Creative Headz Odengatan 75

• BadgeThreeYears
1 205
4.7
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Creative Headz Odengatan 75 - Din Kreativa Frisörsalong i Stockholm Välkommen till Creative Headz Odengatan 75, din kreativa frisörsalong belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder innovativa och trendiga frisör- och skönhetsbehandlingar som får dig att känna dig fantastisk. Vårt team av erfarna frisörer och stylister är...

1205 omdömen om Creative Headz Odengatan 75

Sedan starten hos Reco 2023

Matilda A
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

She was service-minded, friendly and inspiring! I got some suggestions from her and I am very happy with the final result:)

Ariel S

Excellent service !!… very professional

Viktor B
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Jättebra. Kommunikativ, skicklig. Supernöjd.

Jessica R
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Så proffsig och duktig! Älskar resultatet, aldrig besviken!

Nathalie B
Skrev om Lucy en del av Creative Headz Odengatan 75

Trevlig och härlig stund hos er!

Jonas O
Skrev om Jasmin en del av Creative Headz Odengatan 75

Toppen! Bästa klippupplevelsen i mitt liv! Bemötandet, resultatet, och tips för framtiden var toppen!

Ida V
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Otroligt nöjd! Fantastisk person som förstod mig precis. Lyhörd, kunnig och engagerad.

Malin O

Fantastisk service och Samuel är verkligen otrolig! Så otroligt nöjd!🌟🌟🌟🌟🌟

Pembe K
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Vi var hos vår vanliga frisör Bojana, med min dotter, och som alltid blev det en underbar upplevelse. Bojana är helt fantastisk med barn – trygg, lyhörd och omhändertagande. Min dotter kände sig så vacker efter besöket, vilket verkligen gjorde dagen extra speciell. Det är precis den där personliga touchen som gör att man alltid vill återvända. Rekommenderas varmt!

Helena L
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Alltid trevlig personal som visar

Tove S
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Bäst på klipp och geni på färg!

David P
Skrev om Lucy en del av Creative Headz Odengatan 75

She has absolutely no understanding of men's haircuts. So I gave her clear instructions on the length and proportions I wanted. Then rushing through this haircut like she’s late for something, she made a rookie mistake with the scissors, cutting the front of my hair 3-4 cm shorter than I had requested. No problem. I calmly explained how she could still fix it and make it look decent adjusting the proportions and layering. Then came a surprising but refreshingly honest moment: she bluntly said she couldn't do it and continued...

Ildiko Z
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Gick in för att tvätta och föna håret 18/3 2025. Bojana är en superbra frisörska som välkomnar kunder med glädje . Jag uppskattade hennes glatt humör och positiva andan. Hon är mycket duktig, erfaren, kan skapa underbara frisyrer.. Jag blev mycket nöjd med min frisyr, kan varmt rekommendera ett besök hos Bojana.

Johannes R
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Toppklass! Klipper mig hos Samuel. Proffsig!

Axel B
Skrev om Monika en del av Creative Headz Odengatan 75

Bra klippning, lätt att prata med!

Donika T
Skrev om Rimon en del av Creative Headz Odengatan 75

Ett varmt och professionellt bemötande! Inlyssnande och förstår ens önskemål snabbt samt tar dig igenom processen för att nå slutresultatet. Duktig på att klippa, styla och ge tips på ens hår!

Beatrice B
Skrev om Monika en del av Creative Headz Odengatan 75

Har gjort en total make over, från slingor till väldigt ljus blond nyans som tack vare Monika blev jättebra samt klippte håret.. Fick prisförslag innan vi började. Fick jättebra bemötande. Jag är jättenöjd med resultatet och med Monika. Rekommenderar.

George Z
Skrev om Rimon en del av Creative Headz Odengatan 75

Bra klippare, bra mottagande, snabbt arbete. Rekommenderas!

Fatima U
Skrev om Lucy en del av Creative Headz Odengatan 75

Lucy är en av de bästa frisörerna, och jag kan varmt rekommendera henne varje dag i veckan. Hon är tålmodig, lyhörd och utför sitt arbete med passion.

Tina T
Skrev om Rimon en del av Creative Headz Odengatan 75

Tycker Rimon var toppenbra. Han var lyhörd, gjorde det jag bad om och inget mer, blev nöjd med klippningen för första gången på länge 😊

Robinson C
Skrev om Rimon en del av Creative Headz Odengatan 75

Trevlig, snäll och en väldigt bra frisör!

Nellie H
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Fantastiskt upplevelse! Min frisör va supertrevlig, kom med tips och råd. Kommer absolut klippa mig hos samma igen!

Ylva H
Skrev om Jasmin en del av Creative Headz Odengatan 75

Bokade klippning med kort varsel och fick jättetrevligt bemötande av Jasmin! Lyhörd för mina önskemål och säkerställde att vi hade samma förväntningar. Jättefin klippning och styling! Fick fina förslag på produkter för mitt hår, och fråga om ny bokning för uppföljning då vi hade diskuterat behandlingar framöver. Varför det inte blir full poäng är för att salongen kändes rörig där ägaren flyttade runt frisörerna på olika platser som hela havet stormar och kunderna förvirrat därefter.

Emma L
Skrev om Lucy en del av Creative Headz Odengatan 75

Väldigt duktig på barnklippning. Snabb men ändå noggrann. Väldigt gullig.

Josefin B
Skrev om Monika en del av Creative Headz Odengatan 75

Duktig och trevlig, jag är supernöjd med mitt hår efter att ha varit hos Monika. Kommer definitivt gå till henne igen.

Johanna S
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Uppskattade verkligen hur inkännande och lyhörd jag blev bemött. Konsultation och rådgivningen va på topp och kändes inte alls påtvingat så som det ibland kan upplevas!

Waldemar R
Skrev om Rimon en del av Creative Headz Odengatan 75

Tack för proffsigt och trevligt bemötande!

Petra K
Skrev om Rimon en del av Creative Headz Odengatan 75

Superbra! Han är trevlig och färgar, klipper ch stylar utmärkt. Jag ställde också mängder av frågor om hårvård och han hade massa tips och idéer. Stort tack!

Linda S
Skrev om Rimon en del av Creative Headz Odengatan 75

Superproffs!! Vilken styling, wow! Och så varm i sitt sätt att vara. Tack Rimon!

Jennifer T
Skrev om Rimon en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag blev jättebra bemött. Kom dit för att klippa mig. Han frågade det nödvändiga och läste in situationen (jag var trött och orkade inte vara social). Han gav bra tips när jag sen frågade. Mycket duktig, noggrann och trevlig. Kommer att boka honom igen nästa gång.

Svar från Rimon

Hej Jennifer! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Rimon. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Gunnar A
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Håret, frisyren blir alltid perfekt och hållbar. Hon är snabb, skicklig men lite hårdhänt Alltid så social och trevlig på ett lagom sätt. Tack

Svar från Bojana

Hej Gunnar! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Bojana. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Birgitta B
Skrev om Rimon en del av Creative Headz Odengatan 75

Gick in för uppgiften. Kände mig väl omhändertagen och blev nöjd med resultatet.

Svar från Rimon

Hej Birgitta! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Rimon. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Samantha Ö
Skrev om Monika en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag är så nöjd med mitt besök. Igår Det var första gång hos Monika och inte den sista .., hon var så trevlig och professionell. Färg och klippning på topp nivå. Varm rekomenderas

Svar från Monika

Hej Samantha! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Monika. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Sara A
Skrev om Monika en del av Creative Headz Odengatan 75

Ville torrklippa håret för att det ”går snabbare på lockigt hår”, vilket jag ifrågasatte och som enligt förväntan blev dåligt

Therese K
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Jag klippte mig och slingade håret hos Sassa på Odengatan 75. Jag är så fantastiskt nöjd! Hon var tydlig med prisbild och förväntningar av resultatet och trots att behandlingen tog längre tid än förväntat, löste hon det utan problem! Kommer gå tillbaka!

Fredrik C
Skrev om Monika en del av Creative Headz Odengatan 75

Hon var trevlig, upplevdes kunnig på det hon gjorde och gav bra råd. Och om det var något som hon var osäker på frågade hon mig eller kollegor beroende på vad det handlade om, vilket jag tyckte var bra.

Johanna B
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Hon har en härlig personlighet. De kändes som hon var engagerad och ville ge mig bästa resultat.

Alexei G
Skrev om Jasmin en del av Creative Headz Odengatan 75

Väldigt trevlig och proffsig.

Bil A

Mycket bra Ja hon levde upp till förväntningarna Klippning

Svar från Monika

Hej Bil! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Monika. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Carina A
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

A real pro, understood the desired cut within seconds. Kind, funny and fast as well, daughter was super happy, thank you!

Anders S
Skrev om Jasmin en del av Creative Headz Odengatan 75

Alltd bra på CH trevligt, professionellt och mycket nöjd med resultatet

Svar från Jasmin

Hej Anders! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jasmin. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Pernila G
Skrev om Rimon en del av Creative Headz Odengatan 75

Klippte av mitt långa hår till en kort frisyr. Visade en bild på önskad frisyr, men gav Rimon fria tyglar att skapa utifrån sin kunskap och proffession. Han var lyhörd, trevlig och väldigt duktig. Jag är så nöjd och går gärna tillbaka till honom..

Svar från Rimon

Hej Pernila! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Rimon. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Love N
Skrev om Jasmin en del av Creative Headz Odengatan 75

Mycket nöjd med klippningen och blev väldigt trevligt bemött!

Åsa H
Skrev om Rimon en del av Creative Headz Odengatan 75

Väldigt trevlig och proffsig. Mycket nöjd med klippningen.

Rasmus F
Skrev om Monika en del av Creative Headz Odengatan 75

Bra gjorde den frisyren jag bad om och lät mig själv styla lite efter men allmänt bra upplevelse

Svar från Monika

Hej Rasmus! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Monika. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Lena L
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Alltid trevligt bemötande. Jag har klippt mitt hår hos Bojana i många år!. Värmt rekommenderat

Svar från Bojana

Hej Lena! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Bojana. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Lena L
Skrev om Lucy en del av Creative Headz Odengatan 75

Trevligt bemötande. Lucy har gjört ett bra jobb som klippte min tioåringen.

Svar från Lucy

Hej Lena! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Lucy. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Jessica S
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Bästa Bojana! ALLTID nöjd med resultatet !

Maria P
Skrev om Monika en del av Creative Headz Odengatan 75

Otroligt noggrann. Frisyren blev exakt som den bild vi visade. Min son är super nöjd.

Kristina L
Skrev om Monika en del av Creative Headz Odengatan 75

Mycket nöjd med klipp slingor nyansering o trevligt bemötande!