, snabb handläggning och professionell hantering av försäljnings- processen. Alexander levde upp till förväntningarna!
Enkidu var trevlig och enkel att arbeta med
Paulina gav ett tryggt och moget intryck. Hon var väldigt trevlig och tillmötesgående. Svarar snabbt på SMS. Hon verkar kunnit ang objektet, jag har bara gott att säga om henne!
Bemötandet har varit trevligt och tillmötesgående på alla sätt. Enkidu har lyssnat in och förklarat väl. Tillgängligheten har varit hög via mail, sms och telefonkontakt, dagar/kvällar och helger. Vid några tillfällen har vi uppfattat att arbetsbelastning har varit hög, stressig vilket har märkts av i dialoger och efter visning har lampor lämnats påslagna och att balkongdörren inte var låst efter en visning.
God kommunikation, mycket energi och positiv! Hade koll på läget och kunde svara på alla frågor gällande lägenheten och bostadsköpet.
Valencia anlitades av säljaren och vi som köpare upplevde ett mycket trevligt bemötande. bemötande
En bra mäklare med god kännedom om den lokala marknaden och skicklighet i att sälja sina tjänster. Däremot kan kommunikationen om status ske mer proaktivt.
Är verkligen nöjd med Enkidu😊 Han var lyhörd för mina önskemål och vaskade fram en lägenhet som kommer passa mig perfekt och även för min son!
I recommend Fredrik ! It was easy to work with him , he was always happy to help and reply all the questions. Fredrik is very efficient and professional mäklaren !
Realistisk iom försäljning, pris mm men ändå positiv viilket kändes tryggt för mig som säljare. Inga fagra löften som sedan inte kunde infrias och är nöjd med min försäljning
Proffsig, prydlig och personlig. Allt som behövs.
Paulina var väldigt professionell och trevlig och hjälpte oss till en bra affär på en svår marknad. Hon tog så väl hand om oss som kund!
Förde bra kontakt med oss och förde bra dialog mellan oss (säljare) och köpare
Noggrann, proffsig och varm. Snabb och enkel att kommunicera med. Kunnig och uppriktig.
Marvin's bemötande var unik. Från början tills köpet var klart och dessutom en tid efter det. Vårt köp krävdes tålamod, vilket Marvin har visat och inte gav upp med oss. Allt vi behövde han hjälpte oss med. Skicklig, tålmodig, glad och underlättar alla hinder på väg. Vi tackar honom att vårt köp gick via honom, hade varit en annan mäklaren kanske skulle ge upp med oss och det gjorde Marvin aldrig. Vi är jätte glada att vi fick Marvin som vår mäklare 😃
Han har trevlig bemötande och han är kunnig mäklare. Han försöker göra det bästa för kunderna.
Väldigt proffesionellt bemötande. Håller vad han lovar och är bra på att lyssna in idéer och komma med förslag och lösningar. Vi kan starkt rekommendera Fredrik.
Lyhörd och noggrann. Snabb försäljning!
Tack för din rekommendation Jutta!
Mycket fint bemötande. Han levde upp till mina förväntningar. Kan rekommendera honom till andra.
Bra, tydlig och rak kommunikation!
Lätt att ha att göra med, svarar snabbt på frågor, trevlig MVH marie
En toppen kille. Trevlig, korrekt och förtroendeingivande. Han lyfter Fastighetsbyrån!!!
Maximillian var professionell och svarade snabbt på mina frågor. Jag hade önskat lite mer personlig kontakt under budgivningsprocessen.
Hej Robert, Tack för din fina rekommendation som köpare! Ska tänka på att ha en mer personlig kontakt i framtiden under budgivningsprocessen. :)
Det fanns för få prospekt utskrivna vid visningen. Kunde inte svara på mer detaljerade frågor gällande bostaden och föreningen. I övrigt ett vänligt och professionellt bemötande.
Mycket proffsig, tillmötesgående och driven
Professionell och snabb och tydlig i sin kommunikation!
Proffsig,, trevlig och ödmjuk!!!
Bemötandet var proffsigt och trevligt, han vet vad han pratar om. Vi hade förväntningar på en snabb försäljning vilket mäklaren förstod och levde upp till. Vi upplever Christofer som en enkel, lättsam och mycket kunnig person och kan varmt rekommendera honom till andra.
Paulina var mycket kunnig och informativ. Hela processen gick enkelt och snabbt.
Maximilian var en supertrygg och bra mäklare. Kunnig, erfaren och uppdaterad. Även väldigt trevlig, lyssnade in och var förstående för vårt behov. Rekommenderar absolut att använda Maximilian som mäklare!
Hej Nelli, Tack så jättemycket för din snälla rekommendation! Jag är bara glad att ni är nöjda med er försäljning :) Mvh Maximillian
Hade inte kunnat vara nöjdare med Valentina som mäklare. Känt mig trygg hela vägen 🌟
Kommunikativ, ihärdig, erfaren.
Marvin has a professional approach from start until the sale, always approachable and provides valuable inputs during the entire process . Highly recommended !
blev bra bemött Hade inga förväntningar. Han var lätt o kommunicera med o hjälpsam Ritva
Tidor är driven, professionell och kan hantera människor på ett förtroendeingivande sätt.
Jag har väldigt bra erfarenhet av Valencia. Mitt första lägenhetsköp och Valencia har förklarat köpprocessen på ett väldigt bra sätt och hjälpt mig i processen. Hon har varit väldigt bra på att återkoppla och snabbt svara på de frågor som uppstått.
Jag hade en mycket positiv upplevelse med Valenica Can. Hon var professionell, kunnig och alltid tillgänglig för att svara på mina frågor. Försäljningsprocessen gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela affären. Jag rekommenderar starkt Valencia Can till alla som söker en pålitlig mäklare – hon var helt enkelt bäst!
Pålitlig och skicklig mäklare, kan starkt rekommendera!
Valencia Can kan beskrivas som en professionell mäklare som har sett och hört våra önskemål och uppfyllt dem. Hon är så trevlig och genuint duktig att hantera olika situationer. Rekommenderar henne med varm hand.