Trevlig, glad och punktlig. Väldigt hjälpsam. Tog reda på ytterligare fakta jag frågade om på ett effektivt sätt.
Fastighetsbyrån Mariefred
Välkommen till oss på Fastighetsbyrån Mariefred! Här i fina Mariefred vid Mälarens strand hittar du allt från små mysiga affärer och caféer till vackra Gripsholms slott. I den gamla delen av staden finns massor av pittoreska trähus bevarade och sommartid går det att resa hit från Stockholm med båt. Vem skulle inte vilja bo...
515 omdömen om Fastighetsbyrån Mariefred
Sedan starten hos Reco 2018
Mycket nöjd med allt. Hela processen är skött på ett föredömligt sett.
Förstående, hjälpsam och ger ett lugnt intryck. Tar ett steg till för att hjälpa till. Jättebra!
Johanna är professionell lyhörd och ödmjuk visar redan från första stund att hon går in i detta helhjärtat för att göra försäljningen så smidig som möjligt
Instämmer i min frus kommentar
Professionellt bemötande, både vänligt och varmt. Då ett grannhus snabbt sålts innan var våra förväntningar höga och utgångspriset på den nivån. Intresset dröjde och vi fick förslaget att sänka priset rejält, vilket vi också accepterade. Då kom resultatet och huset såldes. Mäklarens bedömning blev rätt. Vid ett tillfälle dröjde svar litet länge på en fråga om hur villkoret för återgång rent praktiskt skulle gå till om vi inte fick sålt innan 31/10. Slutet gott, allting gott.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Informationen var saklig och tydlig. Effektiv utan att vara påträngande. Jag är mycket nöjd.
Mycket trevligt bemötande. Klar och tydlig information om objektet.
Jag tycker Björn har sköt sitt uppdrag på ett bra sätt överlag. Påläst och tydligt i sitt förmedlande om objektet,
JOhanna har hela tiden varit trevlig, tillmötesgående, svarar snabbt, lösningsorienterad, verkar genuint vilja att det skall gå bra med allt.
Super bra och trevlig mäklaren som snabbt svarar på sms/samtal. Hon ger superbra service och gör att man känner sig trygg.
Jag har ett mycket stort förtroende för Johanna Enström som fastighetsmäklare och tycker att hon utförde sitt uppdrag på ett mycket proffesionellt sätt och jag kommer att rekomendera henne till andra som tänker sälja sina fastigheter
Vi blev snällt bemöta av Johanna. Hon är en jättetrevlig och hjälpsam mäklare. Hon har mycket kunskaper och hjälpte oss väldigt snabbt och smidigt. Johanna hjälpte oss med samtal angående priset med ägaren så att det blev lättare att köpa huset. Vi kan varmt rekommendera henne som en mäklare.
Inspirerande och lugn mäklare som har koll på det mesta under visningarna. Allting gick så smidigt från första visningen till att vi skrev papperna på nya bostaden. Jag kan värmt rekommenderar Jenny som mäklare.
Toppen mäklare på alla punkter rekomenderar starkt snabb affär både köpte och sålde enkelt smidigt och bra
Trevlig. Tillmötesgående. Snabb återkoppling.
Hade mycket tålamod med mig och var lysshörd. Tummen upp för Jenny.
Mycket trevligt bemötande. Professionellt hantering av uppdraget från dag ett och under hela försäljningsprocessen. Mycket nöjd.
Mycket trevligt bemötande och mycket tålamod med oss. Var alltid tillgänglig via sms/telefon/email.
Jenny var väldigt snällt. Hon svarde på alla våra frågor och även när vi smsar henne i olika tider under dagen hon svarade och gav alla info som behövs. Rekommenderas.
Toppen mäklare på alla plan 5+
Känns proffsig och kunnig och tar reda på frågor vi haft kring köp och sälj snabbt.
Johanna är lugn, trevlig och professionell. Hon är extremt bra att ha att göra med både som köpare och säljare. En bred kundbas möjliggjorde en snabb, effektiv försäljning till bra marknadspris. Vi kan varmt rekommendera Johanna om du behöver sälja din bostad.
Ett trevligt bemötande vid visning och möte. . Kontakten bra. snabba svar när vi hade frågor kring bostaden. Lite stressad då de kan vara mycket information som man inte riktigt förstår.
Björn har mycket erfarenhet med bostad försäljning och mycket bra bemötande mäklaren. Jag fick informationen hela tiden och uppdatera med nästa steg. Jag jätte nöjd faktiskt.
Den var bra, Björn var trevlig tycker jag.
Glad öppen och trevlig duktig på att förklara
Han är lyhörd och familjär. Har ett omtänksamt bemötande. Det känns avslappnat att samtala med Björn. Han känns jordnära och ser möjligheter åt både säljare och köpare. Rekommenderar varmt
Vi köpte vårt hus genom Björn 2019. Det blev därför ett självklar val när vi nu ville sälja. Björn har varit väldigt tillmötesgående hela tiden och även hållit humöret uppe på oss med tanke på den dåliga marknaden. Vi har känt ett stort förtroende för Björn genom hela processen. Rekommenderas varmt att använda Björn vid en försäljning av ert boende.
Bästa mäklaren vi haft! Kan varmt rekommendera! Bra återkoppling och alltid tillgänglig och hjälpsam!
Johanna har varit med oss genom hela processen och har verkligen gjort ett fantastiskt jobb. Som mäklare är Johanna professionell, kreativ och otroligt driven. Hennes engagemang och positiva attityd gör stor skillnad. Vi rekommenderar henne varmt och ser fram emot framtida samarbeten!
Johanna gjorde allt enkelt och smidigt, rekommenderar henne starkt.
Grym mäklare svårt att hitta bättre, Hjälpsam på alla sätt både vid köp och försäljning!
Passiv försäljare, mån om sin egen tid före potentiella köpares lust att få en känsla av köpobjektet. Ordentlig i det juridiska
Jenny har var saklig, vänlig och enkel att kommunicera med.
Trevlig, empatisk och kompetent
Jag tycker Jenny är jätte trevlig och hjälpsam. Och gör ett jätte bra jobb
Jenny är en trevlig och professionell mäklare som tar god tid på sig att förstå både köparens och säljarens önskemål. Hon motsvarade mina förväntningar med snabba och sakliga svar på dem frågor som uppstod under köpprocessen.
Hon klarade sitt jobb riktigt bra
Jenny är en mycket kunnig och trygg mäklare som hjälpt oss igenom vår husförsäljning på bästa sätt. Hon är alltid tillgänglig och återkopplar snabbt om man har frågor eller annat man vill prata om. Allt har gått jättebra.
Trevlig, tillmötesgående mäklare med stor kunskap.
Johanna har varit med oss hela vägen och är helt fantastisk att jobba med. Hon är professionell. kreativ och driven. Vi kan verkligen varmt rekommendera henne.
Bra och trevlig! Skulle gärna rekommendera eller om vi ska byta så ska vi kontakta Jenny
Mycket trevlig och kompetent mäklare. Vi är mycket nöjda.
Jenny var väldigt mycket behjälplig och tillmötesgående när vi köpte vårt drömhus i Mariefred. Hon fanns alltid tillgänglig på telefon, sms och mail. De frågor vi hade såg hon till att svara på väldigt snabbt! Hon var proffsig, supertrevlig och det kändes mycket tryggt att ha med henne att göra!
Jenny var mycket hjälpsam och svarade på alla frågor under husköpsprocessen. Den enda negativa punkten var att huset inte var ordentligt städat när vi fick nycklarna, och ingen åtgärd vidtogs för att rätta till problemen.
Hej Gustavo, Tack för ditt omdöme och vad tråkigt att ni inte hörde av er gällande städningen. Som vi pratade om på tillträdet så hade säljarna anlitat en städfirma och om ni hade synpunkter på just städningen så gick vi igenom hur ni skulle göra. Ni kontaktade då inte städbolaget? Återkom om ni önskar att jag driver det vidare. Hoppas allt har gått fint i övrigt och att ni trivs i ert nya hem. Ta hand om er. Vänligen Jenny
Jenny har bemött oss på ett trevligt sätt! Hon har varit snabb att svara via sms. Hon har fixat en omskrivning av kontrakt på kort varsel.
Björn hjälpte oss med försäljning av vårat hus, kunde svara snabbt på alla frågor vi hade och hade alltid svar på dessa.
Jenny är en riktig toppmäklare, glimten i ögat men inger också en stor trygghet. Man märker snabbt att hon vet vad hon gör och ser till sina kunders bästa. Hon återkopplar snabbt och är enkel att få tag på vid frågor, vilket inger lugn och trygghet i en sälj process. Jenny levde verkligen upp till mina förväntningar, personlig, proffsig och varm. Hon gjorde min försäljning smidig och ledde den riktigt bra!
Bra! Alltid tillmötesgående och gjorde sitt allra bästa för att vi skulle få huset sålt.