Begagnade bilar i Stockholms län

Funderar du på att byta bil? Det finns många firmor som köper och säljer begagnade bilar i Stockholms län. Hur ska man veta vilken som är bäst? Här på Reco.se kan du läsa vad tidigare köpare och säljare tyckt om servicen och bemötandet de fått från olika bilförsäljare i Stockholmsområdet.

När du ska välja bilhandlare finns det mycket som kan spela in. Personlig kontakt är en viktig komponent för att du ska känna dig trygg och nöjd i ditt köp. Att försäljaren tar emot din bil och att du hittar något du tycker om är en annan. Vissa bilförsäljare som jobbar med begagnat fokuserar på vissa märken för att nischa sig, se till att du hittar en som har vad du gillar!

Sedan finns det ju den ekonomiska biten. Handlarna erbjuder garantier med olika längd, har kontakt med olika banker och föredrar olika finansieringslösningar. Ett tips är att fundera på vad som passar dig och hitta en handlare som jobbar likadant.

Orter i Stockholms län
Nynäshamn  (1 st)
Vaxholm  (1 st)

Topp 25 försäljare av begagnade bilar i Stockholms län

• Timea T
    Timea T: Otrevligt bemötande, uppläxande stil. Helt enkelt kundservice under all kritik.
  • Constantin Marian D
    Constantin Marian D: Jag har hamnat hos dem med en trasig insprutare 1. De bytt insprutaren 4 till ett väldigt högt pris (3.6 arbetstimmar). Naturligtvis återkom problemet flera gånger efteråt. Vi kom överens att de skulle betala för reparationen på en verkstad i Borås. Efter att prisförslaget skickades (betydligt billigare än Bimtechs egna priser) slutade de svara. Seriösa, duktiga och professionella, eller hur?
  • DHEYAA H
    DHEYAA H: Jag litar på dem som en av de bästa bilhandlare .
  • Peter J
    Peter J: Handlade en bil för ett par veckor sedan. Åkte in på vinst och förlust efter att jag sett en blocketannons där skicket såg osannolikt bra ut men priset låg i överkant för modell och mil. Väl där får vi ett mycket bra bemötande och en känsla av ett seriöst företag där vårt objekt var i deras lägre prisspann. Bilen var i det fina skick som annonsen sade och det blev affär rakt av utan prut. Har inte haft någon anledning att komma tillbaka med klagomål så jag vet inte hur jag skulle bli bemött då, men magkänslan säger mig att man är mer seriös än snittet av bilhandlare idag. Det tekniska med betalning och registrering var smidigt. Mycket nöjd.
  • Daniel H
    Daniel H: Ruskigt uselt företag! En av deras anställda rammade mig nästan när den körde in i en rondell utan hänsyn till företrädesregeln. Fick stå på bromsen och blev nästan påkörd själv bakifrån. Dåligt bemötande från företaget när man kontaktar dem med synpunkt hur de framstår. Bil reg KNN 314
  • Mikael
    Mikael: Proffsigt Inne på min andra BMW MC och har alltid lämnat in hos BMW MC i Solna. Alltid bra bemötande och snabb hantering. Visst kostar det men alternativen känns helt enkelt mindre lockande. "You get what you pay for"
  • Johan D
    Johan D: sämsta sk?ten någonsin! fått allting fixat och när jag kör ut därifrån punkteras däcket, 2 meter ifrån utgången på en plan väg????? ber om hjälp men får inget då det är "mitt fel"
  • Harald K
    Harald K: Kan man lita på Roger Borgs Bil AB i Vällingby? Svaret är NEJ! Jag provkörde en demobil, blev nöjd med den och frågade försäljaren 'Finns det några funktionella skillnader mellan den och den bil jag ska köpa?'. Han svarade att det kunde vara obetydliga detaljskillnader. Dagen efter köpet upptäcker jag att det inte finns någon backsensor, ringer direkt och får svaret 'Oj, det visste jag inte'. Dessutom saknas serviceboken. Jag har nu haft fyra veckors korrespondens via mail och telefon (med långa fördröjningar från Borgs Bils sida), där man blånekar till att ha gjort något fel och skyller allt på mig som kund. Lite egendomligt att man anser att jag självklart skulle upptäckt felet när deras försäljare inte hade en aning. Jag har full förståelse för att ingen är perfekt, att en säljare inte kan veta allt och att det kan begås misstag. Frågan är då om det är företaget eller kunden som ska ta den smällen. Varning alltså för Borgs Bil! Ska du ändå handla där, ta med vittne som kan intyga vad som har sagts! 'Nöjd kund' verkar inte vara fokuserat hos det företaget ...!
  • Herman Olov Tobias J
    Herman Olov Tobias J: Köpte en 2023 demo bil av dom med en spricka i rutan som dom skulle fixa gratis efter köpet, det tog två månader innan dom boka in bilen. Bytet tog en dag längre än sagt och dom ringde inte och sa det, dålig start. Efter jag fick tillbaka bilen så var den nya rutan skitig, oproffsigt. Sen upptäckte jag att det oljiga finger avtryck över hela innertaket och inrednigen, hittade en oljig handske på passagerar sättet. senare upptäckte jag att dom hade orsakat skador i lacken runt hela bilrutan plus skador på innertaket. Jag lämnade in bilen till dom för att lackas om och byta innertak och jag kan se på GPSen att den stog på parkeringen i 9 arbetsdagar innan dom körde in den på verkstan, sjysst för det är min service bil så jag behöver den på jobbet. Som bonus så tog dom ut ladd kabeln till hyrbilen så den går inte att ladda på dom flesta laddplatserna, riktigt sjysst.
  • Dan Sven Lennart W
    Dan Sven Lennart W: Det var en besvikelse... de ville ta mer betalt än det framkom vid bokningen, när det löste sig visade det sig att de missat halva jobbet & ville då boka en ny dag? Kom igen. det var mer förvirrat än en garage mek! Att bara försöka vara trevlig räcker inte riktigt när jobbet å kvalitén inte finns där...
  • Jan Pierre Håkan J
    Jan Pierre Håkan J: Köpte nyligen husbil av ett företag som heter josefssons fasadtvätt och måleri och när jag fick kvitto på bilen så stod det husvagnsportalen istället samt på transportstyrelsen står det med att jag köpt av husvagnsportalen. Skumt. Husbilen går bra med allt funkar inte som dom lovade mycket jag får fixa själv.
  • Marie F
    Marie F: Till en början en oerhört trevlig säljare, allt fungerar rätt väl fram tills vi ska hämta bilen och det visar sig att bilens däck är snedslitna och enligt oss inte lagliga. Säljaren menar på att däcken är i ok skick och kan inte kompensera oss. Då vi ifrågasätter varför man inte upplyst oss om däcken hävdar säljaren att bilen var så pass ny då vi pratade så han visste inget, vi vet dock nu att tidigare ägare fick avdrag på priset då Daal bil ansåg att bilen inte gick att sälja med dessa däck. Vi hänvisas till att besikta bilen och återkomma om den inte går igenom besiktning. På vägen hem upptäcker vi att bilens minneskort till navigationen saknas. Vi lyfter detta och däcken med försäljningschef som även han först menar på att bilen ska besiktas, dock ändrar han sig rätt snart och vi blir erbjudna nya däck. Det saknade minneskortet som gör att navigationen inte fungerar är chefen tydlig med att han ej ersätter, det skulle för oss kosta 9000kr att köpa ett nytt. Han hänvisar till att vi som köpare har undersökningsplikt. (vilket vi inte har då vi köper av en bilhandlare) Vi står på oss och menar på att bilen ej har navigation och enligt annonsen står det klart och tydligt att den har navigation. Chefen menar då på att vi som köpare skulle undersökt bilderna på bilen närmare "om det var så viktigt för oss". Vi ifrågasätter även detta och menar på att man som kund tar för givet att ett orginaltillbehör (bilens utrustningspaket har navigation) finns i bilen, särskilt då vi köpt bilen på distans och gått igenom den med säljaren. Som kund ska man inte behöva sitta och zooma in bilder för att se brister hos en bil. Diskussionen kring detta fortsätter och vi blir hänvisade till ARN. Chefen menar då också på att han kommer inte ge oss nya däck eller hjulinställning före ARN har sagt sitt, detta trots att vi i skrift blivit lovade det tidigare. Detta upplevs vara ett "hot" för att vi inte ska anmäla vidare och nöja oss med däcken och en hjulinställning. Vi menar på att vi blivit lovade däck och hjulinställning och tar ärendet gällande navigationen vidare till ARN. Vi hade dock turen att samma dag få tag på rätt person med våra klagomål och Filip Ceder redde ut allt oerhört proffsigt, vi kan rekommendera Daal Bil och Filip Ceder utifrån hans bemötande och hantering av ärendet, dock har Daal bils säljare och försäljningschef en del utvecklingsområden. Bland annat bör de sätta sig in i konsumentköplagen samt fundera över hur man bemöter kunder som har klagomål. Försäljningschefen har dock bett om ursäkt för deras agerande och förhoppningsvis behöver ingen annan kund i framtiden kämpa för sina rättigheter så som vi fick göra.
  • Jörgen B
    Jörgen B: Köpte en bil hos dom i sista sekunden. Verkar som de gjort allt för att dölja fel som var på bilen. Motorn rasade inom 60 mil. Eftersom jag bor 50 från Stockholm så ville säljaren att jag skulle stå för alla kostnader att få bilen till Stockholm (10.000-15.000 kr) De kunde hämta bilen om jag köpte ny för 180.000 kr och allt skulle vara frid och fröjd :-/ Lämnade in bilen på verkstad och fick byta motordelar för 39.000 kr för att få bilen på rull igen. Ska processa via ARN nu. SÅ HÅLL ER SÅ LÅNGT BORTA FRÅN DETTA SKUMMA FÖRETAG SOM DET GÅR.
  • leif l
    leif l: Köpte en bil där för 2 mån. sedan. Skulle få vinter däcken skickade hem till mig i Norrland, har fortfarande inte fått dom. Blivit skickade till Sundsvall och nu till Hudiksvall inte till mitt hämtställe som överenskommit. Saknade reservdäck tog drygt 1 mån. Saknar fälgskydd och lastgaller. Trotts upprepade samtal med löfte att det är på väg så fungerar det inte. Hur svårt kan det vara?
  • Axel B
    Axel B: Se upp för passat drivlina 150 hk 2018 model Skruvar till.kamrems funktion kan lossa med stor risk för motorras Uppenbart monteringsfel som WW inte tar på sig. Skickar gärna kostnaderna vidare till kundens försäkringsbolag
  • Kjelle O
    Kjelle O: Bedragare som ljuger och lurar folk med falska kvitton på servicar som aldrig är gjorda . Min husbil skulle vara servad med oljebyte kamrem och vattenpump samt fukttest och gasoltest och deras kvitton var falska efter koll hos företag som står på kvittot Numera Märsta bil och fritidscenter Även draget motor ab i Bålsta
  • Kim W
    Kim W: Förmodligen Sveriges sämsta företag. De ljuger konstant om avtalet vad gäller leasing och skiter fullständigt i sina kunder.
  • Jawad H
    Jawad H: Varning . Helt oseriöst företag , köpte bil upptäckte efter 3 dagar märkte att det var fel på topplocket i motorn , fick ingen hjälp för att jag hade köpt bilen till företaget . De skulle lämna sommardäck också och fick aldrig det . De luras folk .
  • Abdul D
    Abdul D: Kunde inte köra taxibilen efter stor reparation av Europeiska motor Rissne. Toyota proace verso electric år 21 mätst 253909 Den 20241101 gjort felsökning kostat 1650 kr 20241125 fullservice kostat 6891 kr 20241213 stor reparation kostat 27204 kr Bilens bakdörr gick inte öppna men kunde jag köra bilen ändå. Jag körde bilen flera dagar utan att öppna bakdörr tills jag lämnade bilen för reparation. Efter reparation när jag skulle hämta bilen då gick inte bilen köra. Bilen var olåst, gick inte heller låsa bilen. När jag börjar köra hörde varning signaler för öppna bakdörr, trots att bakdörr var stängt. Jag kunde inte hämta och köra bilen och det var fredag, alla mekaniker åkte hem. Bilen finns kvar i verkstaden och jag förlorar minst 4000 kr zvarje dag, inkomst som jag skulle ha fått körning som taxi. Jag förlorar mycket inkomst på grund av verkstadens slarv. Jag hoppas jag får kompensation för min förlorade inkomst annars jag ska kontakta Toyotas högsta kontoret. Jag ska publicera det alla sociala medier som möjligt.
  • Daniel Dragan K
    Daniel Dragan K: Opålitlig firma som skryter med att de gör en noggrann kontroll av objekt! Köpte en husvagn som jag fick 6 månader dolda fel garanti på nu visar det sig att batteriet som sitter i vagnen är fel och stendött! Nu vill inte KVD ta sitt ansvar för att de missat kontrollera batteriet och vägrar ersätta mig
  • Ossi K
    Ossi K: Riktigt okunniga på reservdelar är de. Blir att åka till Eskilstuna i fortsättningen.
  • Martti M
    Martti M: Likt föregående omdöme, skulle jag vilja lämna minus men det kan man inteJag kan inte skriva vad jag tycker om detta företag eftersom svordomar räcker inte.... Min bil har varit på verkstad sedan den 3 januari för byte av framskärm. Företaget har bedyrat att reservdelen är skickad till verkstaden och när jag ringt upp verkstaden har de inte sett någon skärm. Detta bolag har undvikit mina mail sedan den 23 feb. Det kallar jag "kundtjänst"!
  • Niklas O
    Niklas O: Bil inne på verkstad 1 1/2 månad fortfarande inte färdig. Pinsamt dålig kommunikation från j bil vet fortfarande inte när den blir klar. Aldrig någonsin träffat på sämre kundservice och så lite förståelse för dina kunders problem när man blir utan bil i hur länge vet jag ju inte. Men minst 1 1/2 månad. Aldrig mer Mazda och jbil
  • Vitali matthias K
    Vitali matthias K: hej! Jag köpte min bil hos detta företag i juni 23 Hjullagret gick sönder i juli 23 glödstiften och givaren gick sönder i juli 23 kopplingen rasade i augusti 23. Ringde upp dom om detta. Dom sa att det är jag som kört sönder dessa saker. Dom tänker inte hjälpa mig med att laga detta. Det kostade mig ca 28 000 tusen att laga dessa saker. Så jag har kopplat in ARN på detta, så att jag kan få upprättelse för att jag blivit grundlurad av detta företaget
1...89101112