Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Backlund Bil

Backlund Bil

Välkommen till Backlund Bil! Vi är en ny och modern bilverkstad som har funnits i branschen sedan mars 2019. Trots vår unga ålder har vi tillsammans över 40 års erfarenhet. Med fokus på hög kvalitet, bra priser och 100% nöjda kunder kan vi hjälpa dig med allt som rör din bil i form av biltvätt, skador, glasrutor och mycket mer....

29 omdömen om Backlund Bil

Moncef M
Skrev om Backlund Bil

Det bästa jag har varit med , seriös, kunnig och trevlig personal och framförallt oslagbara priser.

Speedy Bilservice Västerås
4.7/5 i betyg av 1323 omdömen 4.7 av 1323 omdömen
Badge2025

Blev som vanligt lugnande bemött när bilen krånglade och jag krisade. Fick snabbt en tid. De felsöker och hittade felet snabbt. De kunde ha gjort jobbet själva men då hade det blivit mycket dyrare. Berättade hur jag enkelt och billigt kunde avhjälpa problemet själv. De tipsade t.o.m. var jag kunde köpa det som behövdes till ett bra pris. Har även haft bilar inne här när det varit saker jag inte klarat av att fixa själv och då har de alltid gjort ett bra jobb till ett överkomligt pris och det är sällan man behöver vänta länge för att få en tid på Speedy bilservice i Västerås. Anlitar nästan alltid denna firma i Västerås när det blir problem med bilen.

Stephan Andreas Ö Stephan Andreas Ö
Lotta A
Skrev om Backlund Bil

Mycket bra pris på kamremsbytet. Otroligt god service och snabbt gjort. Klart över förväntan. Rekommenderar Backlunds Bil och kommer anlita dem igen när Pärlan behöver omvård 😀. Tack till Er! /Lotta

Cecilia A
Skrev om Backlund Bil

Lämnade in bilen på lagning och service. Fick tid snabbt, otroligt trevligt bemötande och professionellt utfört. Absolut det bästa bilservice stället, kan varmt rekommendera! Kommer alltid komma hit i fortsättningen. Tusen tack för allt!

Speedy Bilservice Nynäshamn
4.8/5 i betyg av 942 omdömen 4.8 av 942 omdömen
BadgeEightYears

Som vanligt allt enl. Plan. Tiden för arbete och priset för arbete helt enl . Ök

Matilda D
Skrev om Backlund Bil

Jag bokade en service och fick tid fort från att jag ringde. När jag lämnade in bilen så gick det fort och de blev klara med bilen fort. Jag är jätte nöjd!

Henrik J
Skrev om Backlund Bil

Ratten på min v70 skakade och den drog snett. Nu går den rakt som en pil och rinner fram. Tumme upp till Backlund bil. Dom är sköna lirare där.

Speedy Bilservice Jakobsberg
4.8/5 i betyg av 624 omdömen 4.8 av 624 omdömen
Badge2025

Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem! Jag rekomenderar alla varmt att besöka Speedy i Jakobsberg!

Kennerth A
Skrev om Backlund Bil

En av dom bästa bilservice ställe som jag har servat bilen på. Seriös,snabb,kunnig och trevlig personal .Kan verkligen rekommendera verkstan.

Daniel R
Skrev om Backlund Bil

Mycket trevliga och tillmötesgående! Jag fick en tid för service snabbt och fick tillbaka bilen samma dag. Jag skriver sällan recensioner, men den här verkstaden förtjänar verkligen beröm. Mycket bra jobbat!! //Daniel

Mekonomen Huddinge
4.5/5 i betyg av 948 omdömen 4.5 av 948 omdömen
BadgeSixYears

Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpliga metoder. Tack!

Billy William E Billy William E
Pär G
Skrev om Backlund Bil

Snabb, proffsig och ett trevligt bemötande.

Afsan K
Skrev om Backlund Bil

Väldigt trevlig bemötande, kunniga, snabba och kommer att anlita de i framtiden.

Min Bil Täby
4.4/5 i betyg av 1314 omdömen 4.4 av 1314 omdömen
BadgeNineYears

Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.

Viktor F
Skrev om Backlund Bil

Bra att ha att göra med, bra priser, bra utfört arbete. Snurriga, och inte så administrativt ordnade bara. :D

Lars F
Skrev om Backlund Bil

Grundservice. Trevligt och bra bemötande!

Mekonomen Norrtull
4.7/5 i betyg av 1461 omdömen 4.7 av 1461 omdömen
Badge2025

Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.

Wåhlin Arkitekter Aktiebolag W Wåhlin Arkitekter Aktiebolag W
Jimmy P
Skrev om Backlund Bil

Bemötande var bristfälligt. Personal gick fram och tillbaka utan att ens säga hej.

Svar från Backlund Bil

Hej, tråkigt att du upplevde dig dåligt bemött. Vi försöker alltid ha en tid över för våra kunder men ibland blir det stressigt pga personalbortfall. Tack för kritiken och vi tar åt oss och ska tänka en extra gång på det i fortsättningen. Du är varmt välkommen tillbaka, och då hoppas vi att du får en annan uppfattning, denna gång positiv.

Jamila S
Skrev om Backlund Bil

Servicen var mycket billigare än på märkesverkstaden fastän det innehöll samma sak. Mycket god service och ett trevmigt bemötande. Keep up the good work 👌

Speedy Bilservice Solna
4.7/5 i betyg av 1948 omdömen 4.7 av 1948 omdömen
Badge2025

Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!

Osman S
Skrev om Backlund Bil

Riktigt bra service Mycket trevlig personal. Rekommenderar starkt denna verkstad till alla där ute som vill få ett bra jobb gjort för ett rimligt pris. 👍👍

Thomas E
Skrev om Backlund Bil

Rekommenderar varmt!! Snabb o bra service o bemötande.

Speedy Bilservice Täby
4.8/5 i betyg av 1307 omdömen 4.8 av 1307 omdömen
Badge2025

Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på, fakturan är någonting helt annat än vi kom överens om, OCH DESSUTOM är bilen totalt obrukbar sen jag fått tillbaka den, frågar om bilens bromsar är okej, och då säger han att den är provkörd på parkeringen. Att komma ut på motorvägen var en livsfara! Fick lämna in bilen på mekonomen omgående då Alis bilverkstad på Kemistvägen är totalt usel!!!!

Magnus T
Skrev om Backlund Bil

Professionell och personlig service med hög kvalitet på utförande och reparationer.

Henrik B
Skrev om Backlund Bil

Jag fick bromsar bytta och ett läckande oljetråg åtgärdat. Bra service och trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera firman.

Speedy Bilservice Nacka
4.7/5 i betyg av 2327 omdömen 4.7 av 2327 omdömen
Badge2025

Snabb bra service trevligt bemötande

John T

Snabb och bra service, med ett vänligt bemötande. // John T

Mariam K
Skrev om Backlund Bil

Toppen service av medarbetare på plats samt reperationsjobb för ett förmånligt pris.

Service Specialisten
4.4/5 i betyg av 208 omdömen 4.4 av 208 omdömen
BadgeFourYears

Mycket trevligt och tillmötesgående sätt när man ringer. Jag upplever det som att de alltid försöker hjälpa mig på bästa sätt! Hög kompetens hos mekanikerna!

Mukhallad M
Skrev om Backlund Bil

Bra bemötande och service. Snabba med reparation och utförde tjänsten i god tid.

MAX E
Skrev om Backlund Bil

Klockrent besök, snabb och grym hjälp. Extremt serviceminded, flexibla och lösningsorienterade! Har redan rekommenderat denna verkstad till mina vänner. Andra och tredje besöket tappade kvalité där det drog ut på tiden och inte blev rätt. Slutade gå till Backlund efter detta.

Speedy Bilservice Vällingby
4.8/5 i betyg av 2723 omdömen 4.8 av 2723 omdömen
Badge2025

Aldrig haft bättre service än såhär. Inga dolda avgifter, snarare tvärtom! Dom drar av ingrepp från fakturan man redan skrivit på om dom visar sig inte vara nödvändiga. Snabbt och skickligt fixat. 6 stjärnor av 5 möjliga helt enkelt

Kjell Thommy C Kjell Thommy C
Bashar M
Skrev om Backlund Bil

Utmärkt företag och väldigt servicevänliga personer som hjälpe till . Hade problem med däcken vilket gjorde så att bilen automatiskt drog till höger . På väg till Backlund för att åtgärda problemet fick jag punktering vilket jag fick hjälp med av personalen på Backlund kostnadsfritt . Dem fixade problemet med däcken på ca 30 min och tvättade även bilen in & utvändigt. Aldrig sett min bil så fin och ren och bilen drar inte längre åt sidan. Jag rekommenderar Backlunds bil! Snabba , enkla och väldigt bra priser!

Wissam F

Super!! Jätte trevliga personal som gör sitt jobb. Rekommenderar stort

Speedy Bilservice Östermalm
4.7/5 i betyg av 2498 omdömen 4.7 av 2498 omdömen

Snabba och hjälpsamma

Kristoffer H
Skrev om Backlund Bil

Trevlig personal, tillmötesgående, löser problem med fordon(et) på ett bra sätt när man behöver det. Rekommenderas starkt!

Haydar K
Skrev om Backlund Bil

Gjorde en Service, lagade styrservo, däckbyte inkl balansering samt in och utvändig handtvätt och allt detta fort och smidigt! Väldigt trevlig och kompetent personal.

Sponsor
STF Bilservice i Stockholm AB
4.7/5 i betyg av 20 omdömen 4.7 av 20 omdömen
Badge2016

Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation och rimliga priser!

David M
Skrev om Backlund Bil

Mycket bra bemötande o service Trevlig personal o snabb service

Amer A
Skrev om Backlund Bil

Trevliga och serviceinriktade. Bytte bromsbelägg och bromsskivor samt fick bilen tvättad. Man känner sig riktigt nöjd när man hämtar bilen

Upplands Bilmekaniska AB
4.4/5 i betyg av 979 omdömen 4.4 av 979 omdömen
BadgeSixYears

Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemötande i telefon och vid disk, fick förklarat för mig vad som var problemet, fick alternativa lösningsförslag (need to have, nice to have) och en ärlig diskussion om det (valde nice to have men säljaren lät mig förstå att även need to have mest sannolikt skulle räckt-en sån ärlighet väger mkt tungt för mig), fick sedan som pricken över i luften påfylld i däcken som bara en schysst grej för det såg lite lite ut tyckte jag. Bra! Som tipsfeedback till Mekonomen är bara att uppdatera telefonsvararen så det inte säger på en fredag 15.30 att det är öppet till 17 utan att nån svarar. :) Feedback till reco : vänligen bestäm er för grammatisk form i marknadsföringen. Antingen skänker ni pengar - eller så har ni skänkt pengar till välgörenhet! Jag vill inte lockas med falska löften om att mitt bidrag ska leda till bidrag till cancerfonden för att när jag klickar på länken få veta att ni de senaste åren HAR skänkt pengar till dem! Det är ju en jätteskillnad! Känns som clickbate. Inte snyggt!

Ingrid Essa Irne H Ingrid Essa Irne H
Nawras hasan G
Skrev om Backlund Bil

Snabb service! Samt perfekt att tvätta bilen i samband med service!

Robert C
Skrev om Backlund Bil

Anlitade er för att byta bromsar. Aldrig stött på så trevlig och kompetent personal

Speedy Bilservice Vasastan
4.9/5 i betyg av 1273 omdömen 4.9 av 1273 omdömen
BadgeNineYears

Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga och håller vad de lovar dvs man blir alltid nöjd. De är bäst!

Brittis O Brittis O