Fastighetsbyrån Östermalm

• BadgeThirteenYears
1 814
4.9
Llama 08-459 02 70 Compartir

Hos oss på Fastighetsbyrån finns alla verktyg som behövs för att din försäljning ska bli så bra som möjligt! Vi sitter på Sibyllegatan 28 och har varit verksamma på Östermalm sedan 2001. Vi kan den lokala bostadsmarknaden, har många års erfarenhet och starka samarbeten med både bank och jurister vilket gör att vi kan erbjuda...

1814 omdömen om Fastighetsbyrån Östermalm

Sedan starten hos Reco 2013

Felix S
Vendió su apartamento con ayuda de Eleftherios Leffe Pavlidis parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm

Leffe var så trevlig och professionell!

Sebastian A
Vendió su apartamento con ayuda de Anna Willerstrand parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Gärdet

Super bra och enkel!!! Svarar snabbt och var väldigt positivt och bra bemötande!!

Oliver B
Compró su apartamento con ayuda de Anna Willerstrand parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Gärdet

Kunnig, professionell, väldigt trevlig och sympatisk. Balanserade väl mellan säljare och köpare och medlade rättvist mellan parterna.

Sofia N
Vendió su apartamento con ayuda de Richard Petersson parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Gärdet

Richard levde upp till alla förväntningar. Fantastiskt bemötande och professionell tydlighet genom hela processen.

Frida S
Östermalm / Gärdet

Kan varmt rekommendera Anna! Hon har varit lyhört inför våra önskemål och lyckades sälja vår lägenhet direkt till ett förträffligt pris! Känns mycket tryggt och seriöst att ha Anna som mäklare! Tack Anna!

Vera B
Compró su apartamento con ayuda de Richard Petersson parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Gärdet

Mycket professionell. Han avläser kundernas önskemål på bästa sätt. Följer upp och försäkrar sig om att säljare/köpare blivit nöjda.

Mikael K
Östermalm / Nedre Gärdet

Toppenbra att jobba med Richard. Otroligt proffsig, lyhörd och kommunikativ. Upplevde att han hade en tydlig strategi och genomtänkt plan för olika scenarier.

Christian L
Östermalm

Otroligt driven, kunnig och ödmjuk!

Sofia N
Östermalm / Nedre Gärdet

Fantastisk bemötande och professionell hantering av både köp av lägenhet och försäljing av min egen. Kan varmt rekommendera Richard.

Vera B
Östermalm / Gärdet

Det var fem år sedan jag fick kontakt med Richard Petersson då jag köpte en bostadsrätt. Sedan dess har jag rekommenderat honom till min bekantskapskrets. Nu i dagarna har han sålt min lägenhet. Richard uppträder alltid professionellt och jag uppskattar hans arbete mycket.

Kristina V
Östermalm / Gärdet

Richard är en mäklare som gör det lilla extra, och tar god hand om sina kunder hela vägen. Rekommenderas starkt!

Daniel H
Östermalm / Gärdet

Richard är positiv och stödjande genom hela processen. Han gör det lilla extra och ger goda råd. Rekommenderas starkt.

Eva V
Östermalm / Gärdet

Effektiv, tillgänglig, noggrann och positiv. Mycket nöjd.

Dogu Ziylan U
Östermalm

He was amazing, helped us a lot during the process.

Ravina Raze B
Östermalm

Alltid lika nöjd och trygg med Richard samt försäljning av mina lägenheter, han är grym på sitt jobb och finns ingen bättre mäklare! Rekommenderas starkt!

Lotta N
Compró su apartamento con ayuda de Jennifer Lagerstedt parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Gärdet

Jennifer är proffsig, närvarande och behjälplig.

Claudia N
Östermalm / Gärdet

Fick verkligen ett otroligt gott intryck av Jennifer vid vårt första möte. Enormt kunnig, lyhörd och genuin – en mäklare som verkligen bryr sig. Kan varmt rekommendera henne!

Christer N
Östermalm

Anna har skött uppdraget att sälja min lägenhet på ett mycket bra sätt; effektivt, kunnigt och alltid med en positiv attityd. Jag har uppskattat realismen i bedömningen av olika situationer. Jag har fått svar på alla frågor som jag har haft och bemötandet har varit utmärkt. Jag rekommenderar gärna Anna till andra som är på väg att välja mäklare för en kommande försäljning.

Lina V
Vendió su apartamento con ayuda de Jennifer Lagerstedt parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Gärdet

Jag blev bemött på ett mycket professionellt och vänligt sätt av Jennifer. Hon var lyhörd och tillmötesgående genom hela processen. Jag förväntade mig en effektiv och smidig försäljningsprocess, där mäklaren skulle vara produktiv och professionell. Jennifer levde absolut upp till dessa förväntningar och var väldigt engagerad i att tillgodose mina behov. Min upplevelse var väldigt positiv. Jennifer visade intresse för ett fortsatt samarbete, vilket jag uppskattar mycket.

Oscar Å
Compró su apartamento con ayuda de Cornelia Strömberg parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Vasastan

Bra återkoppling, lätt att hänga med i processen

Henrik O
Östermalm

Trevligt bemötande och god service!

Fanny L
Östermalm / Gärdet

Jennifer har varit supertrevlig, tillmötesgående och kunnig i försäljningen av min lägenhet. Alltid snabb på att återkoppla och informera under hela processen! Skulle varmt rekommendera Jennifer som mäklare.

Rojin I
Östermalm / Gärdet

Jennifer har en trevligt och professionellt bemötande. Vet alltid vad kunden vill ha och söker.. vi har varit supernöjda och glada att få jobba med henne <3

Josefin Å
Östermalm / Gärdet

Trevlig, bra återkoppling och kommunikation

Adrian T
Vendió su apartamento con ayuda de Cornelia Strömberg parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Gärdet

Cornelia hjälpte mig med min första lägenhetsförsäljning. Hon var vänlig, lyhörd och prestigelös, alltid tillgänglig för frågor genom hela processen.

Anida L
Östermalm / Gärdet

Jennifer var varmoch väldigt tillmötesgående - gick alltid lätt att få tag på och hade svar på alla frågor som dök upp! Väldigt smidigt gick allt!

Svar från Jennifer Lagerstedt

Tack Anida för dina fina ord, uppskattas stort! Hoppas verkligen att du kommer trivas. Hör av dig om det finns något mer jag kan hjälpa till med! Hälsningar Jennifer Lagerstedt

Eva B
Östermalm / Nedre Gärdet

Anna är en väldigt duktig mäklare. Hon har ett trevligt och förtroendeingivande bemötande. Hon fick mig att känna mig trygg i försäljningen av bostaden, Hon var alltid lugn och gav mig råd som kändes relevanta. Jag rekommenderar Anna starkt som mäklare.

Anton L
Östermalm

Nöjd med försäljningen! Tack för hjälpen Anna.

Andrew S
Vendió su apartamento con ayuda de Anna Alvagard parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm

Anna är oerhört engagerad och effektiv. Sympatisk och inlyssnande.

Svar från Anna Alvagard

Hej Andrew Stort tack för fina ord, uppskattas stort. Tack för förtroende att ta hand om er bostadsförsäljning. Har varit mycket trevligt att ha med er att göra. På återhörande inom kort. Hälsningar Anna

Christina D
Compró su apartamento con ayuda de Anna Alvagard parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm

Jag blev bemött på ett mycket proffsigt sätt av Anna. Anna levde upp till alla mina förväntningar med råge. Anna och jag hade många kontakter under resans gång och Anna var alltid mycket informativ, vänlig, trevlig m a o var det en mycket trevlig upplevelse och bra samarbete.

Svar från Anna Alvagard

Hej Christina Stort tack för mycket fin rekommendation, uppskattas stort. Mycket trevligt att få ha med dig att göra. På återhörande inom kort. Hälsningar Anna

Mikael E
Östermalm

Snabbta och informativa återkopplingar. Bra dialoger och goda beskrivningar med tänkbara och möjliga alternativ. Kloka råd med ett positivt förhållningssätt. En jättebra mäklare! Tack för all hjälp.

Lukas H
Vendió su apartamento con ayuda de Alexander Elliot parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Nedre Gärdet

Trevligt och professionellt bemötande. Starkt engagemang. Lyhörd för mina önskemål.

Josefine L
Östermalm / Nedre Gärdet

Richard var väl förberedd, flexibel till våra önskemål, oerhört snabb och tillgänglig. Alltid trevlig och tillmötesgående. Tacksamt att kunna använda Richard och hans gedigna erfarenhet som ett bollplank vid försäljning. Kan varmt rekommendera!

Siri V
Östermalm

Professionell , tydlig och korrekt .

Lukas L
Östermalm / Nedre Gärdet

Vi är fantastiskt nöjda med Richard. Vi jämförde honom inför med flera andra duktiga mäklare inför. Det utmärkande med Richard är hans driv, tillgänglighet, smidighet i kommunikation, och vilja att göra oss nöjda och vara där för oss. Ett riktigt proffs. Vi kommer absolut att använda Richard igen i framtiden. Tack!

Kristina K
Östermalm

Leffe Pavlidis sålde min lägenhet snabbt, effektivt och till ett bra pris. Jag är mycket nöjd och har rekommenderat honom till andra.

Hanna W
Östermalm

Anna var professionell och vänlig i sitt bemötande. Hon kommunicerade snabbt och visade var flexibel med extra visningar, avtalsskrivning mm - vilket uppskattades!

Johan B
Compró su apartamento con ayuda de Alexander Elliot parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm / Nedre Gärdet

Proffesionell och tillmötesgående. Tydlig med information och instruktioner

Marc W
Östermalm

Anna är trevlig, lyhörd för önskemål om processen, effektiv och tillgänglig. Processen gick bra från början till slut av försäljningen och hon var väldig engagerad!

Mary Ann E
Compró su apartamento con ayuda de Eleftherios Leffe Pavlidis parte de Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm

Vänligt effektivt bemötande. Tillmötesgående vad beträffar tider för visning. Välordnat avslut av affären. Mycket nöjd kund. Kan varmt rekommendera denna mäklare Eleftherios Leffe Pavlidis

Eva N
Östermalm

Anna var trevlig, kändes personlig men professionell på samma gång. Hon var tydlig, påläst och kunnig. Det kändes som om hon tyckte om det hon arbetar med. Väldigt lätt att få tag på och informerade hellre en gång för mycket än att låta saker bero.

Svar från Anna Alvagard

Hej Eva Stort tack för fina ord, uppskattas stort. Så trevligt att få ha med er att göra. Hälsa och på återhörande inom kort. Hälsningar Anna

Elisabeth A
Östermalm

Mycket trevligt och kunnigt bemötande.

Svar från Anna Alvagard

Hej Elisabeth Stort tack för fin rekommendation, uppskattas stort. Så trevligt att ha med er att göra alla dessa år :). På återhörande inom kort. Hälsningar Anna

Jan S
Östermalm

Kunnig, ärlig, mottaglig för argument, trevlig….

Svar från Anna Alvagard

Hej Jan och Ingrid Stort tack för fin rekommendation, uppskattas stort. Så trevligt att få ha med er att göra. Tack för trevligt samarbete. På återhörande inom kort. Hälsningar Anna

Per-Olof Emanuel J
Östermalm / Nedre Gärdet

Rakt igenom professionell. Trevlig och påläst samt kunnig.

Håkan B
Östermalm

Bra energi och kommunikation, Sålde inte för billigt.

Anne D
Östermalm / Nedre Gärdet

Trevligt bemötande. Jag uppskattade att Richard hade svar på alla frågor.

Elin H
Östermalm / Nedre Gärdet

Richard ser verkligen till att det blir en bra affär för alla inblandade. Han är alltid otroligt professionell och en fantastisk mäklare! Kan inte annat än att varmt rekommendera honom!

Anette B
Östermalm

Richard är trevlig, positiv, mkt bra på att kommunicera och har hela tiden en plan framåt. Kommer att rekommendera honom varmt för alla jag känner! Och vi har haft många mäklare under årens lopp!!🤣

Lena K
Östermalm / Nedre Gärdet

Wow! Anna, vilken professionell mäklare! 🙏 Hon är verkligen som ”klippt och skuren” för sitt jobb! Hon lyssnade på vad vi ville gällande köpeskilling, kom med förslag hur vi skulle ”styla” lägenheten och lovade att vi skulle sälja snabbt när vi la ut lägenheten på ”kommande”, och det stämde! Tog endast några dagar! 🙏 Tusen tack! Vi är supernöjda! Lena 💕

Staffan S
Östermalm / Nedre Gärdet

Toppklass! Mycket driven och fokuserad på avslut. Försäljningen gick på rekordtid och priset blev vad vi hoppats på, men vi visste det skulle bli svårt att nå. Anna har stor del i att det blev så lyckat. Anna känns mycket rutinerad och säker, vi är mycket nöjda! 👍 Staffan