Bekvämt att de kommer hem och byter, trevliga personal. Recomenderar till alla.
MechnGo AB
MechnGo grundades sommaren 2019 för att lösa det växande problemet med klagomål efter köp av begagnade bilar. Under ett flertal år har de allra flesta klagomålen konsumentverket tagit emot rört just begagnade bilar, vi vill därför se till att erbjuda potentiella bilköpare utförliga bilinspektioner inför bilköp. Vi vet hur viktigt...
19 omdömen om MechnGo AB
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gäl
Fick ingen hjälp , men ni skickade fakturan ändå. Känner mig bara lurad.
Hej Edwin, tråkigt att du känner dig lurad. Särskilt när vi varit väldigt tydliga från början med att vi enbart kommer felsöka er bil. Det är precis så här det går till hos verkstäderna med, dem tar betalt för en felsökning och därefter meddelas kunden ett pris för att fixa bilen, vilket kunden själv får ta ställning till. Önskar dig en fortsatt trevlig kväll :)
Smidigt. Trevlig och bra bemötande. Kommer användas av igen.
Mycket snabb och proffsig hjälp med akut bromsproblem. Väldigt hög nivå på kundservicen!
Fick väldigt bra service och sparade massor av tid och pengar på att slippa bogsera bilen till verkstad. Trevligt bemötande från personalen. Kan varmt rekommendera Mech n Go!
Det var grymt enkelt att få en tid som passade och det gick snabbt att få däcken bytta, hemma så att jag slapp åka någonstans då jag hade punktering. Det var dessutom ett mycket bra pris!
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemöt
Däckbyte på vår garageuppfart. Allt gick så smidigt som man vill att det ska göra och bemötandet var trevligt. Väldigt nöjd! Det enda som kan förbättras är att däcktrycket kontrolleras och justeras.
Vad kul att höra! Tack för feedbacken, det är något vi också tänkt på och lär göra lite längre fram 😀
Smidigt och enkelt mycket professionellt
Otroligt smidigt och sparar in mycket tid på att inte ta in bilen till en mekaniker. Det enda man behöver göra är att ge personalen nyckeln till bilen och luta sig tillbaka. Jag kommer definitiv fortsätta använda denna tjänst!
Bilmekanikern bytte ut lampan på parkeringsplatsen. Gick hur smidigt som helst och skönt att slippa åka in till verkstaden.
Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering a
Jag servade bilen med MechnGo och det gick hur bra som helst. Trevlig personal, snabb service, väldigt bra utfört arbete och det resulterade i en super nöjd kund :)
Tack för den fina kommentaren och så kul att du var så nöjd :)
Toppen med flexibiliteten. Jag fick kontakt med en kompetent och ärlig medarbetare som tipsade mig om mycket annat utöver vad som var nödvändigt.
Vad kul att du var så nöjd. Tack vare er utvecklas vi 🙏
Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
Ni är GRYMMA MechnGo!! Jag satt och tittade på Netflix medans däcken blev bytta på några få minuter. Snabbt, smart, smidigt och enkelt ✅😍🙏🏾 Rekommenderas starkt!!! 😍😍
Vad kul att du gillar vår service, det är den stora fördelen med att slippa ta bilen till verkstaden. Du vilar, vi fixar! 😉
Utmärkt service, gick väldigt snabbt att byta däcken. Satt på soffan och kollade på film under tiden däcken byttes :) Rekomenderas starkt.
Roligt att höra, det är fördelen med att slippa verkstaden :) Varmt välkommen igen 🥰
Bytte Broms belägg och broms skivor, bra kundbemötande, kunde utförligt o bra visa exakt vad som gjorts och vad som bytts samt påvisa hur pa
Jag hade fått punktering och var fast vid en parkering. Ringde Mech N Go och fick mina däck bytta på nolltid. Riktigt nöjd!
Tack för din feedback! Det var ett nöje att stå till din tjänst 😀
MechnGo var och bytte däck hos mig i helgen. Det var lätt och smidigt att boka tid. De kom och bytte på en halvtimme och hade grym service. Så skönt att slippa släpa och åka iväg med däcken för att byta. Jag kan varmt rekommendera dem. /Birgitta
Kul o höra, du är så varmt välkommen igen ❤️
Reparationen i sig var ok. Men... Att en regskylt försvann - inte deras problem. Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras proble
Jättesnabbt däckbyte och bra service. Rekommenderar starkt.
Tack för recensionen, du är hjärtligt välkommen åter :)
Däcken bytta på en halvtimme hemma på uppfarten av MechnGo. Snabbt och proffsigt för 399kr! 👌 Så skönt att slippa släpa däck och sitta och vänta! Grymt! Rekommenderas varmt!
Tack så mycket Pernilla för dina fina kommentarer, det uppskattar vi verkligen!
Så bra bemötande! Lämnade in min bil på service som gjordes som vi förväntade oss!
Jätte bra service !! Rekommenderar starkt
Tack för din fina kommentar Nina. Vi på MechnGo uppskattar det starkt!
Snabb och proffsig service som höll vad dem lovade. Fick ett mycket trevligt bemötande och kommer definitivt låta dem byta våra vinterdäck igen.
Tack Matilda för de fina orden, vi kommer jättegärna och byter däcken igen nästa säsong :)
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på